Acasa Top SecretArmata Putin cheamǎ ȋn bazǎ trupele angajate ȋn exerciții militare

Putin cheamǎ ȋn bazǎ trupele angajate ȋn exerciții militare

scris de Laurentiu Banches
4 afisari

Comandantul suprem al armatei ruse, Vladimir Putin, a ordonat trupelor și formațiunilor care au luat parte la exercițiile militare, în cadrul inspecției inițiate la 26 februarie pentru verificarea capacității lor de luptă, să revină la bază.

Putin cheamǎ ȋn bazǎ trupele angajate ȋn exerciții militare (Foto:armyrecognition.com)

Cu o zi în urmă, după ce a primit un raport privind desfășurarea manevrelor, președintele rus a dat ordin ca trupele și formațiunile care au fost angajate în aceste exerciții militare să revină la locul lor permanent de dislocare, a subliniat Peskov. Purtătorul de cuvânt al președintelui rus a mai declarat că aceste exerciții militare, despre care Moscova susține că nu ar avea vreo tangență cu evenimentele din Ucraina, au fost un succes, o parte dintre acestea desfășurându-se în vestul Rusiei, o zonă care se învecinează cu Ucraina.

La aceste exerciții, care au început pe neașteptate miercurea trecută, fără un anunț în prealabil din partea Kremlinului, au fost mobilizați aproximativ 150.000 de militari ruși, și au avut drept obiectiv evaluarea capacității de luptă a trupelor ruse din districtele militare Centru și Vest, potrivit Agerpres.

1 comentariu

pathfinder 04-03-2014 - 10:11

150.000 de militari rusi la granita cu Ucraina?
Pai daca au ceva de gand, in 24 de ore e gata razboiul…

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult