Acasa Top SecretArmata Statele care gazduiesc exercitii militare nu stiu niciodata ce pregatesc israelienii

Statele care gazduiesc exercitii militare nu stiu niciodata ce pregatesc israelienii

scris de Ziua Veche
92 Afisari

.Operatiunile Fortelor Aeriene Israeliene in diferite state europene sunt intotdeauna clasificate. Tara care gazduieste o astfel de operatiune nu stie niciodata ce se ascunde in spatele unor sedinte de antrenament ce au loc pe teritoriul sau.


 

Astfel de sedinte pot avea avea loc in Romania, Ungaria, Grecia, Italia, Germania, Canada si, desigur, in SUA. In cele mai multe cazuri, sedintele de antrenament nu includ exercitii comune intre Fortele Aeriene Israeliene si tara gazda, ci, mai degraba, tara gazda le ofera Fortelor Aeriene Israeliene o platforma de antrenament pentru doua saptamani sau mai mult, potrivit unor informatii aparute joi pe site-ul ynetnews.com, relateaza Agerpres.

In timp ce tara gazda desfasoara intotdeauna observatori si participa la brifinguri comune, nici un fel de detalii referitoare la vreun plan operational israelian nu dezvaluie modelul exercitiului sau profilul zborului. De asemenea, Israelul nu foloseste arme clasificate si mijloace de razboi electronice speciale care ar putea sugera intentiile Israelului sau capabilitatile sale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS