Acasa Top SecretArmata SUA trimt UAV-uri de atac în Libia

SUA trimt UAV-uri de atac în Libia

scris de D.S.S.
6 afisari

Preşedintele american Barack Obama a autorizat armata să lanseze atacuri aeriene în Libia, împotriva trupelor lui Muammar Gaddafi, cu avioane fără pilot, a anunţat secretarul american al apărării, Robert Gates.

SUA trimt UAV-uri de atac în Libia

Justificând această decizie, Gates a explicat că „situaţia umanitară” din Libia, în special în regiunea Misrata, unde forţele NATO întâmpină dificultăţi, impune o astfel de măsură, mai ales că limitarea victimelor civile este mai puţin probabilă cu alte tipuri de avioane.
Este pentru prima dată de la începutul operaţiunii NATO în Libia, pe 4 aprilie, când Obama îşi dă acordul pentru atacuri asupra forţelor terestre, până în prezent dronele americane având numai rol de observare. „Preşedintele a spus că, acolo unde avem capacităţi unice, este dispus să le folosească. Şi, de fapt, a aprobat folosirea de drone Predator înarmate„, a declarat Gates, care a dat asigurări că SUA nu va trimite trupe terestre în ajutorul rebelilor libieni.
Două drone americane de tip Predator, înarmate cu rachete Hellfire, vor bombarda ţinte unde aviaţia NATO nu are acces. „Ceea ce aduc în mod special este capacitatea de a zbura la altitudini joase, oferind o mai bună vizibilitate asupra unor ţinte precise„, a explicat Gates.
În ciuda săptămânilor întregi de raiduri desfăşurate de Coaliţia condusă de NATO împotriva forţelor lui Gaddafi, trupele loiale guvernului continuă să bombardeze rebelii, fără încetare. Alianţa chiar a cerut asistenţă, recunoscând că a subestimat capacitatea de luptă a trupelor lui Gaddafi.

6 comentarii

Ciu Huhu 22-04-2011 - 20:32

Evreii care conduc SUA in realitare, au dat ordin lui Obama sa atace pe nebunul Gaddafi, bravo lor!

roy 23-04-2011 - 18:31

Bai, ai cam ramas singur pe aici, ziua isi trage zilele din greu.

Am vazut ca te bati cu radulescu in stilul ba tu, ba tu… Nu e eficace, incercati cu sabii adevarate.

Ciu Huhu 23-04-2011 - 19:02

Sa-ti dea Iehova sanatatii si firicirii domnulie, iaca io di plictiseala-s aicilea, daca Ziua dispare e treaba ei.

Ciu Huhu 23-04-2011 - 21:56

Bai Royule nu dormiti linistiti voi evreii, in reincarnarile viitoare ve-ti suferi cumplit pentru porcariile ce le-ati facut in vietile voastre de acum, documenteaza-te ignorantule, citeste cartile lui Stanislav Grof si ale lui Michael Newton!

jan dinu 23-04-2011 - 23:28

Bai CiuCiu LE ,cartile recomandate sunt scrise de evrei
shi IO nu inteleg cum tu …te iei dupa ei ..??
La tine n-a ajuns pastele …?!…
Ori tu IL sebezi doar la o injuratura ..” ……. ” ?
JD-USA

Ciu Huhu 24-04-2011 - 07:26

Tocmai ca nu-s autori evrei, Jane portocaliu fara creier!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult