Acasa Top SecretArmata Turcia trimite avioane de luptă la frontiera cu Siria

Turcia trimite avioane de luptă la frontiera cu Siria

scris de M.A.
24 afisari

Şase avioane de luptă turce F-16 au fost trimise duminică la frontiera cu Siria, într-o misiune de recunoaştere, a relatat cotidianul turc Sabah, citat de agenţia RIA Novosti.

F-16 Turcia

Turcia trimite avioane de luptă la frontiera cu Siria

Avioanele F-16 staţionate în provincia Diyarbakir (sud-est) au ca misiune să detecteze deplasările de-a lungul liniei de frontieră. Potrivit cotidianului, piloţii avioanelor sunt autorizaţi să deschidă focul în caz de nevoie, transmite Agerpres.

În aşteptarea unei eventuale intervenţii militare în Siria vecină, Ankara şi-a întărit măsurile de securitate la frontiera turco-siriană. În prezent, 15.000 de militari ai armatei terestre turce, circa 450 de tancuri şi vehicule blindate, precum şi peste 150 de mitraliere grele au fost transferate în regiune, informează RIA Novosti.

4 comentarii

digital 08-09-2013 - 20:21

hai cu raportul onu despre atacul chimic!
sau acu îl fabricați?!
hahaha!

MalVerde 08-09-2013 - 20:40

Nu poate ca inca nu l-a terminat pe ala cu Iracu, zice ca s-a gasit niste ceva chimice intr-un fir din barba lui Saddam si inca nu s-au terminat analizele.

Ca da aproape de aftershave Gillette, ori se stie din poze luate din satelit caSaddam nu folosea Gillette, deci este cine stie ce substanta chimica, dar nu au decat o molecula, si e greu, mai dureaza.

Adi 08-09-2013 - 21:38

Obama ne aduce in epoca Mad Max in fuga dupa petrol.

urbos 09-09-2013 - 02:24

Turcesti, da-le dreacu.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult