Acasa Top SecretArmata Revoluţie 2012. Jandarmeria vorbeşte despre răniţi şi reţineri VIDEO

Revoluţie 2012. Jandarmeria vorbeşte despre răniţi şi reţineri VIDEO

scris de M.A.
7 afisari

Revoluţie 2012. Aproximativ 50 de persoane au fost sancţionate pentru tulburarea ordinii publice. Trei jandarmi au contuzii şi lovituri la cap.

Jandarmi Revolutie 2012„În dat de 14 ianuarie, în aproximativ 24 de localităţi din tot atâtea judeţe, au avut loc manifestări. Numărul participanţilor a fost mai mare, estimăm noi, la 3.000 – 4.000 de participanţi, vorbesc la nivel naţional. Din partea jandarmilor, aproximativ o mie de jandarmi, de asemenea, la nivel naţional, au acţionat pentru asigurarea desfăşurării într-un spirit de normalitate a acestor adunări publice. Şi atunci când au fost blocate căi de comunicaţii sau au avut loc tulburări grave ale ordinii publice, jandarmii au fost nevoiţi să intervină în conformitate cu prevederile legale, pentru restabilirea ordinii şi circulaţiei”, a declarat, duminică, colonelul Aurel Moise, şeful Direcţiei Ordine şi Siguranţă Publică din Jandarmeria Română.

El a precizat că sâmbătă au fost aplicate aproximativ 50 de sancţiuni contravenţionale, reprezentând avertismente sau amenzi, în general pentru tulburarea gravă a ordinii publice şi pentru participarea la adunări publice neautorizate. Colonelul Aurel Moise a afirmat că pe parcursul zilei de sâmbătă au fost conduse mai multe persoane la secţiile de poliţie de pe raza Capitalei. „Vreau să transmit din partea comenzii Jandarmeriei Române mulţumiri cetăţenilor care au înţeles să manifeste în mod paşnic, să îşi spună punctul de vedere, repet, fără să tulbure ordinea publică sau să conducă la acte de violenţă”, a conchis Aurel Moise, citat de Agerpres..

Trei jandarmi răniţi grav

Purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Române, Florin Hulea, a anunţat duminică, într-o conferinţă de presă, că trei jandarmi se află în stare gravă ca urmare a manifestaţiilor care au avut loc sâmbătă în Piaţa Universităţii din Capitală. „Jandarmeria regretă evenimentele de ieri, când mai multe persoane au fost victime ale violenţelor din Piaţă, printre aceste persoane sunt şi trei colegi de-ai noştri, care se află în stare gravă. Unul dintre ei este încă internat în stare foarte gravă la un spital de urgenţă din Capitală, ceilalţi doi, chiar dacă au fost externaţi, necesită îngrijiri medicale şi li se vor mai face investigaţii în următoarele două săptămâni”, a spus Hulea.

El a precizat că cei trei jandarmi au contuzii şi lovituri la cap cu diferite obiecte contondente sau bucăţi de pavaj.

Aproape 30 de persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale în timpul manifestaţiilor de sâmbătă din Piaţa Universităţii, printre ele fiind şi cinci jandarmi.

Jandarmeria Română va asigura măsurile de ordine publică la toate manifestările de protest care vor mai avea loc în perioada următoare şi facem un apel pe această cale către cetăţeni, ca cei care vor veni să participe la astfel de adunări publice să îşi manifeste dreptul la liberă exprimare fără violenţă şi într-un mod civilizat. În condiţiile în care se va mai încerca blocarea unor drumuri, Jandarmeria va trebui să aplice măsurile legale pentru a asigura respectarea dreptului la liberă circulaţie a celorlalţi cetăţeni, un drept garantat constituţional”, a mai spus Hulea.

Colonelul Aurel Moise, şeful Direcţiei Ordine şi Siguranţă Publică din Jandarmeria Română, a precizat că jandarmul care este încă internat este plutonierul Coroboianu Virgil, iar din raportul centrului medical rezultă ca are o plagă contuză intersprâncenară. Starea acestuia este, însă, stabilă.

Suporteri de la Steaua şi Dinamo

Jandarmeria Română a identificat grupuri de suporteri ai echipelor de fotbal Steaua şi Dinamo printre cetăţenii prezenţi la manifestaţia care a a avut loc sâmbătă în Piaţa Universităţii din Capitală.

„Din păcate, în Piaţa Universităţii, în jurul orei 19,30-20,00, din informaţiile pe care le am eu, şi-au făcut apariţia şi nişte grupuri compacte, identificate de către colegii mei ca fiind suporteri ai echipelor de fotbal Dinamo şi Steaua. Au fost identificaţi şi câţiva lideri, de exemplu, de la Dinamo, Tararache Marius, Bischin Ioan, Ţintă Claudiu, iar ca şi un coordonator, sau membru al galeriei echipei Steaua, a fost identificat Denescu Alexandru Mihai”, a declarat, duminică, colonelul Aurel Moise.

6 comentarii

vasile 15-01-2012 - 18:33
UNDE ESTE ARMATA DE REZERVA? - JANDARMERIA TREBUIE OPRITA 15-01-2012 - 19:44

Unde sunt militarii in rezerva? Unde sunt militarii activi? Acum este nevoie de ei pentru oprirea represiunii jandarmilor.
LUATI AMINTE!
Este timpul ca Armata să iasă din cazărmi…iar comanda să fie preluată de singurii generali credibili ai naţiunii române – cei care au comandat subunităţi ale Forţei Expediţionare Româneşti în spaţiul ex-iugoslav, Irak şi Afganistan.
Jandarmeria română – ai căror necerebrali executanţi s-au dovedit a fi SS-iştii României – trebuie desfiinţată, subordonată, cu unităţile actuale, Armatei României, cu misiuni disuasive vizând exclusiv atentatul intolerabil la integritatea teritorială – din arealul KGB, numit Ţinutul Secuiesc – şi acţiunile contra bandelor de tip mafiot, ale comunităţii eronat numit rome.
http://www.ionpetrescu.ro/2012/01/15/este-timpul-ca-armata-sa-iasa-din-cazarmi-video/

ARMATA este Singura forţă capabilă sa demanteleze Jandarmeria.
OPRITI VIOLENTA IMPOTRIVA CIVILILOR! JANDARMI, NU TRADATI POPORUL ROMAN!!!!

Eufrosin 16-01-2012 - 13:28

Nu pemiteti violente si diversiuni destabilizatoare. Ce trebuie sa cerem pentru a salva Romania:

– Demisia imediata a lui Basescu si guvernului Boc, impreuna cu Codruta Kovessy, Daniel Morar, si sefii serviciilor secrete.

– Inchiderea imediata a granitelor.

– Preluarea guvernarii de catre un guvern interimar, din care sa faca parte exclusiv profesionisti neimplicati politic,si fara legaturi stranse cu oamenii de afaceri de evidenta extractie infractionala.

– Rezilerea imediata a contractelor oneroase incheiate de entitati ale statului pentru energie, gaze, resurse.

– Militarizarea imediata a Agentiei pentru Resurse Minerale.

– Inventarul urgent al rezervelor de stat si al rezervelor monetare al BNR.

– Inceperea anchetelor asupra tuturor hotiilor desfasurate impotriva patrimoniului Romaniei si romanilor, cu suspendarea dreptului de a ocupa functii publice ori de a conduce afaceri, pentru cei anchetati. Ca “bibliografie”, presa geme de astfel de cazuri.

– Initierea de alegeri pentru o Adunare Nationala care sa elaboreze o Constitutie crestina.

– Numirea unui Sfat al Batranilor, cu drept de cenzura asupra activitatii guvernamentale, compus din oameni cu cariera si moralitate ireprosabile.

Orice altceva asigura agonia Romaniei in stransoarea FMI si a lacheilor locali, indiferent de partidul politic din care fac parte.

BULA 16-01-2012 - 13:45

Granitele nu se mai pot controla, pentru ca nu mai avem la dispozitie zeci de mii de militari in termen. Iar chestia cu „Sfatul Batranilor” suna ca dracu.

vasile 16-01-2012 - 23:52

sa votati P.D.L. pentru ca el v’aduce voua …lapte , branza , boc cu oua ! / SI-O GALEATA PORTOCALIE / CAND VE-TI VOTA / SA VA KAKATI IN EA ! AMIN !

vasile 16-01-2012 - 23:53

CRAPI ROMANIE IN PACE , ARMATA POLITICA NU FACE. Romania nu mai are armata ci doar niste grupuri de mercenari condusi de un escroc mafiot.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult