Acasa Top SecretArmata SUA dotează Forţele pentru Operaţiuni Speciale din România

SUA dotează Forţele pentru Operaţiuni Speciale din România

scris de M.A.
13 afisari

Forţele pentru Operaţiuni Speciale (FOS) din România vor primi dispozitive de vedere pe timp de noapte ce urmeză să fie folosite în Afganistan.

Forte Speciale dispozitive de vedere pe timp de noapte

SUA dotează Forţele pentru Operaţiuni Speciale din România

În data de 23 aprilie 2012, Biroul pentru cooperare în domeniul Apărării din cadrul Ambasadei SUA a coordonat livrarea a 20 de seturi de dispozitive de vedere pe timp de noapte Forţelor armate române. Plata echipamentului în valoare de 194.000 de dolari s-a făcut din fondurile aferente anului fiscal 2010 în baza prevederilor Articolului 1206 din National Defense Authorization Act.

Dispozitivele de vedere pe timp de noapte vor fi utilizate de către Forţele pentru Operaţiuni Speciale, structură din cadrul Forţelor armate române, ce participă la misiunile Forţei Internaţionale de Asistenţă pentru Securitate (ISAF).

4 comentarii

MI-5 25-04-2012 - 18:06

Deci n-au fost „primite” ci cumparate…

Marius Bâtcă 25-04-2012 - 18:37

Cumparate de americani si primite de romani. Nu cred ca e chiar asa de greu

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian 25-04-2012 - 20:37

Bune si echipamentele astea de vazut pe timp de noapte, dar daca UNCLE SAM ar dori intradevar sa faca un dram de bine, pe malurile dambovitene ar trebui sa doteze populatia activa electoral cu O C H E L A R I de V A Z U T pe T I M P de Z I !

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult