Acasa Top SecretArmata Seful Aviatiei Militare nu a stiut sa se urce intr-un F-16

Seful Aviatiei Militare nu a stiut sa se urce intr-un F-16

scris de Ziua Veche
3 afisari

.Comandantul Statului Major al Fortelor Aeriene, generalul maior Ion Aurel Stanciu, care este pilot militar, s-a urcat gresit, marti, la BSDA, intr-un avion F-16, el ramanand cu picioarele in afara carlingii. Seful Statului Major al Fortelor Aeriene (SMFA), generalul maior Ion Aurel Stanciu, a participat, marti, la deschiderea expozitiei internationale Black Sea Defense & Aerospace (BSDA), de la Romaero. Generalul Stanciu s-a urcat intr-un avion F-16. Momentul a starnit rasetele celor prezenti, deoarece seful Aviatiei Militare, care este pilot militar, s-a urcat gresit in aparat, ramanand cu picioarele in afara carlingii, informeaza Mediafax.


Seful SMFA a laudat avionul F-16. Intrebat de reporteri daca propunerea de a cumpara aceste avioane in cadrul programului multirol a fost una tehnica sau politica, generalul Stanciu a spus ca preferinta armatei se intreapta catre JSF, avioanele F-35. Generalul a mai precizat ca va fi necesara instalarea de munitie si alta aparatura tehnologica pe avioanele F-16 care vor fi livrate Romaniei. La eveniment a fost prezent si ambasadorul SUA, Mark Gitenstein, care de asemenea s-a urcat intr-un avion F-16.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult