Acasa Top SecretArmata Typhoon-demonstraţie de putere la IDEX 2011

Typhoon-demonstraţie de putere la IDEX 2011

scris de D.S.S.
3 afisari

  Eurofighter Typhoon participă la cea de a 10-a ediţie a IDEX 2011 (Internaţional Defence Exhibition and Conference), cel mai mare eveniment de apărare şi securitate din Orientul Mijlociu şi din regiunea Nord-Africană, care are loc între 20 şi 24 februarie la ADNEC (Abu Dhabi Naţional Exhibition Centre), în Emiratele Arabe Unite (UAE). 

Eurofighter Typhoon

Eurofighter Typhoon

   Ţinut sub patronajul şeicului Kalifa Bin Zayed Al Nahyan, Preşedintelui Emiratelor Arabe Unite şi Comandantul Suprem al Forţelor Armate ale UAE, IDEX 2011 este prezentarea perfectă pentru Typhoon, cel mai avansat avion de luptă multi-rol disponibil pe piaţă. 

   Eurofighter va prezenţa o selecţie a capabilităţilor de care dispune Typhoon, printre care se numără:   

Radarul AESA (Active Electronically Scanned Array), care oferă o scanare optimizată cu un câmp de vedere +/- 1000, cu circa 50% mai mare decât al altor radare AESA fixe de pe alte avioane de luptă.

Cel mai avansat sistem HMSS (Helmet Mounted Symbology System), o componenţa foarte importantă a sistemului de armament al Eurofighter Typhoon, care îmbunătăţeşte performanţă tactică a pilotului prin afişarea datelor esenţiale în câmpul sau vizual.

  Rachetă Meteor, considerată a schimbă „regulile jocului” în termeni de reuşită, datorită performanţelor sale dinamice, a razei de acţiune şi a vitezei sale. 

Dezvoltarea tehnologică a Typhoon oferă posibilitatea colaborării între industria locală şi companiile partenere ale Eurofighter. Programul crează oportunitatea de a se dezvolta parteneriate cu cele mai mari şi mai avansate companii aerospaţiale europene în regiunea Golfului

1 comentariu

Didos 21-02-2011 - 08:06

Este nimic pe langa cumplitele avioane,pe care le cumparam de la americani , ca nucumva acestia sa le arunce la fier vechi pentru ca sunt depasite fizic si moral. Lasa ca la noi merge!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult