Acasa Top SecretArmata Un alt militar român a fost rănit în Afganistan

Un alt militar român a fost rănit în Afganistan

scris de M.A.
7 afisari

În cursul după-amiezii zilei de joi, 16 iunie, plutonierul Nicuşor Bica, din Batalionul 26 Infanterie, aflat în misiune în Afganistan, a fost rănit uşor în zona ochilor.

Explozie Afganistan (foto warnewsupdates.blogspot.com)

Explozie Afganistan (foto warnewsupdates.blogspot.com)

Subofiţerul executa o misiune de cercetare terestră pentru securizarea unei căi de acces, moment în care s-a produs deflagraţia unui dispozitiv exploziv improvizat. În urma suflului exploziei, i-au fost afectaţi ochii, fiind necesară intervenţia echipei medicale şi evacuarea acestuia la Spitalul Militar din Kandahar pentru investigaţii suplimentare şi tratament de specialitate. În prezent, starea de sănătate a militarului este stabilă, nefiindu-i pusă în pericol viaţa, transmite MApN..

8 comentarii

Denali 17-06-2011 - 23:51

Mai mult ca sigur , dispozitiviul exploziv imporvizat a fost plantat de catre imperialistii americani , care isi ucid aliatii intentionat , calculat si rece,si produc genocid in afganistan…

Stiu asta de la dl ziarist deontolog Marin Neacsu , un mare patriot mioritic…

Spe ca militarul roman sa se refaca cat mai complet …Si poate sa fie in stare , in viitor sa depuna marturie , ca martor , la tribunalul de la Gaga , cand se va judeca genocidul comis de imperilistii americani , in afganistan…

YAAKOV 18-06-2011 - 18:50

Dumneata gandesti ca un sectant religios. Logica nu iti foloseste prea mult.

Individul care probabil va ramane fara vedere s-a dus in Afganistan cu intentia de a omora oameni, nu ca ca sa le faca bine. A primit ce merita. Nici macar nu era platit prea bine. Mai bine punea faianta prin Italia.

cas 20-06-2011 - 22:40

de unde stii tu ca pe acolo ai nostrii omoara oameni? ca nu am auzit de nicun caz pana acum. daca nu esti informat cum trebuie de ce comentezi in nestiinta de cauza? doar ca sa faci risipa de cuvinte. si pentru cultura ta generala nu toata lumea stie sa puna faianta. trag concluzia ca doar meseria asta e in stare romanul s-o practice? asa ai fost invatat la scoala sau de catre parinti? ma indoiesc. sau probabil ca atata poti tu sa faci. te inteleg dar lasa comentariile in seama celor care sunt in stare.

TOM Cc 18-06-2011 - 14:00

Dumnezeu sa-l ajute !! Omul asta s-a dus acolo pt a asigura un trai mai bun familiei lui ! Sper sa nu aibe urmari din cauza ranilor . Sanatate si iar sanatate ii doresc !!!

spartacus 18-06-2011 - 15:52

Anul asta s-a batut recordul. S-au intetit atacurile la adresa fortelor si a romanilor. Iar asta nu s-a intamplat pana de curand. O fi coincidenta sau nu, dar de cand afganii au cerut plecarea trupelor NATO, au inceput sa se inteteasca atacurile impotriva eliberatorilor .Se vede ca lumea nu ii mai vrea . De ce or mai sta acolo ? Pe cine ajuta daca ei nu au nevoie de ajutorul asta ?

Cercul 18-06-2011 - 20:41

Dupa cum am mai spus dominatia clasei militarilor este caracteristica pentru perioada evului mediu. Razboiul este o infractiune la nivel de stat si se va mentine in tari cu societatea inapoiata.

bubu 19-06-2011 - 00:46

ei , i-a sarit o askie-n oki, nu-i grav , dar cred ca s-a cam kkat pe el ;; nu se mai intoarce pe front;;;

cas 20-06-2011 - 22:34

as fi curioasa sa stiu de unde crezi ca i-a sarit aschia aia. si crede-ma ca era foarte curat la fund! vorbesti aiurea! asta ca sa-ti dai si tu cu parerea cu toate ca nu ti-a cerut-o nimeni. pastreaza-ti comentariile de doi bani! in viata ta n-ai sa fii curajos precum el! si nu vorbesc prostii!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult