Acasa Top SecretArmata Steaua revine in Ghencea. Câţi bani va plăti Becali pentru fiecare meci

Steaua revine in Ghencea. Câţi bani va plăti Becali pentru fiecare meci

scris de D.S.S.
7 afisari

Echipa de fotbal Steaua revine pe stadionul Ghencea în urma unui acord încheiat cu Clubul Sportiv al Armatei ”Steaua”, primul meci al roş-albaştrilor urmând să aibă loc pe data de 18 martie când vor întâlni echipa Astra Ploieşti.

Gazonul de pe Stadionul Ghencea, refacut cu 2000 de euro

Stadionul Ghencea

Potrivit unui comunicat primit din partea MApN, comandantul Clubului Sportiv al ArmateiSteaua‘ şi reprezentanţii SC FC Steaua Bucureşti SA au semnat, miercuri, Acordul cadru pentru prestări de servicii privind organizarea de evenimente sportive în competiţiile interne în cadrul Complexului Sportiv Ghencea. Acordul a fost încheiat pentru perioada 14 martie 2012 – 30 iunie 2013.

”Potrivit acordului încheiat între cele două părţi CSA Steaua, în calitate de prestator, pune la dispoziţia SC FC Steaua Bucureşti SA, în calitate de beneficiar, unele părţi din Complexul Sportiv Ghencea pentru desfăşurarea de evenimente sportive conform solicitării beneficiarului. Pentru fiecare eveniment sportiv în parte, se vor încheia contracte subsecvente care vor avea la bază prevederile Acordului cadru, completate cu elemente specifice fiecărui eveniment sportiv. Tariful minim pentru prestarea de servicii pentru un contract subsecvent de organizare a unui eveniment sportiv este echivalentul în lei al sumei de 24.400 euro (fără TVA)”, precizează CSA Steaua.

Ministrul Apărării Naţionale, Gabriel Oprea, salută revenirea echipei de fotbal Steaua pe stadionul din Ghencea şi, aşa cum a susţinut în repetate rânduri, locul Stelei, simbolul Armatei şi al milioanelor de români, este în Complexul din Ghencea, acolo unde a obţinut cele mai mari performanţe din istoria fotbalului românesc.

Stadionul din Ghencea, aflat în proprietatea publică a statului şi administrarea Clubului Sportiv al Armatei ‘Steaua’, a fost, încă de la darea sa în folosinţă, în anul 1974, gazda clubului Steaua Bucureşti şi a echipei sale de fotbal.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult