Acasa Top SecretArmata Un F-16 s-a prăbușit în Egipt

Un F-16 s-a prăbușit în Egipt

scris de D.S.S.
48 afisari

Armata egipteană a anunțat în noaptea de miercuri spre joi că unul din avioanele sale de luptă F-16 s-a prăbușit în timpul unui exercițiu aerian și că echipajul nu a supraviețuit, relatează AFP.

F-16 Egypt‘Un avion F-16 a căzut în timpul unui exercițiu, echipajul a murit‘, a indicat armata într-un comunicat fără să indice locul sau cauzele acestui grav accident.

Aparatul de zbor s-a prăbușit în apropiere de orașul Ismailia (nord-estulul Egiptului), potrivit mai multor media locale.

Un anunț despre prăbușirea aparatului militar a fost făcut și de către purtătorul de cuvânt al armatei egiptene, generalul Mohamed Samir, pe pagina sa de Facebook.

F-16 este un avion de luptă multirol proiectat inițial de General Dynamics și îmbunătățit de Lockheed Martin, fiind unul dintre cele mai utilizate aparate militare aeriene în lume, prezent în flotila aeriană a 20 de țări.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS