Acasa Top SecretArmata Rusia se joacă de-a războiul în Marea Neagră şi Mediterană

Rusia se joacă de-a războiul în Marea Neagră şi Mediterană

scris de D.S.S.
654 Afisari
Rusia va efectua la sfârşitul lui ianuarie exerciţii militare care vor implica toate flotele ruse din Marea Neagră, Marea Nordului, Oceanul Pacific şi Marea Baltică, în mările Neagră şi Mediterană, a anunţat serviciul de presă al Ministerului Apărării.
Prevăzute în programul de antrenament al Forţelor armate pentru 2013, exerciţiile vor avea ca misiune „perfecţionarea cooperării între trupe” în larg, a anunţat sursa citată de RIA Novosti, în pagina electronică.
În prezent, grupurile operaţionale de nave sunt în drum spre zonele desemnate în vederea manevrelor„, a precizat serviciul de presă.
Scenariul exerciţiilor militare prevede simularea unor episoade tactice de îmbarcare a infanteriei Marinei şi a trupelor aeropurtate de pe coasta Caucazului de Nord pe nave amfibie.

16 comentarii

tomi 02-01-2013 - 23:03

Rusii stiu ca vor pierde un meci mare prin desfiintarea singurului lor port militar din Mediterana gasit pe coasta Siriei. Faceti-va rost baieti de masti bune de gaze ca incepe balul, Armaghedon este la orizont,si cind zic asta nu ma bucur, dupa cum astept sa aud replicile unor schizofrenici pe care-i cunoasteti si voi prea bine. Aeroporturile noastre militare incep sa gazduiasca sute de avioane ale Aliantei, care urmeaza sa faca cu flotila militara a Israelului cel mai amplu exercitiu militar care a fost efectuat vreodata in zona. Imi permit sa va postez informatia luata din buletinele de stiri locale. Care state participa la instructie deja ramine sa ghiciti singuri, asta intra in alta categorie de informatii care nu este de nasul vostru. Ce urmaresc aceste operatiuni aviatice fara precedent ramine la fel sa va imaginati singuri.Ce recomand unitatii de imbecili: urbos, digital, ereticul si salut este sa-si caute alti stapini ca arabetii lor nu vor mai fi buni platnici pentru serviciile lor deosebit de ambitioase in a semana ura antisemita si antiisraeliana, iar sansele lor de a-i primi noi in slujba este exclus, singura optiune de a fi celebri este sa fie depusi mumificati in muzeul de istorie antica din Cairo.

Romeo2110 03-01-2013 - 08:22

Imi pare rau, dar nu ai dreptate.
Rusia nu va pierde Siria, ci mai mult va cuceri si desfinta Turcia; probabil cu acordul Israel si SUA. Turcii i-au suparat rau pe evrei.

Evreii nu vor sa declanseze a 3 lea razb mondial prin atacarea Iranului, probabil din motive de imagine. Oricum atunci cand a zis ca Rusia si China vor platipretul pt ajutorul acordat regimului Sirian, Hilari Clinton a declar deschise ostilitatile celui de-al trelea razboi mondial. Singura problema: un Perl Hrbour al sec 21, in condidiile in care Putin nu vrea nici in ruptul capului sa fie un Hitler al sec 21. N-a muscat din momeala oferita de Shakasvili in in vara lui 2008.

Dupa razboiul cu turcii va incepe al 3 lea razboi mondial, care in final va fi castigat de sionisti; ca de altfel toate celelalte. Dar numai dupa ce rusii isi vor masa trupe la granita cu Israelul, si se vor comporta cum stiu ei de 400 de ani in coace. Chestuina caderii Siriei e o utopie. Oricum acolo e marea carte ruseasca in politica internationala; carte de unde va veni sfarsitul Rusiei.

Andrei 03-01-2013 - 11:37

Ha,ha,ha….” mai mult va cuceri si desfinta Turcia; probabil cu acordul Israel si SUA. …..Dar numai dupa ce rusii isi vor masa trupe la granita cu Israelul, …”

.Ce imaginatie bogata ai …..impresionant!

ValVerde 03-01-2013 - 15:27

@Romeo 2110

Si-am incalecat pe-o sa si v-am spus povestea asa.

PS Citi oameni ai strazii se gasesc in US ??

ciufulici 03-01-2013 - 01:09

@ SRI, FBI, MOSSAD, CIA, MI5, etc, etc

Am reusit in sfarsit sa-l prind in poza pe urbos – http://www.in-cuiul-catarii.info/wp-content/uploads/2012/12/baba-si-mitraliera.jpg

BULA 03-01-2013 - 05:10

Parerea mea e ca se va dezvolta mult armamentul defensiv (rachetele teleghidate si invizibile pe radar), cu care sa se scufunde orice fierotanie din asta cu care se plimba militarii pe mari si oceane. S-a mai intamplat in trecut, cand cuirasatele au fost scoase din joc de aviatie.

Romeo2110 03-01-2013 - 08:27

Mai Bula, esti in urma cu tehnica; incepand de la bomba cu neutroni, granita intre razboiul clasic si cel nucear a devenit greu de definit.

In viitoarele conflicte, rusii vor folosi o noua generatie de arme care sa fie nuceare dar care sa aiba efecte aproape similare. Pana la al treilea razboi mondial, ostilitatile importante vor fi rezolvate cu astea.

BULA 03-01-2013 - 08:31

Ia-o mai usor cu „nuculara”, ca daca n-ar avea efectul pervers al contaminarii radioactive globale, s-ar fi folosit inca din anii ’50.

Romeo2110 03-01-2013 - 08:28

CORECTURA: In viitoarele conflicte, rusii vor folosi o noua generatie de arme care sa NU fie nuceare

andra 03-01-2013 - 09:26

Arma cu neutroni. Distruge exclusiv organismul umane, nu si pe cel vegetal.

BULA 03-01-2013 - 10:42
andra 03-01-2013 - 11:26

Bula, sper ca ai citit atent: „it (adica bomba cu neutron) was the first weapon specifically intended to kill humans with radiation”. Bunaoare in cazul radiatiilor de la Cernobil: acestea erau apte sa ucida pe capete oamenii, nu insa si culturile agricole.

andra 03-01-2013 - 11:29

„Although neutron bombs are commonly believed to „leave the infrastructure intact”, QED

BULA 03-01-2013 - 14:33

Radiatiile distrug ADN-ul oricarei fiinte vii, planta sau animal. Nu afecteaza cladirile, dar scot din functiune echipamentul electronic. Bomba cu neutroni a fost creata cu scopul de a fi folosita impotriva unei invazii rusesti cu blindate. Omoara oamenii din tancuri si din adaposturi antiatomice, fara sa produca dezastru total, ca bombele cu hidrogen, de mii de ori mai puternice.

ValVerde 03-01-2013 - 15:24

Bula, nu ai invatat nimic in timp ce stergeai mesele prin laboratoarele alea de fizica.

Zici tu despre bomba cu neutroni:

„Omoara oamenii din tancuri si din adaposturi antiatomice, fara sa produca dezastru total, ca bombele cu hidrogen, de mii de ori mai puternice”

Mai guritza, bomba cu neutroni ESTE o bomba cu hidrogen. Diferenta consta in dirijarea energiei dupa fisiune-fusiune. (energie mecanica vs energia particulelor radioactive)

A devenit desueta ca urmare a avansului in blindajele tancurilor si ale adaposturilor anti-atomice.

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian 03-01-2013 - 16:27

,,BULA
03-01-2013 at 14:33

Radiatiile distrug ADN-ul oricarei fiinte vii, planta sau animal. –”
Brahiterapia este un tratament antitumoral cu o sonda introdusa in vaginul femeilor prin care circula controlat una sau doua substante radioactive, respectiv cesiu si /sau iridiu care prin radiatiile emise ataca celule maligne aflate in situ s-au in stare diseminata .
Alte tratamente cu radiatii de la distanta ,controlate si directionate au aceleasi efecte ! Distrugerea de celule cu NUCLEU MODIFICAT !
Se cunoaste si se aplica si alte tratamente prin iradiatii care nu distrug decat celule maligne unde informatia gresita privin apopteoza , lipseste !
Nu voi incepe NOUL AN cu aceleasi calificari ,la aceiasi indivizi !

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS