Acasa Top SecretArmata SUA: Ce buget va avea Pentagonul ȋn 2014

SUA: Ce buget va avea Pentagonul ȋn 2014

scris de Laurentiu Banches
9 afisari

Congresul SUA a dat joi, 19 decembrie, undă verde bugetului Pentagonului pentru 2014, care conține o dispoziție ce facilitează transferul de deținuți de la baza Guantanamo spre alte țări.

SUA: Ce buget va avea Pentagonul ȋn 2014 (Foto:appdisqus.com)

Acest buget, aprobat în urma unui compromis între democrați și republicani, alocă aproximativ 552,1 miliarde de dolari pentru cheltuieli militare. Printre altele, este prevăzută o creștere de 1% a soldei pentru militarii americani. Bugetul mai prevede circa 80,7 miliarde de dolari pentru operațiuni în afara teritoriului american, potrivit Agerpres.

Este inclusă, de asemenea, o dispoziție care extinde posibilitatea pentru președintele american de a ordona transferuri de persoane deținute la baza Guantanamo spre alte țări, ceea ce i-ar putea permite președintelui Barack Obama să-și respecte promisiunea electorală făcută în 2008 privind închiderea bazei militare americane din Cuba.

2 comentarii

pathfinder 20-12-2013 - 13:09

Carevasazica US va avea in 2014 un buget de 552,1 miliarde de dolari.
Rusia va avea un buget undeva intre 93-95 miliarde de dolari.
Ceea ce inseamna ca US va avea un buget de 6 ori mai mari decat Rusia.

Tacheeeee, ce zice Vocea Rusiei despre treaba asta?!?
Aaaaa, au inchis-o…
Dar Russia Today ce zice?!?
Tacheeeee….

In anul de gratie 2012 US a avut bugetul cat toate celelalte 10 urmaritoare la un loc.
Adicatelea: China, Russia, United Kingdom, Japan, France, Saudi Arabia, India, Germany, Italy and Brazil.

Tacheeeee….
(si ceilalti KGB-isti sunt bine-veniti….)

Ad 21-12-2013 - 08:34

E inevitabila o intelegere intre americani si rusi pe scutul de la Deveselu si nu e prima oara cand se fac intelegeri intre ei pentru ca o Ucraina in uniunea euroasiatica a lui Putin vom avea rachete americane la Deveselu si rachete rusesti in Odesa cu siguranta in viitorul apropiat ca nu stie nimeni ce coace Putin. De abia de acum incepe distractia.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult