Acasa Top SecretArmata Putin îşi arată colţii. Ce se va întâmpla pe 9 mai în Rusia

Putin îşi arată colţii. Ce se va întâmpla pe 9 mai în Rusia

scris de D.S.S.
26 afisari

Vicepremierul rus Dmitri Rogozin a declarat că Rusia va prezenta la parada de 9 mai cea mai modernă tehnică militară, care este deja în dotarea armatei ruse.

Russia's President Vladimir Putin speaks in Red Square, Moscow„Vom prezenta în Piaţa Roşie doar cea mai modernă, cea mai nouă tehnică. Vom prezenta în premieră invenţiile noastre, care vor defila în Piaţa Roşie şi care deja intră în dotarea armatei ruse”, a spus Rogozin, într-un discurs susţinut în faţa veteranilor la Muzeul de Arme din Tula, potrivit Agerpres.

Afirmaţiile lui Rogozin vin în contextul în care conflictul din estul Ucrainei este departe de a fi încheiat. În ciuda armistiţiului care a intrat în vigoare pe data de 15 februarie, rebelii proruşi atacă poziţii cheie ale armatei ucrainene, iar armata a anunţat că nu poate retrage armamentul greu de pe linia frontului, din pricina acestor atacuri.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult