Acasa Top SecretArmata Scorpionii olteni s-au întors acasă

Scorpionii olteni s-au întors acasă

scris de Marin Neacșu
2.680 Afisari

Miercuri, 17 august,  pe platoul Batalionului 20 Infanterie din Craiova, a avut loc ceremonia de primire a celor două batalioane de infanterie   întoarse amândouă de curând din misiunile executate în Afganistan. Atât de curând încât la batalionul 26 Neagoe Basarab, ultimul eşalon a ajuns acasă în dimineaţa aceleiaşi zile, la ora 7.

Au fost prezenţi pentru a ura bun venit militarilor, ministrul Apărării Naţionale Gabriel Oprea, şeful SMG, şeful SMFT, alţi generali activi şi în rezervă, foşti comandanţi şi ofiţeri ai unităţilor din Craiova şi aproximativ 30 de membri ai familiilor militarilor. Din partea oficialităţilor locale a participat primarul Craiovei, Antonie Solomon, pentru prima oara prezent oficial lângă şeful partidului pe ale cărui liste va participa la viitoarele alegeri locale.

De remarcat organizarea fără reproş a ceremoniei, la care militarii celor două batalioane şi-au adus din plin contribuţia, respectarea programului şi termenelor, dar şi unghiul obtuz din care a privit lucrurile Ministerul Apărării, care a interzis presei să ia interviuri militarilor. Cel puţin acesta a fost răspunsul la intenţia manifestată personal, de a intervieva câţiva militari, foşti colegi de serviciu prin alte misiuni  la care am participat împreună. Oare de ce îi e frică ministrului Apărării ? Că militarii vor spune prin ce au trecut în momentele în care colegii lor erau transportaţi în spitale sau în ţară sub drapel ? Că vor spune ceva despre atitudinea tot mai ostilă a populaţiei civile din locurile unde altă dată militarii români erau primiţi cu bucurie ? Că numărul victimelor în rândul militarilor români a crescut proporţional cu sporirea prezenţei române în teatrul de operaţii şi cu aplicarea tot mai orbească a principiilor şi regulilor de angajare americane ? Aceste lucruri sunt deja ştiute şi nu e nevoie să mai confirme cineva . Numai conducerea ţării şi a armatei îşi păstrează capul în nisip, oarbă, surdă şi mută, aplicând politica struţului.

 

Cum spuneam, toate au fost organizate şi s-au desfăşurat milităreşte, dar mi-a lăsat un gust amar atitudinea unor generali care se îndreptau agale către tribuna oficială în timp ce ministrul trecea trupele în revistă. Eu ştiam că în aceste momente solemne nu mai mişcă nici pruncul în locul său matern, dar aceşti generali au vrut să demonstreze că au trecut acele vremuri şi acum trăim în democraţie. Să le fie de bine şi să aibă parte de acelaşi respect. Acum câteva zile -ce coincidenţă-   vorbeam cu cineva despre un fost comandant al R26 Rovine din care provin cele două batalioane decorate astăzi, şi povestea cum a asistat la un fapt incredibil. Un comandant , Lt col . primea raportul de dimineaţă, iar şeful său de stat major, colonel plin care întârziase , venea către formaţie. Comandantul a întrerupt raportul, i-a comunicat colonelului să meargă 15 zile la garnizoană apoi a continuat raportul. Când am auzit întâmplarea , mi-am spus că domnul comandant de regiment a greşit şi că ar fi trebuit măcar să aştepte să se termine raportul apoi să îi transmită personal, între patru ochi domnului colonel, seful său de stat major decizia. Astăzi, văzându-i pe domnii generali cum circulau în timp ce ministrul – bun sau rău, dar ministru- trecea în revistă trupele, mi-am dorit ca ministru să fie acel locotenent colonel.

Nedorind să închei cu acest gust amar, mă alătur celor ce se bucură de reîntoarcerea în ţară a celor două batalioane, printr-un Bun Venit spus din inimă dorindu-le sănătate şi misiuni fără pierderi! Dumnezeu sa-i odihnească pe cei ce si-au dat viaţa în misiunile armatei române !

35 comentarii

Tyca 17-08-2011 - 15:25

Bine ca s-au intors sanatosi. Cat despre respectul unora fata de ministru ce sa mai spun, poate ca degeaba au ajuns unde au ajuns. Zic eu ca in primul rand nu i-au respectat pe oamenii aia care si-au riscat viata.

matei 18-08-2011 - 14:27

Acesti oameni minunati merita respectul tuturor. Si-au indeplinit misiunile cu responsabilitate. Din pacate nu au reusit sa se intoarca in aceeasi formula in care au plecat. Si-au asumat acest risc si poate tocmai de aceea ministrul Oprea ii felicita si le arata tot respectul sau. Cat despre ceilalti generali care au tratat momentul cu indiferenta . . . RUSINE!

neacsum 17-08-2011 - 16:18

De acord, eu ma refeream la respectul ce trebuia adresat unui astfel de moment, indiferent cine era ministru.

urbos 17-08-2011 - 19:22

„Momentul” nu mai exista, n-ai ce sa respecti. Chestia asta cu indiferent cine e la conducere, e valabila cand sistemul e inca sanatos, cand principiile juste sint inca valabile. Cand totul e putrezit iar taraturile conduc, nu mai exista nici momente de respectat.

neacsum 17-08-2011 - 22:25

Urbos,
Daca inteleg eu bine, vrei sa spui ca acei generali au considerat ca Oprea nu merita respectul lor?
E interesant. Sa fie acesta semnalul pe care il asteapta toata armata ca Oprea nu mai e doruit in fruntea armatei de catre generali ? Crezi dumneata ca au generalii romani atata sange in carotide?
Eu ma indoiesc. Eu cred ca nici nu au realizat ca isi bat joc de sute de oameni care treceau printr-un moment solemn si ca au uitat ca si generalii romani trebuie sa isi respecte subordonatii si activitatile conform regulamentelor. Numai ca s-a introdus si in armata sistemul de lucru al politicienilor ; sssssst, ciocu mic, noi suntem la putere!

urbos 17-08-2011 - 23:18

Din pacate nu cred ca au. Dar lipsa de respect tine deja de putreziciunea omniprezenta, arata halul in care s-a ajuns.

neacsum 17-08-2011 - 23:25

Lipsa de respect vine din lipsa unor ani din cei de acasa.

urbos 17-08-2011 - 23:43

Depinde de situatie. Ca sa respecti trebuie sa ai ce respecta, respectul nu se face cu forta.
Bineinteles, generalii aia nu-s buni de nimic, ar trebui sa-l impuste pe Oprea, si apoi, eventual sa se sinucida.

Tyca 18-08-2011 - 15:39

Da …cred ca vorbim despre acelasi lucru in „nuante” asemanatoare. Si eu cred ca lipsa de respect vine din lipsa celor 6 ani de acasa.

Denali 17-08-2011 - 17:27

Hmmmm….

Aceasta reantoarcere a oltenilor provoaca cateva intrebari si poate fi privita din diferite unghiuri de vedere…

o intrebare ar fi ptr. patriotul mioritic : georgewww….

Este aceasta imagine sau situatie : Propaganda mioritica ???….

o alta intrebare ptr. patriotul mioritic : Banateanul :

Vor apare acestiindivizi olteni in fata tribunalului de la Gaga , din nederland , sub forma de co conspiratori si co faptasi la genocidul pe care aliatiiacestor olteni , imperialistii americani il fac in afganistan ???…sau nu ???….

O alta intrebare ,de data asta ptr. patriotul oltean ( fost UTC ist al unui oras oltenesc) , Marin Neacsu ,care regurgiteaza ineptii pe acest forum sub numele de : neacsum…

Intrebarea este urmatoarea : au fost verificati si perchezitionati oltenii din articol ptr. a se verifica daca au jefuit sau nu tezaurul muzelui din kabul ,afganistan ???…sau nu ???…

O alta intrebare ptr. patriotul oltean Marin Neacsu …

Ca ziarist deontolog ,este interesat dl M. Neacsu sa investigheze , cate tone de uraniu a sustras guvernul mioritic din afganistan cu ajurtorul fortelor de ocupatie oltene ???…

O alta intrebare ptr. patriotul oltean Marin Neacsu :

Au fost verificati si perchezitionati mercenenarii olteni sa se verifice ce cantitate de heriona le-a revenit in urma colectarii si impartirii productiei de heroina din afganistan , acesta fiind unul din cele doua motive principale ptr. care mercenarii olteni au fost trimisi acolo( primul fiind : furtul uraniului) ????…sau nu ???…

Acestea sunt numai cateva din intrebari care implorar un raspuns pe care patriotii mioritici ar trebui sa si le puna , asa cum scriu ca fapt implinit despre aliatii mercenarilor olteni : imperialistii americani…

Acesta este un ul din cele peste 1001 de motive ptr. care cloaca asta de NATO si aceste ” parteneriate” TOXICE ar trebui eliminate…

lute care impute penali denali 18-08-2011 - 20:14

toarasu denali, macar armata ai facut-o? si furatul de furaniu l-au facut b20 si b26 cu mainile goale? ca parca stiam ca e periculos sa te joci cu substante radioactive.
iar heroina cred ca o stii de prin barurile din bucale, trasa pe liniute, pe nas, ca de-aia vorbesti asa tantos. iar de spre mercenarii olteni, sa le clatesti chilotii, ca daca pentru tine e mercenar la banii pe care ii cistiga un roman in irak sau afgha inseamna ca tot ce stii tu despre asta e din jocurile de pe calculator.si in incheiere, se vede ca sunteti maimute de capitala, cind pleaca ai vostri in misiuni latrati vreunul ceva?

iula 18-08-2011 - 22:22

Halatul cat e halatul?

Cercul 17-08-2011 - 17:31

Vad ca-s cu uniforma de culoarea gainatului, au ajuns deja in borta din fundul gradinii si-au scapat de haznaua prevazuta de mine? Verzanilor astora le trebuie niste raze ca si militienilor sa dea coltul mai repede de pe lumea asta.

descultul 17-08-2011 - 21:19

un neam distrus, haotic fara speranta, sic_tir jep@tilor

neacsum 17-08-2011 - 22:03

Denali
Ironia ta gratuita nu ar merita raspuns.O fac insa pentru a nu crea impresia altora ca tine ca militarii romani se mai intorc acasa si cu altceva in afara de materialele cu care au plecat si uneori cateva vieti mai putin. Raspunsul este nu a fost cazul. Mai mult sa nu astepti. La asemenea insinuari si ironii ieftine nu se poate raspunde mai mult. Nu se merita. Vizavi de insinuarea la fel de ieftina cu utecistul daca ai cumva informatii cumca as fi fost mare sef pe la UTC, te rog mult sa imi trimiti si mie datele sa fac cerere pentru pensie. Contez pe tine, dau o bere.

Denali 17-08-2011 - 22:51

Inainte de a raspunde dlui patriot Marin Neacsu , doresc mai intai sa le multumec rudelor , prietenilor ,vecinilor si celor care il cunosc pe dl Marin Neacsu , care dupa ce au citit postarea subsemnatului i-au transmis dlui Marin Neacsu continutul postarii mele ….asta ptr. ca dl Neacsu a afirmat ca el nu va mai citi niciodatat „noroiul” subsemnatului si ca el isi va vedea de treaba continuand sa „dea cu sutul” sub forma de articiole, in inamicii politici…deci din nou : Multumesc celor care l-au informat pe dl Marin Neacsu despre continutul postarii subsemnatlui…ptr. ca sunt sigur ca dl marin Neacsu se tine de cuvant si nu se intineaza cu „noroiul” din postarile subsemnatlui…

Acum….hmmmm…chiar daca dl marin Neacsu nu va citi postarea subsemnatului, rudele ,vecinii si prietenii dlui o vor citi si ii vor transmite (ca intotdeauna) continutul postarilor mele …deci ptr. a simplifica lucrurile , si eleimina orice confuzie , ma voi adresa direct dlui ziarist deontolog si patriot Marin Neacsu…

Dle patriot Marin Neacsu , ironiile si insinuarile mele nu sunt decat copia la indigo , a BAZACIONIILOR si INEPTIILOR regurgitate de dta acum vreo spatamana vizavi de aliatii mercenarilor olteni : imperialistii americani…

Deci , insinuarile si ironiile subsemnatului sunt la fel de ieftine sau scumpe precum cele scrise de dta….

Nu voi intra acum in detalii si sa-ti explic adevaratele ” realitati istorice” ,si sa te educ prin faptul ca talibanii NU existau in anii ’80 cand imperialistii americani ii ajutau pe MUJAHEDINII din afganistan impotriva sovieticilor, sau despre Ineptiile cu opiumul si uraniul , pe care le debitezi ,despre americani…Nu , nu acum….iti voi demomenstra in viito(despre opium si uraniul dinafganistan)r cu exemple si fapte DOCUMENTATE ca de fapt esti o : Atrocitate Intelectuala…

Ptr. acum nu doresc sa ma concenctrez decat asupra unui singur fapt …

Cealalta ” insinuare ieftina „(iti plce sa folosesti aceasta expresie sterile la infinit)….

Ma refer binenteles la trecutul dtale profesional…cel de membru al UTC ,din orasul dtale oltenesc…

Acum dle ziarist deontolog Marin Neacsu , te rog sa ma scuzi …dar daca eu ” insinuez ieftin „,aceasta , eu nu fac decat sa citesc articolele unui ziarist care aparae pe ziarul (de Dreapta) , cu numele de : Ziuaveche…

Mai precis dle ziarist deontolog si patriot Marin Neacsu , eu nu fac decat sa repet ce ai scris dta pe acest ziar , in articolul intitulat : ” Lacrimile lui Papaiani ” care a aparut , daca nu ma insel pe acest ziar , pe data de Aprile 6 ,anul acesta…

In primul paragraf al acestui articol , autorul cu numele de marin Neacsu , scrie ca pe timpul cand dlui era UTC ist in orasul natal , responsabil cu Cultura( asa se numea Propaganda si Indobitocirea , in Epoca de Aur : Cultura), dta ca mare stab la UTC , nu numai ca ai obtinut bilete ptr. famie si prienteni , dar ai avut acces , in culise , in spatele cortienei , unde ai observat lacrimile actorului Sebastian Papaiani…

Binenteles dta nu omiti sa mentionezi jocul de poker pe care cei din culese il practicau , si pe care dta plin de contradiictie morala interiora , te zbuciumai sa intelegi daca pokerul este admis in Epoca de Aur ,sau este un joc al Capitalismului putred si imoral…

Dle ziarist deontolog si patriot Marin Neacsu , eu icep s-al cred pe dl Pacepa, care a spus ca dupa schimbarea de catre care a avut loc in dec. 1989 , cel putin 60% din membrii de Partid , au devenit : ziaristi , reporteri , personalitati tv, radio , si in general stapanesc media de indobitocire a gloatelor…

Eu cand iti vad figura pe ziarul Ziuaveche, nu stiu de ce dar intotdeauna in vine in minte un scenariu…in acest scenariu apar si figurile dlor : Marius Batca, Roland catalin Pena si a dlui Dragomir….

Acest scenariu imaginar are loc in jurul unei mese , probabil prin zona Sarindar , la care cei mentionati sstau in jurul mesei la o …cafeluta…

In aceasta scenariu aud vocea dlui Marius Batca: ” Dle Neacsu , noi suntem un ziar serios ,suntem sponsorizati , intre altii de Mikhail Gorbachov , si noi publicam numaia rticole serioase „…

Dl Roland Pena intervine: ” Eu sa-ti spun sincer dle Neacsu : sunt de Dreapta….intotdeuna cand am facut poze cu domnii SRS , Palsu si altii , ma asez la dreapta lor”…

Urmeaza dl Dragomir : ” Eu sa-ti spun sincer dle Neacsu ma cam indoiesc ca articolele dtle ne vor interersa pe noi, dupa cum vezi , noi suntem un ziar serios si de Dreapta, si eu sunt responsabil cu :filtrele ,si atunci cand citesc bazaconii si ineptii , le filtrez „…

Urmeaza dl Marin Neacsu : ” inteleg dlor dar ce sa fac Scanteia ,Flacara sau munca , nu mai exista , si trebuie sa-mi hranesc si eu familia, din cand in cand , intre plantarea de pomi fructiferi…Dlor doresc sa stiti ,ca eu sunt total impotriva colegului si camradului meu de Partid , dl Basescu si voi scrie articole dure impotriva dlui , ba din cand in cand voi da sugestii si despre cum ar trebui sa aiba loc alegerile libere si democratice si sa le explic cititorilor ziarului dvtra cum si cu ce se mananca democratia asta”…

Dl Roland Pena : ” Ahh…pai de ce n-ai spus asa de la inceput dle Marin neacsu ??…Pai daca esti impotriva lui basescu , atunci este clar : Esti de Dreapta ”

Dl Marius batca : ” Gata dlor,ca s-a racit cafeaua …bine ati venit dle marin neacsu, vom fi onorati sa va publicam articolele dvra „…

Ma scuzati ,dar nu stiu de ce imi vine in minte acest scenariu improbail dar nu si imposibil…

P.S. Dle ziarist deontolg si patriot Marin neacsu ,te rog sa observi ca si in aceasta situatie in care „arunc cu noroi” eu ma adresez dtale du „dle” si nu cu „tine”….

Nu o fac din respect ptr. dta ci, o fac din respect ptr…mine…

Eu can va spun ca numai TIMPUL va lustra romania de Omul NOU , produsul Epocii de Aur ,voi nu ma credeti…

succes cu ziaristica ,dle Marin Neacsu…

oblio 18-08-2011 - 12:43

Denali,
Vad ca ai ce ai cucei care publica aici. Daca nu iti place Batca, Pena,Dragomir, Neacsu, de ce mai citesti ziarul? Esti cumva platit sa le faci zile negre? Ca se vede clar ca esti pornit pe ei si te legi de orice ar spune . Da si mie numele angajatorului si vin si eu . Pe vremurile astea , orice ban castigat e bun , chiar si cel castigat ca sa scuipi. Si scuipat se gaseste slava domnului in toate gurile.

Marius Bâtcă 18-08-2011 - 13:27

Denali,
Esti beton, omule!!! M-ai facut sa rad cu lacrimi.
Ai scris singur textul asta sau te-a ajutat cineva?
Pe bune, o parte din grupul Divertis s-a mutat la TVR. Cred ca au nevoie de oameni ca tine.
🙂
Nici acum nu pot sa ma opresc din ras
🙂
O sa vorbesc cu Dragomir, Pena si Neacsu sa ne strangem la o sedinta, bem o cafea, si poate iti facem o rubrica speciala de umor beton, ciment alea-alea.
Esti talentat foc! 🙂
Acum, vorbind foarte serios:
Bre, las-o mai usor cu etnobotanicele, ca dauneaza la axoni, neuroni etc. Si e pacat, ca nu se regenereaza.

un crestin 18-08-2011 - 15:22

Marius Batca,
completare la lista ta ( minus ultimul sfat):
Denali – sarea in bucate.
Si piperul.

Col. Svejk 18-08-2011 - 14:49

Domnul ofiter Neacu trage cu tunul in PUTERE, dar sub un unghi calculat astfel incat proiectilele sa ricoseze si sa nu penetreze blindajul.
Face opozitie de forma, democratic, cum a fost invatat pe la scolile NATO. Este pe val.

neacsum 18-08-2011 - 17:36

De ce nu semnezi cu numele de botez macar domnule colonel? Nu ai curajul sa arati cine esti cand iti ataci fostul coleg pe la spate? Esti suparat ca domnul colonel Neacsu nu se supune dogmelor partidului din care faci dumneata parte? Un pic de decenta macar, daca demintatea a disparut. Daca ai ceva de reprosat, spune despre ce e vorba, si spune cine esti. Sa vada lumea ca esti documentat si ai curajul raspunderii. Daca nu, semneaza simplu Svejk nu mai pune si gradul in fata, e pacat , caci mai citesc si civilii si vad ce colonei a avut armata.

Marius Bâtcă 18-08-2011 - 18:25

Mda. Cred ca tre’ sa fim cu urechile ciulite si ochii „beliti”, in perioada asta.
Nu’s de ce am impresia ca se intampla ceva, ca prea s-au bulucit multi musterii cu „laude” pe aici.
Salutari, cu stima!
Marius
P.S. Sa ne intalnim la urmatoarea cafea sa punem tara la cale! 🙂

Denali 18-08-2011 - 16:53

To : oblio….

Neo nazistule abject….eu sunt alergit la rebuturi umane ptrecyum tu , si la verii tai ideologici precum fostul UTC ist Marin Neacsu…

Eu citesc acest ziar ( l-am luat la intamoplare , ptr. ca toate sunt o apa si un pamant), ptr. a identifica activistii de Partid, neonazistii antisemiti abjecti ca tine si ptr. a demonstra ca : asa gloate , asa presa, asa lideri…

Eu nui am nimic personal cu cei enumerati mai sus…ci numai cu : Ipocrizia, Minciuna , Venalitatea si Lipsa de Bun Simt…

Atat…

oblio 18-08-2011 - 17:16

Denali
Am recitit articolul cu papaiani , ca sa vad cata dreptate ai. Topt ce pot spune ca ai este un cap sec. Daca tu , ca om intreg la minte afirmi ca un elev de liceu investit cu activitatile cultura-sportive (asa se numeau pe vremuri ) pe clasa..poate fi etichetat drept propagandist cultural, sau activist UTC, atunci baoatule fuigi de te cauta. Exista in tine o rautate o pizma si o ura paranoice. Mergi ladoctor si te cauta baiatul si dupa aia ia o pauza maaaaaaaaaaaaaaare de la citit si mai ales scris ca te faci de ras dragul tatei. Nu stiu daca parintii iti mai traiesc , nu stiu daca mai ai frati, dar daca traiesc si au ghinionul sa te aibe doar pe tine , ii compatimesc. Crd ca nu ies din casa de rusine ca au produs un asemenea specimen. Dar asta e , nu intotdeauna iti iese cum vrtei. Oricum nu uita , megi ladoftor ai grave probleme psihice. Toleranta dumitale este sub cota de avarie, ai probleme de adaptabilitate, esti complexat, un om ca tine cu o ungierea in mana trebuie declarat periculos. Psi mai baiatule ,sa afirmi singur ca te-ai investit cu misiunea de a descoperi nu stiu ce dusmani ai poporului, te arunca in grupa netratabili. Imi e teama ca nu s-au descoperit inca medicamentele pentru tine .Transmite compasiunea mea parintilor.

Denali 18-08-2011 - 17:09

To Marius Batca….

Dle Batca , eu ma bucur ca ai ras cu lacrimi….Sper ca ceilati din „echipa” defuncteului ziar Ziua , sa rada la fel…

Acum eu te intreb pe dta dle Batca: Dta cand ai ras ???…

Ai ras ,cand ai (re)citit articolul dlui Marin Neacsu cu titlul : ” Lacrimile lui Papaiani ” pe care dta si „echipa”(de Dreapta) l-ati publicat prin aprilie a.c. ??…

Cand ti-au dat lacrimile (din nefericire de ras) dle Batca , cand citesti Ineptiile si Bazaconiile pe care ziaristul deontolog Marin Neacsu le publica pe acest forum ???…

Sau cand ??..te rog explica…

Pai vedeti cum satau lucrurile in presa de indobitocire in masa mioritica ?….

Cand cineva citeste si coteaza un UTC ista sadea, precum dl Marin Neacsu ,Redactia ziarelor …rad cu lacrimi….

Dle Batca , dta ai avut macar curiozitatea intelectuala sa verifici Arhiva ziarului dtale si sa citesti articolul scris de fostul UTC ist Marin Neacsu ???….

Fost UTC ist , care astazi ne da sugestii cum ar ttrebui sa aiba loc alegerile electorale mioritice…

Intr-o societate normala , dta dle Batca, ar fi trebuit sa ai lacrimi de jale , cand dupa doua decenii de la rotatia Cadrelor de Partid, fostii UTC isti si membrii de Partid, explica gloatelor ,ce si cum se manaca Democratia , si Libertatile Civile ale gloatelor…

Poate ne indulgi si pe noi …cei claditi din beton…dle Batca, si ne explici si noua muritorilor de rand, cum selectezi dta si „echipa” dtale ziaristii deontologi si articolele pe care acesti indivizi le produc…

Trebuie sa-ti reamintesc dle Batca, ca eu am scris (si cred) ca scenariul care te face sa razi cu lacrimi a fost improbabil , dar nu si imposibil…

Acum….dupa ce dta , dl Roland Pena, dl Dragomir ,si ceilalti din redactia , terminati cu rasul si lacrimile , poate aveti timp sa cititi articolul dlui Marin Neacsu cu titlul : ” Lacrimile lui Papaiani” ( se pare ca in romania este o abundenta de…lacrimi)…

succes cu ziaristica ,dle Batca…

P.S. : Eu abia astept sa citesc un articol scris de dta (cu sau fara lacrimi) despre stagiul …Lustratiei…in romania…

Marius Bâtcă 18-08-2011 - 17:16

Am ras cu lacrimi de dumneata, domnule Denali!
Mai ales ca personaje de genul dumitale se gasesc pe strada la 25 de bani duzina.
Cred ca este suficient!

Denali 18-08-2011 - 17:33

Multumesc ptr. explicatie dle Batca….

Explicatie cam aroganta si elitista ca sa nu mai mentionez elementul laconic…

Totusi pe mine m-ar fi interesat procesul prin care dvtra selectati posibilii editorilisti pe ziarul dvtra…Atata…

Cat despre personaje de genul subsemnatului , precum ca ar exista la un pret de 25 bani duzina…hmmm…

Tare as fi vrut sa ai dreptate , in acest caz…Daca erau atat de multi indivizi pe strazile mioritice de astazi , in romania , dle batca, te asigur eu ca Lustratia era terminata de mult , asa cum denazificarea a avut loc in germania de vest dupa razboi, iar gloatele mioritice, nu primeau lectii de la fostii UTC isti despre cum se manaca democratia…

In sfarsit…Multumesc ptr, replica si din nou : ma nucur ca te-am amuzat( cu toate ca nu am avut intentia sa o fac)…

succes…

Denali 18-08-2011 - 17:46

To : neonazistul Oblio ..pe rol de avocat al fostului UTC ist Marin Neacsu :

Nazistul abject,eu inteleg motivele ptr. care iti aperi varul ideologic …Totusi…

cand eram copil pe mine M-AU FACUT : soim al Patriei…

cand eram elev in scoala primara pe mine M- AU FACUT pionier…

In liceu cand am inceput sa am o constiinta politica, sociala, economica, etc.,etc…pe mine NU MAI M-AU FACUT : UTC ist…eu si parintii mei (si bunicul) eram chemat la Securitate , de cateva ori pe an…

Intre UTC istii colegi de-ai mei marea majoritate erau UTC isti asa de sanchi…asa era sistemul , asa era cladit Omul Nou : OPORTUNISTIC , iar haine avea doua culori, la cremea aceea culoarea Rosie se purta pe exteriorul hainei…

NUmai cei dedicati trup si sufletr Partisdului erau selectati de Regim , in functii de raspundere ale Tineretuluii Copmunist….deci trebuia sa fii un individ special cu promisiunea unui viitor luminos , ptr. a fi selectat in functia de lider UTC ist…

Neo nazistule abject , Oblio , dar si sa..daca am elimina cele scrise de mine mai sus , si dl Marin Neacsu ar fi fost precum majoritatea UTC istilor , numai un oportunist , cum ramane cu faptul ca dl Marin Neacsu : NEAGA ca ar fi fost vreodatat UTC ist ????…..

Neonazistule abject Oblio, cum ramane cu : MINCIUNA, IPOCRIZIA si mai ales cu …BUNUL SIMT ???….

CE AUTORITATE MORALA are un fost UTC ist precum dl Marin Neacsu sa isi atace fostul coleg de Paetid Basescu , si toti ceilalti din actualul Politburo mioritic ????….

Eu cand va spun ca Pacientii au pus stapanire pe Azil ….nu ma credeti….

succes cu democratia , lustratia si Adevarul , acolo in romania…

oblio 18-08-2011 - 18:23

Este tare, tare bolnavior tata. Sincer, daca as avea capul tau, as fugi pana l-as pierde. Nu ii iau apararea lui neacsu, nu e varul meu, dar curios am citit si eu ce a spus el si ce ai spus tu, ca sa vad cine minte. El nu a mintit, dumneata exagerezi, tragi concluzii aberante. Daca nu ai fost utecist, (apropo, utecist in vechiul regim nu inseamna criminal) nu ai de unde sa stii ca la nivel de clasa te propuneau si alegeau colegii sa fii responsabil cu avtivitatile sportive si culturale, nu era nici o sfaraiala, nu era o functie promitaroare, nici macar compromitatoare, nu se autoalegea nimeni, ca voia el. Si nici nu aveai ce face cand colegii spuneau de exemplu, Denali e biun , ca ii place sportul si este un tip de actiune. Cam asa se faceau pe atunci alegerile pe clasa. sI Nu aveai ce face si te trezeai ales cu niste responsabilitati in plus. Dar tu nu ai cum sa stii si probabil invidios acuma ii judecci pe toti cei ce au fost utecisti ca pe cei care iti luau tie interviuri. De aia spun ca nivelul dumitale de dapatabilitate a trecut de cota de avarie. Esti macinat de ura si razbunare. Pacat, ai fi putut fi om, ai preferat sa fii vantor…sa iti razbuni neimplinirile,frustrarile si mizeriile vietii. Nu e vina mea si nici a celor de aici de la acest ziar ca ai avut de suferit de la vechiul regim, e vina ta insa ca nu te poti controla si urasti pe toti cei ce au fost ce nu ai putut fi tu. Urata soarta , cred ca e mai rau pentru tine acuma decat pe vremea comunismuluiu. Atunci te mancau altii, acuma te mananci singur. Te compatimesc si pe tine , nu numai familia care trebuie sa te suporte.

Ereticul 18-08-2011 - 23:23

@ Oblioo: va pierdeti timpul cu explicatii de bun simt pe care un filosionist infect ca individul care posteaza sub numele de denali nu le poate nici macar percepe sau intui.

Denali 18-08-2011 - 18:02

Acum….Hmmmm…To : un crestin…

Dle crestin, eu nu stiu inca daca sa-ti multumesc, sau nu,vizavi de replica dtale catre dl Batca…hmmm…

faptul ca esti de acord cu dlui ma face reticent sa iti multumesc…eu sper ca si dta ai…. ras cu lacrimi….

Totusi dle crestin , eu inteleg ca incerci sa imi dai acolade ,de mult timp…si ptr. asta iti multumesc…esti unul din putinii indivizi de pe acest forum…. forun,care colcaie de antisemiti si neo nazisti , si pute de : patrioti ….care ai o minte mai limpede si gandesti la rece..,.

Totusi ,dle crestin , dta ma fortezi sa te corectez…la acesta corectie atasez …modestia(sic!)…

Postarile subsemnatului, dle crestin , nu sunt sarea si piperul din bucate , cu toate ca acestea sunt foarte importante ….

Postarile mele sunt : ” meat and potatoes ” + „gravy” ….

asta nu ptr,. ca eu as fi vreun intelectual , erudit, sau mai stie ce macademician ( ca sa nu mai mentionez faptul ca sunt cladit din : beton)…nu…asta se datoreaza : MEDIOCRATIEI, generale, mioritice….

Romania este plina de cel mai pretios produs al Epocii de Aur : Omul Nou…

Ideile , intelectul , patriotismul si ideile Omului Nou se afla zilnic in plina parada pe acest ziar , pe acest forum si pe alte ziare si forumuri mioritice….

Acest produs pretios al Epocii de Aur : Omul Nou , a lasat ,lasa, si va lasa, in generatiile viitoare sechele adanci si dureroase in psihicul si constiinta mioritica…

Numai Timpul va lustra romania…ptr. ca este clar ,ca dl Batca …si cei din breasla dlui : NU…

un crestin 19-08-2011 - 08:41

Hmmm…..:) m-am pus in ipostaza unui gospodar de pe malul Soesului Rece sa gradinareasca la Versailles.
Da, am ras bine. Acum ce sa fac daca Dumneata, Alamar detii niste formule de captatio prin simpla prezenta ..

Ne servesti bucate literare gustoase, mustoase , un ospat cu mai multe feluri din care, primul fel , antreul: omul nou ca omul vechi. Umor tonic si har in imagini,

Cum inteleg eu acel „beton” al lui Marius Batca, este cu echivalentul lui, „cool”.

Te salut cu salutul lui Ioan din scrisoarea catre Gaiu:
„Cat despre mine, n-am bucurie mai mare decat sa stiu ca copiii mei traiesc in adevar”.

jan dinu 18-08-2011 - 19:30

@ DENali…-:)))
Trage’n ei ,trage’n ei
Ca’s mishei shi derbedei ..
Ei de jos in sus
Comunismu ne-a impus ..
Oblio joaca la mishto …
Nu cunoaste harasho…
EL ne-aduce YUtube
Cu ce se’ntimpla’n lume !
Doar Calugarul lipseste …
Dind cu unditza l;a peste …
Hrana buna in chilie …
Cind maicutzele le’nbie ..!
JD-USA

oblio 18-08-2011 - 21:08

Ai dreptate domnule Batca , domnule, se inmultesc glumetii pe aici. Jan Dinu este un exemplu. Ce se intampla , s-a desfiintat spitalul 9 sau care e problema ? Bine au facut ca au schimbat ministrul sanatatii. Poate asta nou face un spital modern la Socola.

descultul 18-08-2011 - 23:38

Col. si Gen. de carton s-au adunat, un capitan in dos la sarutat, aviatia defileaza in loc sa participe macar la evacuare medicala, daca la lupta nu au cu ce. pacat de vietile irosite pentru cativa galbeni in timp ce „strategii” au cutitul cu care isi bat joc de tot ce misca in RIP-STOP. Singura institutie comunista unde toate-s bune si frumoase. Dar filiera indirecta functioneaza pentru smecheri, care vor ajunge sa comande si cand sa comande intraba daca-i bine. F.You gen si col

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult