Acasa Top SecretArmata Tzahal-ul si Pentagonul au testat Arrow 3

Tzahal-ul si Pentagonul au testat Arrow 3

scris de D.S.S.
668 Afisari

Israelul şi SUA au testat cu succes Arrow 3, un sistem de apărare proiectat să intercepteze şi să distrugă rachete balistice în atmosferă, a confirmat vineri Ministerul israelian al Apărării, informează Xinhua.

Israel Missile Defense Organization şi U.S. Missile Defense Agency au efectuat recent un test al sistemului U.S.-Israel Arrow Weapon System (AWS) în Marea Mediterană‘, potrivit unei declaraţii a ministerului. Dezvoltat în Israel, Arrow 3 este considerat următoarea generaţie de interceptor de rachetă construit să intre în coliziune metal-metal cu rachete balistice cu rază lungă de acţiune armate înainte de a reintra în atmosfera Pământului.
Capacitatea sistemului constă într-un senzor integrat în sistemul lui de propulsie care îi permite să evite obiectele neameninţătoare din spaţiu şi să distrugă o rachetă inamică cu o acurateţe perfectă. Sistemul, a cărui dezvoltare este asigurată de SUA, urmează să devină pe deplin operaţional până în 2015, a afirmat directorul proiectului Yoav Turgeman.

22 comentarii

tomi 11-02-2012 - 00:14

Si voi care credeati ca in ISRAEL se cresc doar banane si portocale. Sistemul rachete antirachete este cel mai dezvoltat in ISRAEL,in timp scurt TEHERANUL va avea posibilitatea unica de a trimite superbrele sale rachete doar pina la jumatatea traseului.Si ce este mai enervant pentru Ahmedin jad este faptul ca va avea posibilitatea tehnica si financiara sa fabrice maximum doua pina la trei rachete atomice ce-l vor costa multe miliarde de dolari,cam 70 la suta din fondul monetar al investitiilor le risipeste pe aceste vise schizofrenice si aberente de a distruge USA si ISRAELUL, iar toata tehnologia lui va exploda in stratosfera,si in timp scurt vor ajunge antirachetele isreliene sa le neutralizeze chiar la citeva minute de la lansare inca in spatiul de unde au fost lansate,deci IRANUL are mari sanse sa efectueze lor insisi bai radioactive islamice.
tomi

urbos 11-02-2012 - 00:30

Banane si portocale n-aveti, le furati de undeva, acolo n-aveti decat smochini, si aia uscati.

tomi 11-02-2012 - 01:02

URBOS sa dea DOMNUL sa-ti stea in git o banana sau o portocala importata din ISRAEL,si cind tu jegule susti ceva da si tu fuga jos la ALIMENTARA si vezi si tu ce au aia in rafturi.Daca nu asi fi fost in fiecare an in ROMANIA poate aveam tendinta sa te cred,insa imi vinzi tu mie gogosi cind stiu bine ca ROMANIA importa in excusivitate aceste produse de la noi. Cind eram copil portocalele erau frumos ambalate in celofan colorat si scria CIPRUS sau GREECE. Abia ajuns in ISRAEL am aflat ca erau exportate din ISRAEL prin transfer via CIPRU spre a sparge embargoul sovietic. Iar in privinta livezilor de portocale si banane,sint o splendoare cu un parfum al florilor cind infloresc primavara si toamna,apropo am uitat sa-ti zic ca la noi in ISRAEL este recolta de doua ori pe an.In mod obisnuit o livada spre a da rezultate eficiente este de marime cam cit suprafata BUCURESTIULUI,si avem citeva zeci de astfel de livezi.Zi legionare inca n-au crapat ficatii in tine de ciroza ce te macina?
tomi

tomi 11-02-2012 - 01:45

Eu te-am intrebat cum stai cu ciroza de ficat, nenorocitule,ce te agiti atit, tot vei crapa de aceasta boala.Ti-am sus nu odata,termina cu alcoolul,ti-a ars creierii si ai dat si in ciroza jegule. Nu este frumos sa injuri cind cineva binevoitor cum sint eu te intreaba de sanatate. Fii politicos nespalatule.
tomi

Cercul 12-02-2012 - 21:08

@tomi, citisem ca evreii nu prea obisnuiesc sa traga la masea. Cum explici asta? Nu toti au placere in betie?

tomi 13-02-2012 - 23:00

@Cercul intrebarea ta este reala,nu se prea bea. Si este destul de simplu de explicat. Religia nu are nimic contra alcoolului bea frate cit vrei. Insa gindestete, pe temperaturi de pina la 45 grade la umbra pe timpul verii cine ar putea sa bea, doar unul care ar vrea sa ia foc.Mai eate si traditia veche deoarece tin minte din copilarie,in ARAD exista prin anii 60 inca o destul de mare comunitate evreiasca, intre 15000 la aproape 20000 de evrei din cei 200000 de aradeni deci aproape 10 % din populatie. Erau doua sinagogi mari,scoala evreiasca si un spital.Nu tin minte sa fi vazut vreunul beat sau zacind pe marginea trotuarului.Se poate sa fi fost vreun numar restrins de alcoolici dar eu nu am auzit de ei si nu am cunoscut niciunul. Poate fi motiv si spiritul de autoconservare al unei comunitati mereu prigonite si care nu avea voie sa fie cu capul tulbure,lucru ce poate sa-l coste viata. Omul treaz este mult mai vigilent si simte pericolul. De sute de ani acest lucru poate a devenit genetic.
tomi

tomi 13-02-2012 - 23:12

Da asa este.

Desteptarea lumii 11-02-2012 - 21:54

Citricele Israeliene sunt dintre cele mai cautate din lume
pentru gustul si aaroma lor.
Ele pot fi vazute si in curtile oamenilor,vezi aici:

http://www.flickr.com/photos/karol-king/6756017061/in/photostream

Ciu Huhu 11-02-2012 - 22:44

Hai lasa propaganda si diversiunea mincinoase!

Desteptarea lumii 12-02-2012 - 08:36

Nulitate ,schizofrenic si excrement uman,calificativul cel mai onorabil ce ti-l putem da!

Magdalena 12-02-2012 - 10:43

Individul acesta am observat ca e cotat
de multi ca ceva patologic,un scorpion platit pentru astfel de postari..

Ciu Huhu 12-02-2012 - 14:01

Ba nesimtitule, toate cuvinte demente, urite care mi le adresezi te caracterizeaza pe tine nu pe mine.

Ciu Huhu 11-02-2012 - 00:58

”cinste” lor…

Ciu Huhu 11-02-2012 - 02:30

”eroilor”

CONGO 12-02-2012 - 02:23

Care Israel? Ciobul ala de tara jefuita de pamant de migratorii asa zis „palestinieni”? Veniti din Egipt si Libia?

tomi 13-02-2012 - 23:17

Tu de unde ai mai aparut cimpanzule?

O admiratoare 12-02-2012 - 12:31

Klaus

Raspunde

Cel mai corect pentru toata lumea ar fi ca Romania sa fie desfiintata. Imi sustin propunerea prin urmatoarele: 1. nu ne putem autoguverna 2. nu putem crea o societate echitabila pentru cetateanul platitor de taxe si impozite 3. valorile nu sunt apreciate si sunt promovati in functii publice semi-analfabeti, care sunt acolo nu pentru a fi in serviciul cetateanului, ci pentru ca „au spate”, pile, relatii ori sunt sustinuti de propriile familii 4. nu putem duce la bun sfarsit un lucru 5. cautam mereu calea cea mai paguboasa sau usoara pentru a rezolva o problema 6. ne certam in loc sa rezolvam probleme 7. suntem mintiti si acceptam asta, desi stim ca politicienii nu au nicio valoare 8. nu avem alternativa 9. plecam mereu capul, in loc sa ne urlam public mania si sa spunem „NU!” 10. tara asta a devenit Romania sub un principe strain, Carol I (prusac). Ulterior a devenit Romania mare sub conducerea unui alt rege cu origini germane, Ferdinand. In afara de asta, tot am incercat in ultimii 20 de ani sa cladim o democratie, nu am reusit. Din contra, oamenii au ajuns sa regrete un regim totalitar cum a fost cel al lui Ceausescu. Nu vad de ce am incerca sa ne mai mintim crezand ca putem realiza ceva, nu suntem in stare de nimic, ne-am vandut resursele naturale pe sume derizorii, * tarii a scazut in ultimii 20 de ani, oamenii de valoare emigreaza pentru un trai mai bun, iar cei saraci pentru ca aici nu pot trai… Gradul de cultura, educatie si responsabilitate este egal cu zero! Cea mai buna solutie ar fi sa desfiintam aceasta gluma urata, ce a devenit Romania si s-o dam ori pe mana unui conducator strain, ori sa propunem o unire cu o alta tara dezvoltata, un fel de teritoriu de peste mari si tari, de genul celor franceze. Stiu ca este un scenariu macabru, insa asta este Romania, o tara fara speranta… Si cand te gandesti ca a fost odata 1 Decembrie 1918… p.s. As scrie si despre incompetenta „domnului” Ungureanu si afirmatiile sale la adresa napastuitilor…

Ciu Huhu 12-02-2012 - 18:16

E adevarat ca bolsevicii evrei au adus tarile din estul Europei la comunism si la saracia de acum!

प्रिंस Parpanghel Carpathians 12-02-2012 - 19:20

R O M A N I A a fost furata si vanduta intotdeauna de R O M A N I .Nivelul de trai si siguranta cetateanului a fost maxima in timpul conducerii comuniste. Propaganda ieftina si de sorginte legionara nu mai are priza la POPORUL ROMAN !

Ciu Huhu 12-02-2012 - 20:18

Esti un diversionist evreu bolsevic!

Pribeagul 12-02-2012 - 20:05

Acest punct de vedere ar trebui transmis domnului presedinte Basescu.

Unde poate fi gasit, la sanius?

Oameni morti, amimale pierite, sinistrati… intr-o iarna aproape normala.

Reactie guvernamentala si locala aprope zeo.

Se pare ca judetele apropiate, din initiativa proprie, sar in ajutor.

प्रिंस Parpanghel Carpathians 12-02-2012 - 21:19

@ webmaster verzann…

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult