Acasa Top SecretArmata Tehnica de luptă cu care defilează Armata Naţională

Tehnica de luptă cu care defilează Armata Naţională

scris de M.A.
51 afisari

La parada militară organizată pentru sărbătorirea a 20 de ani de la independenţa Republicii Molodva, Armata Naţională va defila cu: BTR-80, BRDM-2, 2S9 Nona, autoturism cabriolet GAZ-24, autombile de teren M – 1009, FORD F – 350, automobil de bord – ZIL – 131. M35A3.

Tehnica de lupta - Armata Nationala

Tehnica de lupta - Armata Nationala

De asemenea, vor fi prezente sistemele de armament: 120 mm aruncător PM-120, 100 mm tun antitanc MT-12, 23 mm piesă antiaeriană ZU-23-2.

Ministrul Apărării, Vitalie Marinuţa, i-a prezentat vineri premierului Vlad Filat tehnica de luptă din dotarea Armatei Naţionale, care va participa la parada militară din 27 august.

Guvernul Republicii Moldova a alocat peste 9,4 milioane de lei (n.red. – moldoveneşti) pentru organizarea şi desfăşurarea paradei militare, la care vor participa 1528 de persoane din cadrul Armatei Naţionale, Ministerul Afacerilor Interne şi Serviciul Grăniceri.

Vitalie Marinuta si Vlad Filat

Vitalie Marinuta si Vlad Filat

Vlad Filat a promis că Executivul de la Chişinău va susţine toate programele şi proiectele de modernizare a Armatei Naţionale, considerând oportună participarea Armatei Naţionale la operaţiuni internaţionale de menţinere a păcii sub egida ONU sau OSCE, deoarece „aceasta va permite nu numai modernizarea Armatei Naţionale şi profesionalizarea efectivului, dar şi va cataloga Republica Moldova ca un stat, care contribuie real la crearea unui sistem eficient de securitate regională, europeană sau mondială”.

4 comentarii

Denali 15-07-2011 - 23:33

Asa cum am spus in trecut…

Cand RABLE si echipament militar mioritic produs in anul 2011 si scos din uz in america in 1961 , defilieaza , in stil sovietic pe sub arcul de triumf , poarta numele, in media de indobitocire in masa de : „Tehnica de Lupta..bla,bla,bla…”

Cand imperialistii americani produc tehnica de lupta in 2011 , pe care mioriticii o vor cumpara la mana a treia in 2111 , asta se numeste in media de dezinformare in masa : ” Complexul Militar Industrial Imperialist American”…

urbos 15-07-2011 - 23:38

Mult inainte de 2111 marele carcalete americanicesc va fi doar o amintire, impreuna cu buni lor pretini sobolanii perciunati, asa ca tot ce mai produc va sta eventual prin muzeele de ciudatenii al celui de-al patrulea Reich.

urbos 16-07-2011 - 00:49

Si nu mai folosi vechiul meu nick, ca tot un sobolan ramai.

geek-a-contra 15-07-2011 - 23:51

ai macar bunul simt sa citesti articolul inainte de butona texte. in propozitie este vorba despre rep moldove si nu despre Ro.

p.s. sua un nume prost in lume si din cauza unor autosuficienti plini de ifose si de sine d’alde tine …..

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult