Acasa Top SecretArmata Psihiatrul Florin Tudose, decorat post-mortem de Băsescu

Psihiatrul Florin Tudose, decorat post-mortem de Băsescu

scris de C.S.
2 afisari

Preşedintele Traian Băsescu l-a decorat post-mortem pe psihiatrul Florin Tudose, care a încetat din viaţă duminică. Acesta va fi înmormântat joi în localitatea Snagov.

Psihiatrul Florin Tudose, decorat post-mortem de Băsescu.

Psihiatrul Florin Tudose, decorat post-mortem de Băsescu.

„În semn de apreciere deosebită pentru prestigioasa activitate medicală, pentru dăruirea şi abnegaţia dovedite în calitate de profesor şi publicist, domnul preşedinte Traian Băsescu a conferit post-mortem Ordinul Naţional Serviciul Credincios – în grad de Cavaler profesorului universitar doctor Florin Tudose”, se arată într-un comunicat al Administraţiei prezidenţiale.

Psihiatrul Florin Tudose, în vârstă de 62 de ani, a murit, duminică după-amiază, în zona unei pieţe agroalimentare din localitatea Coşereni, judeţul Ialomiţa, după ce a căzut la pământ în momentul în care a încercat să urce în maşină la scurt timp după ce făcuse câteva cumpărături.

Florin Tudose se afla în evidenţele medicilor de mai mulţi ani cu afecţiuni medicale, el suferind de hipertensiune arterială.

Trupul neînsuflețit este depus la Capela Cimitirului Bellu, iar înmormântarea va avea loc joi, în localitatea Snagov. Joi, funeraliile vor începe cu o slujbă, programată la ora 11,00, la Capela Cimitirului Bellu.

Florin Tudose era şeful Clinicii de psihiatrie la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti (SUUB), profesor universitar şi doctor în ştiinţe medicale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult