Acasa Top SecretArmata Rusia, China şi Iranul aduc militari şi tehnică de luptă în Siria

Rusia, China şi Iranul aduc militari şi tehnică de luptă în Siria

scris de M.A.
16 afisari

Militari din Rusia, China şi Iran vor veni în Siria, în următoarele săptămâni, pentru a participa la exerciţii militare de amploare, susţine agenţia iraniană de presă Fars.

Rusia, China şi Iranul aduc militari şi tehnică de luptă în Siria

Rusia, China şi Iranul aduc militari şi tehnică de luptă în Siria

Potrivit surselor anonime, citate de agenţia de presă iraniană, aceste aplicaţii vor deveni cele mai mari din Orientul Mijlociu. Se aşteaptă să participe aproximativ 90.000 de militari din trupele terestre, maritime şi aeriene. De asemenea, la exerciţii vor participa aproximativ 400 de avioane şi 1.000 de tancuri, susţine Radio Vocea Rusiei.

Sursele Fars mai afirmă că Egiptul şi-a dat acordul ca 12 nave ce aparţin Chinei să traverseze Canalul Suez, ele urmând să ajungă în Siria peste două săptămâni. În acelaşi timp, sunt aşteptate submarine şi distrugătoare ruseşti, dar şi nave iraniene de luptă.

În cadrul aplicaţiilor, Siria intenţionează să testeze rachete de coastă anti-navă şi câteva sisteme de apărare antiaeriană, transmite agenţia.

3 comentarii

Turcanu Emil 19-06-2012 - 16:02

Nori negri si amenintatori incep sa intunece cerul fragil al pacii . Pace , care
de fapt nu e chiar pace peste tot . Cred ca lumea trebuie sa se trezeasca odata , si sa lw dea de inteles celor care rostogolesc butoiul cu pulbere ca
daca ei nu-i lasa pe altii sa traiasca , nu vor trai nici ei .

briel 19-06-2012 - 21:26

Imposibil.

Nicaieri nu am gasit informatii despre implicarea Chinei in asa ceva. Este un zvon spaimos. Nu ca nu si-ar trage la turloaie care cum pot, dar inca nu este chiar asa direct pe fata.

In schimb China a facut altceva. A bagat in buzunarul FMI $43 miliarde, helping to almost double its lending power to protect the world economy from Europe’s debt turmoil. Mai degraba vrea sa scape de dolari …

http://www.bloomberg.com/news/2012-06-19/china-leads-nations-boosting-imf-s-firewall-to-456-billion-1-.html

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult