Şeful Jandarmeriei Române a fost demis. Vezi cine i-a luat locul | Ziua Veche
Acasa Top SecretArmata Şeful Jandarmeriei Române a fost demis. Vezi cine i-a luat locul

Şeful Jandarmeriei Române a fost demis. Vezi cine i-a luat locul

scris de D.S.S.
12 afisari

Şeful Jandarmeriei Române, general Gavrilă Pop, a fost schimbat din funcţie, marţi, prin ordin al ministrului Administraţiei şi Internelor. În locul lui Pop a fost numit în funcţie colonel Mircea Olaru.

Colonel Mircea Olaru, noul sef al Jandarmeriei Romane

Potrivit ministrului Internelor, generalul Gavrilă Pop a fost înlocuit din cauza managementului defectuos. Ministrul Mircea Duşa a anunţat că Gavrilă Pop se va întoarce la Şcoala de Jandarmerie. General maior dr. Gavrilă POP fusese împuternicit în urmă cu câteva luni în funcţia de inspector general al Jandarmeriei.

În perioada 2007-2010, el a condus Jandarmeria Capitalei, de la conducerea căreia a fost demis în noiembrie 2010, după mitingul poliţiştilor desfăşurat la Palatul Cotroceni, motivul oficial invocat fiind managementul defectuos. Ministrul Administraţiei şi Internelor, Mircea Duşa, a anunţat, marţi, că intenţionează să schimbe încă un inspector şef, ca urmare a verificărilor pe care ministerul le-a făcut, la nivel naţional, în ultima perioadă. Duşa nu a precizat cine ar urma să fie înlocuit din funcţie.
Până acum, în urma verificărilor efectuate de Ministerul Administraţiei şi Internelor, au fost înlocuiţi din funcţie şefii inspectoratelor de Poliţie judeţene Botoşani, Timiş şi Arad, dar şi şeful Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU), Marcel Lucaciu.

1 comentariu

vasile 25-10-2012 - 00:36

AU FOST COLABORATORI LA HARGHITA, UNDE MIRCEA DUSA A FOST PREFECT IAR COL.OLARU A FOST LA I.J.J. HARGHITA.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult