Acasa Top SecretArmata Sistemul antirachetă de la Deveselu, operaţional din toamnă

Sistemul antirachetă de la Deveselu, operaţional din toamnă

scris de D.S.S.
23 afisari

Lucrarile de la Deveselu sunt in grafic si baza militara va fi operationala in toamna acestui an, potrivit ministrului Apararii Nationale, Mircea Dusa, care a efectuat marti o vizita in baza militara din comuna din judetul Olt.
deveselu dusa bazaMinistrul a precizat ca lucrarile vizeaza reamenajarea si modernizarea unor pavilioane, realizarea elementelor de comanda si control, a retelelor de utilitati si a aleilor de acces catre subunitatea militara romaneasca.
„Lucrarile sunt in grafic. Sigur, sunt lucrari care se refera in primul rand la reamenajarea si modernizarea pavilioanelor, realizarea elementelor de comanda si control, retele de apa, canalizare si termoficare si alte lucrari de amenajare, respectiv a aleilor de acces atat catre site, cat si spre baza romaneasca, subunitate care va asigura protectia bazei de la Deveselu”, a declarat ministrul, potrivit Agerpres.
Mircea Dusa a anuntat, totodata, ca pana in luna septembrie MApN va cheltui 47 milioane de lei si ca deja au fost efectuate lucrari de 30 milioane lei.
„MApN, in prima etapa pana in septembrie, a planificat sa cheltuiasca 47 milioane lei din bugetul propriu. Din acesti bani a fost cheltuita deja suma de 30 milioane lei, urmeaza sa realizam lucrarile pe care le avem planificate in aceasta perioada”, a declarat Dusa.
A beneficiat si comuna Deveselu. Au fost realizate retele de apa, de canalizare, statia de epurare, 80% din drumuri au fost asfaltate si iata ca partenerii nostri din SUA au facut in localitate investitii social-culturale, asa cum este gradinita ce urmeaza a fi data in folosinta in perioada urmatoare si investitia facuta la scoala, aceea de modernizare a intregii cladiri prin lucrari de reabilitare, incepand de la sarpanta si continuand cu amenajarea spatiilor interioare, modernizarea instalatiilor sanitare, a instalatiilor de incalzire. Cred ca locuitorii din Deveselu sunt multumiti de ceea ce se intampla in Deveselu in ultimii doi-trei ani”, a mai spus ministrul Dusa.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult