Acasa Top SecretArmata Trilaterală militară

Trilaterală militară

scris de D.S.S.
13 afisari

În marja reuniunii Consiliului Afaceri Externe în formatul miniștrilor apărării, de la Luxemburg, ministrul Mihnea Motoc a avut luni, 18 aprilie, o întrevedere trilaterală cu omologii săi din Bulgaria și Grecia, la inițiativa părții bulgare.

Foreign Affairs Council April 18, 2016Miniștrii au analizat modalitățile optime de concertare pe aspectele de interes reciproc în perspectiva Summit-ului de la Varșovia.

Preocupările actuale legate de presiunile migratorii și implicațiile acestora asupra statelor membre ale Uniunii Europene au fost exprimate, în acest context, de către oficialii bulgar, Nikolai Nankov Nencev, și grec, Panos Kammenos.

În cadrul discuțiilor s-a convenit ca elementele abordate la nivel ministerial să fie aprofundate de către directorii politici din ministerele apărării, cu ocazia Reuniunii Alianței Nord-Atlantice ce va fi găzduită de țara noastră la începutul săptamânii viitoare.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult