Acasa Top SecretArmata Scorpionii Galbeni s-au întors la Timişoara

Scorpionii Galbeni s-au întors la Timişoara

scris de M.A.
8 afisari

Ministrul Apărării Naţionale, Mircea Duşa, le-a mulţumit joi militarilor Batalionului 2 Manevră „Scorpionii Galbeni” care au revenit în Timişoara din teatrele de operaţiuni din Afganistan, unde au fost detaşaţi o jumătate de an.

Scorpionii Galbeni s-au întors la Timişoara

Scorpionii Galbeni s-au întors la Timişoara (foto: tion.ro)

Militarii sunt vedetele de astăzi. Ei şi-au pus viaţa în pericol pentru această misiune într-un loc deosebit de periculos. Le mulţumesc în mod deosebit, pentru că acel ordin, care a fost verbal, dar a fost unul de luptă, de a se întoarce acasă cu efectivul complet, a fost îndeplinit. Apreciem eforturile pe care militarii români le fac în teatrele de operaţiuni, eforturile pe care Armata Română le face pentru a asigura securitatea mondială pe principiul colaborării”, a declarat Mircea Duşa.

Ministrul Apărării Naţionale a menţionat accidentul rutier petrecut în Afganistan, în care au fost implicaţi patru militari români, dar care s-au întors cu bine acasă, transmite Agerpres. În Piaţa Operei, sute de timişoreni au participat la ceremonialul de primire a celor aproape 500 de militari ai Batalionului 2 ManevrăScorpionii Galbeni„, care au dat onorul şi au prezentat drapelul de luptă.

Comandantul Batalionului 2 ManevrăScorpionii Galbeni„, lt. col. Cristian Dan, le-a mulţumit, la rândul său, militarilor pe care i-a avut în subordine şi care s-au achitat cu succes de misiune. „Este un moment de bucurie şi unul de împlinire, pentru că ne-am întors cu toţii acasă şi pentru că misiunea pe care ne-a încredinţat-o ţara a fost dusă la bun sfârşit. (…). Sunt mândru, atât de subordonaţii mei, cât şi de faptul că misiunea a fost dusă la bun sfârşit şi ne-am întors cu toţii acasă”, a spus lt. col. Cristian Dan

5 comentarii

Vivi 23-08-2013 - 01:07

Tov. secretar a fost la inaltimea sarcinilor trasate…

CONGO 23-08-2013 - 01:10

Era bine sa-i lase prin Harghita, daca tot sunt familisarizati cu teroristii

Vivi 23-08-2013 - 01:16

“Militarii sunt vedetele de astăzi. Ei şi-au pus viaţa în pericol pentru această misiune într-un loc deosebit de periculos. Le mulţumesc în mod deosebit, pentru că acel ordin, care a fost verbal, dar a fost unul de luptă, de a se întoarce acasă cu efectivul complet, a fost îndeplinit. Apreciem eforturile pe care militarii români le fac în teatrele de operaţiuni, eforturile pe care Armata Română le face pentru a asigura securitatea mondială pe principiul colaborării”, a declarat Mircea Duşa. cand tu erai activist toti militarii isi puneau viata in pericol fie ca „luptau” in mina sau la canal sau la calea ferata sau la irigatii sau la casa poporului sau la cladirea unde tu stai acum la birou si te contrazici cu secretara.ce sti tu bai …civilule de partid,auzi vrajeala:” ordin verbal dar de lupta”…Dute-n Nato mai civilule.

hekmatiyar 23-08-2013 - 02:54

Dar shpaguta? Dragutza!

Antibasistul 23-08-2013 - 05:00

Unii zic ca astia au platit spaga sa fie trimisi in Afganistan!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult