Acasa Top SecretArmata Şapte militari americani au murit în Afganistan

Şapte militari americani au murit în Afganistan

scris de M.A.
6 afisari

Şapte militari americani care activau în cadrul NATO în Afganistan au murit joi în explozia unei bombei artizanale în sudul ţării, a anunţat purtătorul de cuvânt al Pentagonului, col. Dave Lapan, citat de AFP.

Militari ISAF (foto nato.int)

Militari ISAF (foto nato.int)

Incidentul a fost cel mai sângeros pentru trupele NATO de la 27 aprilie. Conform unei surse din cadrul Forţei Internaţionale de Asistenţă pentru Securitate (ISAF) din cadrul NATO, cei şapte soldaţi au murit în exploziile succesive a două bombe artizanale în districtul Shorabak, din provincia Kandahar, fieful istoric al talibanilor, transmite Agerpres. Tot joi, un militar al NATO a murit după ce un elicopter s-a prăbuşit în sud-estul ţării, din motive încă necunoscute. Cele opt decese de joi ridică la 199 numărul soldaţilor ucişi în cadrul operaţiunilor din Afganistan de la începutul anului, conform unui bilanţ întocmit de AFP.

2 comentarii

tanase marian 27-05-2011 - 15:05

excelentele voastre macar eroii vostrii nationali au demnitatea asigurata,.. dar, eu un rezervist bolnab de saseani am gasit trei colonei dr. beti an cabinet la spitalul militr al m. i. iar recent un derbedeu medic la fundeni m a dat afara an strada asadar an strada an momentul cand plangand ca nu pot sa sa merg ca si acum dealtfel i am povestit criminalului de doctor drama de la spitalul m. i. ,,………………..dumnezeu sa i odihneasca pe eroii vostrii ai nostri sunt batjocoriti,, rusine romani rusine romania,,……………..o tara pina de mizerii umane si demnitari boonavi,,………….

Caramache 29-05-2011 - 08:59

Este un „accident de munca”. Mercenarii decedati s-au dus in Afganistan ca sa-i belesca pe patriotii locali, care se opun intereselor multinationalelor, puse pe jecmanela.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult