Acasa Top SecretArmata Sindicatului Cadrelor Militare Disponibilizate protesteaza fata de recalcularea pensiilor militare

Sindicatului Cadrelor Militare Disponibilizate protesteaza fata de recalcularea pensiilor militare

scris de Ziua Veche
2 afisari

Conducerea Sindicatului Cadrelor Militare Disponibilizate, in Rezerva si in Retragere  (SCMD) recomanda rezervistilor militari sa nu semneze si sa nu depuna formularele prin care se solicita recalcularea pensiilor militare.

Va prezentam in continuare comunicatul de presa primit la redactie din partea SCMD:

 

„Ne exprimam profunda ingrijorare si protestam, in numele legii, fata de modul in care Guvernul României, prin personaje sinistre gen BOC, OPREA, SEITAN, a adus la o stare de umilinta incredibila pilonii independeniei, suveranitatii, integritatii teritoriale si ordinii constitutionale in stat – Armata si fortele de ordine.

Minciuna fara limite, haosul deplin, promisiunile desarte cu privire la pensiile militarilor, politistilor si functionarilor publici cu statut special din sistemul penitenciar sunt acum intregite de “competenta” in domeniul legislativ a personajelor enumerate (pline de titluri de doctori si profesori universitari pe tarâmul dreptului !?), autori ai Legii 119/2010, H.G. 735/2010 si asa zisului “Ordin comun” si Instructiuni de aplicare “aruncate in mod diversionist pe piata”.

Prin continutul si deplina incoerenta a acestor acte normative, prin caracterul neconstitutional, antieuropean, antidemocratic dar, mai ales, prin incalcarea flagranta a principiului fundamental al dreptului, stipulat si in art. 15 din Constitutia României – NERECTROACTIVITATEA LEGII –, a principiului SPERANTEI LEGITIME, prin nesocotirea normelor Dreptului Comunitar, la care România este parte, si a drepturilor si libertatilor fundamentale ale omului – dreptul de proprietate, dreptul privat la pensie, dreptul bunului castigat etc., asistam:

  1. La batjocorirea si umilirea fara limite a militarilor si politistilor rezervisti care au singura vina ca au jurat pe viata sa fie 24 de ore din 24 in slujba natiunii si au respectat si respecta ad-literam contractul lor cu tara. Drept rasplata acualii guvernanti, prin cele trei odioase personaje, i-au transformat pe acestia intr-o “turma de vite biciuite”. Halal tara membra N.A.T.O. si U.E.! Halal guvern national !
  2. La o mostra incredibila de batjocorire a stiintei dreptului si, in mod deosebit, a dreptului romanesc, cu traditiile si ilustrii lui slujitori.
  3. La manifestarea Romaniei, prin conducatorii ei de azi, ca tara bananiera cu deplin haos si viata de jungla. Asistam cu stupefactie la nesocotirea totala a angajamentelor Romaniei in procesul de aderare la N.A.T.O. si U.E., a documentelor internationale si europene, a tratatelor si pactelor privind respectarea dreptului comunitar a drepturilor si libertatilor fundamentale ale omului. Iata unde a ajuns Romania in mileniul al III-lea.

In aceste conditii, din deplin respect pentru principiile si normele de drept, pentru demnitatea noastra umana si pentru sacrificiile si privatiunile indurate intr-o viata cu scopul de a ne achita de obligatiile asumate in contractul nostru cu tara, consideram ca si tara, prin oricare ar fi guvernantii ei efemeri, trebuie sa se achite de obligatiile asumate fata de noi. Dar acesti guvernanti efemeri, sfidand tot ce-i drept si sfant pe aceasta lume, ne cer “manifestarea noastra de vointa” in a fi noi autorii genocidului asupra noastra.

Avem minima inteligenta necesara in a intelege acest lucru, fapt pentru care sub nici o forma NU TREBUIE SA DAM CURS SEMNARII SI DEPUNERII FORMULARELOR PRIN CARE SA SOLICITAM RECALCULAREA PENSIILOR.

Departamentul Juridic al
Sindicatului Cadrelor Militare Disponibilizate

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult