Acasa Top SecretArmata Schimbări la vârful MApN

Schimbări la vârful MApN

scris de Doru Dragomir
40 afisari

Potrivit unui comunicat al Guvernului, Dan Tătaru a fost numit secretar de stat pentru relaţia cu Parlamentul, informare publică şi creşterea calităţii vieţii personalului la Ministerul Apărării Naţionale, în locul lui Mihai Vasile-Ozunu.

Floarea Şerban, prima femeie general din Armata Română, trecută în rezervă în februarie 2010 de către preşedintele Traian Băsescu, a fost numită de premierul Victor Ponta în postul de secretar de stat pentru armamente în Ministerul Apărării Naţionale.Până să fie trecută în rezervă, Floarea Şerban a condus Direcţia de Legislaţie şi Asistenţă Juridică din MApN. Funcţie de secretar de la Armamente a fost vacantă foarte mulţi ani,  conducerea fiind asigurată de generalul maior Cătălin-Adrian Moraru, care are funcţia de locţiitor al şefului Departamentului pentru Armamente.

Dan Tataru,secretar de stat in MApN

În momentul de faţă, Corneliu Dobriţoiu, ministrul Apărării, a înlocuit toţi secretarii de stat din conducerea MApNDan Tătaru a mai fost secretar de stat la MApN în perioada ianuarie – octombrie 2009.

Potrivit surselor  Ziua Veche, în interiorul armatei vor mai avea loc câteva schimbări spectaculoase la nivelul de conducere ale unor direcţii aflate în subordonarea ministrului Apărării.

3 comentarii

digital 15-05-2012 - 19:44

da pe lupu și pe contratorpilorul-pork-bșsist-frățilă,când îi schimbă?!

cunoscutul 16-05-2012 - 00:22

Dar:
1-zisu care i-a imbrobodit pe toti cu longistica lui?
2-fratila care se poarta pe cuvant ?
3-gasca lui Marin si firmele din zona Constanta?
4-auditul care … e foarte profesionist si se dubleaza cu curtea de conturi?
5-directia de domenii care munceste la terenuri…….?
6-financiarul care a reglat toate conturile?

TOM Cc 16-05-2012 - 08:58

corect !! Zisu ,un general facut la 36 ani ,pe baza de PCR !! Cand a venit in scoala militara la Sibiu tot pe baza de PCR ,dupa 2 saptamanide la inceperea cursurilor ca nu reusise la nicio scoala militara de ofiteri si dupa numeroase interventii a fost declarat admis !! Sa traiasca tata si PCR -ul .Mai sunt multe de schimbat in MApN !! Fratila mancatorul de RAHAT cu polonicul si maimuta aia dela Directia Financiara ,etc,etc !!!!!!!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult