Acasa Top SecretArmata Rachetele rusești vor putea străpunge scutul de la Deveselu

Rachetele rusești vor putea străpunge scutul de la Deveselu

scris de D.S.S.
42 afisari

Rachetele rusești vor putea străpunge scutul de apărare antirachetă construit de SUA în Europa, a declarat miercuri comandantul Forțelor de rachete strategice, generalul-colonel Serghei Karakaiev, într-o conferință de presă, transmite Reuters.

rachete strategice fereatia rusa‘Estimările experților arată că sistemul (american) de apărare antirachetă în curs de desfășurare astăzi nu este capabil să reziste unei salve sincronizate a forțelor de rachete strategice (ruse), în ce privește atât capacitatea de analiză a datelor, cât și puterea de foc’, a afirmat generalul-colonel Serghei Karakaiev, citat de agențiile de presă ruse.

generalul-colonel Serghei Karakaiev

generalul-colonel Serghei Karakaiev

‘Este foarte dificil de dat un răspuns clar despre cum va arăta apărarea antirachetă a SUA la orizontul lui 2025. În același timp, analizând Abordarea Europeană Adaptivă în Etape privind Apărarea Antirachetă (EPAA, contribuția SUA la apărarea antirachetă a NATO — n.red.), destinată să fie implementată până în 2020, putem afirma că depășește toate proiectele anterioare în privința amplorii și a consecințelor strategice’, a mai arătat responsabilul militar rus

În 2016, forțele de rachete strategice ruse vor efectua 16 teste cu rachete cu rază lungă de acțiune, a mai indicat Karakaiev în aceeași conferință de presă, conform sputniknews.com.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult