Submarinul USS Montpelier, coliziune cu USS San Jacinto | Ziua Veche
Acasa Top SecretArmata Submarinul nuclear USS Montpelier, coliziune cu crucişătorul USS San Jacinto

Submarinul nuclear USS Montpelier, coliziune cu crucişătorul USS San Jacinto

scris de M.A.
9 afisari

Submarinul USS Montpelier, în coliziune cu crucişătorul USS San Jacinto. Un submarin american cu propulsie nucleară s-a ciocnit cu un crucişător, în largul coastelor Floridei.

Submarinul nuclear USS Montpelier, coliziune cu crucişătorul USS San Jacinto

Submarinul nuclear USS Montpelier, coliziune cu crucişătorul USS San Jacinto (foto: wtkr.com)

Incidentul nu s-a soldat cu victime. Conform Forţelor Navale americane, submarinul USS Montpelier (SSN 765) şi crucişătorul USS San Jacinto (CG 56), de tip Aegis, au intrat în coliziune sâmbătă seara, informează postul ABC News.

Nu s-au înregistrat răniţi, iar reactorul nuclear de propulsie, al submarinului, „nu a fost afectat de coliziune„, precizează Forţele Navale americane. Cele două nave participau la o misiune de escortare a altui vas, în cadrul unui exerciţiu militar, transmite Mediafax.

Observatorii de punte ai crucişătorului USS San Jacinto au observat în ultimul moment periscopul submarinului USS Montpelier, la circa 100 – 200 de metri în faţă. Crucişătorul a efectuat manevra de propulsie în sens invers, dar nu a putut evita coliziunea cu submarinul. Forţele Navale americane au declanşat o investigaţie în acest caz.

2 comentarii

digital 14-10-2012 - 15:21

cretinii ăștia nu știu nici măcar sexul pe care-l dețin,dar conduc submarine cu propulsie nucleară!
vitălăule,sări în ajutorul cretinopaților,poate te duci și tu dreq la fundul oceanului!

geek-a-contra 14-10-2012 - 23:57

romanii insa stiu cu siguranta ce sex detin. dovada? nici unul dintre nenumaratele submarine nucleare ale Ro nu s-a ciocnit cu frunul dintre la fel de nenumaratele crucisatoare romanesti. in schimb microbuzele cu navetisti si soferi somnorosi la volan se ciocnesc cu tir-uri care circula normal……

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult