Acasa Top SecretArmata Rusia a început manevre militare de amploare

Rusia a început manevre militare de amploare

scris de D.S.S.
16 afisari

Rusia a început joi ample manevre ale forțelor de artilerie și de rachete, la care participă peste 8.000 de militari în sudul țării, inclusiv în Crimeea, Armenia, Osetia de Sud și Abhazia, relatează agenția de presă RIA Novosti.

manevre militare armata rusa‘În Districtul militar Sud au început exercițiile în teren ale forțelor de rachete și artilerie. Artileriști din brigăzile motorizate de infanterie, unități ale forțelor de coastă își vor perfecționa în decurs de o lună abilitățile de luptă și coordonarea militară pe 19 poligoane situate în districtele federale Sud, Caucazul de Nord și Crimeea, precum și la bazele militare ruse din Armenia, Osetia de Sud și Abhazia’, menționează serviciul de presă al Districtului militar Sud.

Militarii antrenați în manevre vor efectua trageri din cele mai noi tunuri de asalt ‘Hosta’ și sisteme de rachete multiple ‘Tornado-G’.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult