Acasa Top SecretArmata Protestul rezerviştilor, organizat ca la război. Vezi aici cu ce vor veni militarii la miting

Protestul rezerviştilor, organizat ca la război. Vezi aici cu ce vor veni militarii la miting

scris de D.S.S.
3 afisari

Membrii Sindicatului Cadrelor Militare Disponibilizate (SCMD) urmează să participe, în 24 ianuarie, la un marş de protest în Bucureşti, scopul fiind de a manifesta împotriva faptului că instiţutiile în cadrul cărora şi-au desfăşurat activitatea – MApN, MAI, SRI – refuză să aplice hotărârile ICCJ.

Rezervistii militari ies in strada

Rezervistii militari ies in strada

“Vom protesta pentru faptul că instiţutiile cărora de fapt le aparţinem nu aplică hotărârile ICCJ şi au început să trimită ilegal banii de pensii, în absenţa unor decizii”, a declarat vicepreşedintele Sindicatului Cadrelor Militare Disponibilizate, colonelul (r) Valeriu Pricină.

El a explicat că va fi un marş de protest care se va desfăşura la 24 ianuarie, ziua Unirii Principatelor.

Participanţii la miting sunt foarte organizaţi, ei primind din partea liderilor toate informaţiile privind traseul de deplasare, dar şi sfaturi cu ce să ia la ei şi cum să reacţioneze în caz de confruntări violente cu forţele de ordine.

 Citiţi aici ce trebuie să aibă asupra lor participanţii la miting


TRASEU MITING  24 01 2011

TRASEU MITING 24 01 2011

Sorin Oprescu, primarul Capitalei, a autorizat marşul sindicatului cadrelor militare disponibilizate, care va avea loc luni, 24 ianuarie. Potrivit Primăriei Municipiului Bucureşti, în jur de 2.000 de membri ai sindicatului se vor reuni în Piaţa George Enescu între orele 10,30-11,30. Începând cu ora 11,30, manifestanţii vor porni într-un marş de protest pe traseul Calea Victoriei – Bd. Naţiunilor Unite – Bd. Libertăţii – Calea 13 Septembrie – Şoseaua Panduri – Str.Dr.Rainer – Piaţa Eroilor.

31 comentarii

Mache 22-01-2011 - 19:58

Urrrrrrraaaaaa!!!!!

La cersit inainte vajnici osteni!

Am aflat din surse ce doresc sa-si pastreze anonimantul ca intreaga strategie de campanie a pomanagiilor cazoni a fost preparata si va fi pusa in opera de celebrul si eroicul general (r) Gheorghe Lupu.

Pentru cei ce nu-si amintesc, viteazul general (r) Lupu si-a zidit o solida reputatie de comandant de osti abil si curajos de pe urma marii batalii de la Costesti din 1998 cand a comandat ostile de jandarmi ale patriei pe campul de onoare. Soarta cea cruda si nedreapta a vrut ca jandarmii sa fie infranti (facuti muci in limbajul profesional al armei) de minerii lui Miron Cosma, vitezul nostru general salvand-u-se in extrims si parasind campul de lupta ascuns eroic in porbagajul unei masini. Fatalitatea a facut sa fie totusi pana la urma gasit de mineri ascuns intr-un cotet de pasari al unui satean ce l-a dat in gat…

Acum normal ca vrea si asta pensie marita ca doar e ditai gheneralul si a servit patria cu horoare. N’asa?

vali 22-01-2011 - 21:37

mache
si numele spune cine esti si ce gandire ai……
numai tu poti gandi asa…de bine stimabile

Mache 22-01-2011 - 22:25

Tu cum gandesti? Nu te sfii. Impartaseste-ne cu generozitate din gandirea matale, ca sa avem de ce rade…

Nu-i asa ca puhoaiele de politruci, CI-sti, komandiri de regimente si batalioane de diribau, numaratorii de AZP-uri si alte genii militare in retragere de acelasi soi merita dincolo de orice dubiu ceva suplimente la pomana publica pe care o incaseaza in mod curent. N-asa?

urbos 23-01-2011 - 03:14

Mache e un cretinopat, un ratat fugit in State. Din mizerie a plecat, in mizerie o sa moara.
Idiotul nu pricepe nimic, dar da ca dobitocul din gura despre ce n-are habar. Mai e unu valverde care face la fel, si ala tot imbecil, si in general astia fugiti(nu plecati) n-au idee de ce e in RO dar mesteca tarata. Aia din State in special sint cei mai idioti.

alina plugaru 23-01-2011 - 15:24

Iar tu, urdurosule (alta data sobru) esti un mic nazist peremist care-i faci „Deep Throat” lui Vadim. Poti sa incerci sa-i faci si lui Mache, dar sa nu ai amigdalele inflamate, ca ramai incarligat…….

militar[rz] 23-01-2011 - 12:49

felicitarii ptr.comentariu dar,,,,,,daca ai sti cati asemenea indivizi sunt pensionati militari cu grad de general si colonei,,,acei care au devalizat bugetul apararii sunt scosi la pensie si nu deferiti justitiei,,,rog continuarea recalcularii guvernul sa stie ca multi militari doresc acest lucru

codru 22-01-2011 - 22:33

Pensionarii militari romani de KAKAO!
Nici un razboi
slugi ceausiste
turnatori
mancat la popota cand poporul suferea
ore de propagand marxista
educatie zero barat
Nu ar trebui sa fie nici o pensie mai mare de 6 mil.
au cantat ceausismul si au beneficiat imens de un regim ilegitim si criminal
Suficient
ZIUA TREZESTE-TE
Niste cacanari, daca boc e adevarat ar trebui sa le taie pensiile pana la 5 mil cca la pensionarii CAP care s-au spetit pentru tara

urbos 22-01-2011 - 23:40

Omoara-te starpitura basista. Mori cu scarba ta securista cu tot. La Targoviste cu voi lepadaturilor.

Iulian Vlad 23-01-2011 - 05:50

Bai securistule, faci prea mult tambalau pe forum.

Tara Falimentata 23-01-2011 - 05:48

Trantorii din Armata plang dupa PENSIILE NESIMTITE, dar cand se distrugea stupul (fabricile si uzinele) si albinele lucratoare (muncitorii si inginerii) erau lasate fara obiectul muncii n-au miscat un deget.

Trantorilor, populatia nu este de partea voastra. Basescu s-a speriat degeaba de voi, de prost ce este, pentru ca oricum n-ati fi facut nimic. Chiar si dupa injumatatire, pensiile nesimtite tot erau mai mari decat veniturile pe toata familia ale majoritatii angajatilor civili.

militar[rz] 23-01-2011 - 13:00

subofiterii si maistrii militari azi au solde de 8-12mil. si merg la serviciu zi de zi ,au familii si copii de crescut pe cand acesti colonei si generali au luat intre 800 mil. si un miliard jumate plati compensatorii si au si pensii de 60-90 mil,,,si aveti nesimtirea ca cei din activitate sa va supote aceste pensii unele luate ilegal prin calcularea soldei brute din ultima luna si umflarea acesteia cu n sporuri nelegale,,,rusine voa care ati asistat si ati dat concursul politicului la distrugerea tarii iar acum vreti ca tara devalizata la care ati fost partasi sa va dea pensii de sute de mil,,,sictir

YAAKOV 23-01-2011 - 06:32

La placinte, inainte, la razboi, inapoi !

Ce bune sunt pensiile nesimtite, mai ales cand stiti ca toata viata ati tras chiulul. Cei care au produs ceva in tara asta, sa crape de foame, iar cei care au facut parte din sistemul represiv, sa se lafaie in lux pana la moarte.

militar[rz] 23-01-2011 - 13:48

asa este,,,,sunt cei mai misei acesti colonei si generali escroci care au furat bugetul apararii si au fist complici cu acei tradatorii de tara iar acum vor pensii de 80-90 mil,,,continuati recalcularea aduceti pensiile la un nivel normal si corect fata de societate

bibi 23-01-2011 - 15:29

Tu esti militar in rezerva ??? Cred ca esti Boc ,pus de Nutizica si Gabi fixativ sa postezi prostioare ! Vezi, daca te prinde Baselu ti-o trage cum ia tras-o si lui Nutzi spaima pu…. !

Armagheddonus... 23-01-2011 - 16:01

MESAJ CĂTRE CADRELE MILITARE ÎN REZERVĂ
ŞI ÎN RETRAGERE

Dragi camarazi,
Armata României trece prin cele mai grave momente, posibile în vreme de pace. Niciunei armate a lumii nu i-a fost dat vreodată să îndure atâta oprobriu, ticăloşie şi mizerie. În mod concertat, guvernanţii, cu complicitatea nevertebrată a liderilor militari, batjocoresc fără noimă Oştirea, toţi sub comanda celui care ar trebui să fie cel dintâi care o apără – Preşedintele României.
Trăim şi îndurăm alături de voi umilinţele la care este supusă instituţia militară, degradarea socială şi naţională a condiţiei militare, uzurparea samavolnică a statutului nostru profesional.
Din păcate, noi cei în activitate, sub restricţia prevederilor regulamentare şi legale fiind, nu putem să vă sprijinim decât prin tăcere, solidaritate, neîngenunchiere morală şi înţelegere. Suntem alături de voi. Vă mulţumim pentru sacrificiile pe care le faceţi! Lupta voastră este şi a noastră. Consideraţi-ne, clipă de clipă, alături de voi, pe frontul salvării condiţiei militare a existenţei noastre naţionale!
Pe 24 ianuarie nu sunteţi singuri. În Marşul vostru este o singură armată, Armata României!
Ajută, Doamne, România oprimată şi Armata ei!

Un grup de ofiţeri din Ministerul Apărării Naţionale
Bucureşti, 23 ianuarie 2011

Liviu 23-01-2011 - 16:24

Ii ziceti bine Domnule ! Cam tarziu dar macar acum decat niciodata !!! Poate ati mai spus-o in decursul timpului dar probabil ati fost singur … Acum inteleg ca sunteti mai multi dar totusi putini in comparatie cu masa de slugi care executa fara sa gandeasca ! Ordinele nu se discuta insa sa nu uitati ca juramantul l-ati facut tarii, poporului acestuia, nu sefilor sau politicienilor orice grade sau functii ar avea … Armata este singura care mai poate face ceva in aceste conditii. Tara se duce in mod evident de rapa si numai spalatii pe creier sau cei care au interes nu vor sa vada acest lucru. Basescu s-a cam speriat si a facut pasul inapoi. Insa imi pare rau sa va spun ca masura aducerii pensiilor tuturor oamenilor la un acelasi numitor, fara privilegii sau alte smecherii, mi se pare una corecta si necesara. Chiar utila ca uite agita spiritele si poate in felul asta se va sparge buboiul ! Dar lupta d-tra nu trebuie neaparat legata de aceasta situatie ci trebuie sa aiba in vedere faptul ca tara asta chiar se duce de rapa !!! Industrie nu mai avem, agricultura este in moarte clinica, educatia este la pamant, sanatatea trage sa moara, armata a ajuns un fel de anexa a politicienilor, un fel de organism „consultativ” ! Daca cineva, oricine ar fi acela, nu va face ceva cat mai curand cu putiinta atunci aceasta tara nu va mai exista; va fi o simpla colonie, o plantatie pe care va scrie eventual „Romania” !!!

AG4 23-01-2011 - 17:18

Sa va dea Adrian Nastase bani pentru pensiile nesimtite. El a vandut multe proprietati ale statului roman si ne-a lasat saraci. Si Tariceanu s-a tinut de magarii si a risipit miliarde de dolari. Atunci nu ziceati nimic pentru ca v-au mituit cu salarii nemeritate.

AG4 23-01-2011 - 17:06

O sa faceti o P.U.L.A, lasilor ! Va doare in C.U.R de tara. Sunteti infuriati pentru ca v-au taiat din pensiile nesimtite. Cand s-au distrus mijloacele de productie v-ati facut ca ploua. De unde vreti sa vi se dea bani cu sacul ? Sa murim noi de foame ca sa va sature pe voi ?
Sunteti trecuti pe linie moarta si nu mai aveti puterea de a schimba ceva. O sa o luati in bot la fel cum au luat-o minerii. Duceti-va la munca in Germania si nu mai pierdeti timpul cu prostii.

Florin 23-01-2011 - 17:46

Domnule ( !!!!) AG4 Eu am o propunere simpla: sa ii adunam pe cei 81 000 de pensionari militari,sa-i impuscam.Ii ingropam fara onoruri militare.Desfiintam armata. Apoi politia,jandarmeria, universitatile,scolile, facem un salariu de…800 de lei sa zicem pentru fiecare cetatean al Romaniei indiferent la ce se pricepe si ce lucreaza si dupa aceea toate vor fi in ordine. Maturatorul de strada va fi luni pe strada, marti va preda la scoala, miercuri va merge in Afganistan.joi…mai vedem.Profesorasii acestia care nu au nici un rost in societatea romaneasca vor matura strada marti, miercuri vor preda ceva ore.joi aduna peturi pe apele patriei si tot asa. Cam asa democratia va aduce bunastare pentru toti. La ce buna atata carte ? Traiasca statul social care da de mancare tuturor in mod egal echitabil, la aceeasi ora.Traiasca clasa muncitoare si la Sighet cu profesorii, militarii, scriitorii, medicii,inginerii,IT-istii,in general cu toti acesti mofturosi care lucreaza cu capul si le trebuie bani mai multi decat pentru un prezervativ si un kil de salam. Este haraso ? Sper sa poti dormi la noapte….

AG4 23-01-2011 - 18:05

Nu ma invarti asa de tare, ca ametesc. Meletarii matale au frecat-o la cap pe bani multi si sa nu-mi vorbesti despre calificarea lor, ca stiu ce zace in ei, Sunt niste ratati din punct de vedera al meseriei stiute. Nu se pricep nici la mecanica, nici la electronica sau programare, nici la alte chestii tehnice de care este nevoie in cazui unui razboi. Au avut pe mana pusti si mitraliere si au fost platiti ca sa omoare daca am fi indraznit sa iesim in strada sa schimbam regimul, atat pe timpul lui Ceasca cat si acum. Stii si dumneata cum scoteati militarii sa defileze pe strazi inaintea alegerilor, ca sa intimidati populatia.
Nu luptati pentru binele general, ci pentru privilegiile voastre.

Liviu 23-01-2011 - 19:24

Florine, scenariul tau este al naibii de probabil si posibil !!! Deja maturatorii predau la scoala iar in curand vor ajunge sa faca si operatii pe creier ! Problema este ca o armata intreaga de maturatori, cu diplome care mai de care mai „interesante”, asteapta sa ia locul maturatorilor vechi !!! Iar Romania oricum nu va mai avea armata … Vor fi niste mercenari care vor fi arondati plantatiei numita Romania ! Oricum, din cele ce le scrii s-ar parea ca oranduirea comunista a fost „parfum” !!! Ne asteapta un comunism mai al naibii decat am trait … O sa-l regretam amarnic pe Ceausescu. Ala macar era patriot si a pus armata pe locul care-l merita. Numai ca voi l-ati impuscat, ati tras in populatie, l-ati „sinucis” pe Milea, ati lasat totul de izbeliste, v-ati dat cu noua putere si uite ca acum v-a venit randul sa platiti …

P.S. Oricum probabil numai 1 sau 2 din cei 81000 vor fi inmormantati cu onoruri militare !

Armagheddonus / circula pe NET... 23-01-2011 - 17:55

Nu îi iertaţi!

o haită de borfaşi, mecanic colorată,
supusă ritualic aceluiaşi consemn,
îndepărtată crud de mamă şi de tată,
ne-aduce existenţa în sapa lor de lemn…

în fruntea ei, dementul, o javră ordinară
care ne-a sechestrat şi dreptul de-a vorbi,
descreieratul care a semănat în Ţară
doar vrajba dintre noi, în dreptul de-a muri…

nu ne-aţi iertat niciunul, ne-aţi pângărit pe toţi,
pe medici şi pe dascăli i-aţi răstignit borând,
adunătură oarbă de venetici şi hoţi
fugiţi spre-a nu vă prinde răbdarea explodând…

aţi umilit Ostaşul, tăcut, dar suveran,
artistului i-aţi pus bir până şi pe scenă,
justiţia aţi frânt-o în râvne de maidan,
pe nimeni n-aţi cruţat de jeg şi anatemă…

ne mor copiii arşi, în leagăne de îngeri,
bătrânii tac şi plâng, în rezumate seci,
guvernul ne dictează fatalele constrângeri,
e semn că este vremea cu haita ta să pleci…

pe poliţişti i-aţi dus mai jos de disperare,
pe mame le-aţi distrus în fondul lor suprem,
ai pus guvernul ţării elenei la picioare
şi balele oranj în cale i se-aştern…

din lege aţi făcut cheremul poftei chioare,
iar din legislativ, un jaf şi-o mascaradă,
simţind pe os cuţitul, nimic nu ne mai doare
borfaşi înveşmântaţi în straie de paradă…

ne-aţi asmuţit pe toţi în contra tuturora
spre a vă aduna voi, haita, tot mai strâns,
azi au sosit, istoric, secundele şi ora
să vă-aruncăm din jilţuri, să ne oprim din plâns…

nu bogăţia haitei, nici luxul sau huzurul,
nu desfătarea oarbă-a lichelelor ne doare,
ci aroganţa lor, cinismul şi sperjurul
jucat naţional făr` nicio remuşcare…

nu contrarelativa (!) noastră sărăcie
ne judecă speranţa şi viaţa ne-o apasă,
ci starea ei impusă, de gravă umilire,
pe care-au strecurat-o în fiecare casă…

pe-această-adunătură de hoţi şi de lichele
doar disperarea noastră o va putea opri,
să le-aruncăm cinismul în lanţuri şi zăbrele,
stârpiţi-i fără milă, oriunde-i veţi găsi…

nu îi iertaţi nicicum, revolta socială,
e tot ce ne-a rămas ca şansă de a fi,
lăsaţi blândeţii voastre dreptul la răscoală
şi răsplătiţi borfaşii cu dreptul de-a pieri…

Colonel (r.) Costinel Petrache

naex 10-02-2011 - 15:54

Mai Costinel Prostache, tu chiar ai crezut ca tot romanul s-a nascut poet? Eminescu a avut dreptate cand a spus ,,e usor a scrie versuri,cand nimic nu ai a spune”, rime gaseste si Marita lui Ghita a scrofi din cocosatii de vale. Are mare dreptate MACHE cand va spune ca ati inceput sa apelati la ,,putul”gandirii voastre, Ia citeste tu scrisoarea generalului in rez. Zapor si vezi cam ce scrie, acesta a fost si va ramane un adevarat militar ,iar restul cu cateva exceptii sant niste surogate cu pretentii de militari dar mai multi pomanagii si polonicari.

Costinel Petrache... 23-01-2011 - 18:09

Prieteni,

Să reamintim nemernicilor care ne-au dezarticulat sufletele şi ne-au dezosat în piaţa publică aşteptările, ne-au batjocorit condiţia şi istoria, care ne sufocă prezentul şi ne arestează viitorul, care ne umilesc învăţătorii şi ne alungă medicii, care ne înfometează bătrânii şi copiii, care ne pregătesc programatic ieşirea naturală din sistem(!), că nu îi iertăm! 24 ianuarie poate fi ziua trezirii ireversibile a majorităţii oprimate! 24 ianuarie poate fi începutul revoluţiei conştiinţelor noastre neîngenunchiate! Să nu pierdem prilejul! Dacă îi iertăm, nu ne iartă istoria! Să ne ajute Dumnezeu!

AG4 23-01-2011 - 18:29

Stati calm. Lasii astia nu o sa va urmeze si o luati pe coaja de unul singur. Ii cunosc bine pe romani si stiu ca nu vor sa lupte contra sistemului ticalosit, ci sa se insurubeze in el. Nu sunt oameni seriosi, cu scaun la cap. Isi cumpara diplomele in loc sa puna mana sa invete sa faca ceva. Nu vor rabufni decat atunci cand vor crapa de foame. Mai este mult pana sa se coaca buba.

naex 10-02-2011 - 16:02

Mai obiala de opinca,tu ce mama dracului ai invatat ? stii sa faci un surub ,o caramida .o molecula? Tu vorbesti ,care ai intrat in armata ca nu ai avut loc in alta parte si pe baza dosarului si a originii sanatoase?

Liviu 23-01-2011 - 19:13

Are dreptate AG4 … Gloata asta fara identitate care a ajuns populatia Romaniei nu va misca un deget fara sa aiba ordin. S-au obisnuit sa traiasca in mocirla si sa stea aplecati … Nu mai au niciun ideal ci numai sa ajunga sa traiasca ziua de astazi cu ceva firimituri in burti ! Ii indoctrineaza si ii indobitocesc cu televizoarele ca nu mai stiu de ei … Cei putini la numar care mai inteleg cate ceva nu se baga si prefera sa stea deoparte ca oricum imediat ce incearca sa faca ceva sunt pusi pe linie moarta. Unde mai pui ca se uda daca fac impotriva vantului ?!

legionarul 10-02-2011 - 16:07

Liviule, din noroi te-ai ridicat in noroi ai revenit.Dupa cum te exprimi tu se vede ca te-ai nascut numai in ,,puf” si coloana vertebrala ,,dreapta” ce ti-e si cu exceptiile astea !!

Bula-ngiu 23-01-2011 - 19:56

Liviule, daca oi fi ala de acum doi ani, esti prea inteligent pentru a participa ca idiot util la acte de razboi psihologic. sau poate nu esti tu…

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult