Acasa Top SecretArmata UPDATE Uniforme noi pentru Armata Naţională VIDEO

UPDATE Uniforme noi pentru Armata Naţională VIDEO

scris de M.A.
10 afisari

Militarii Armatei Naţionale vor purta modele noi de uniforme la parada militară din 27 august 2011, consacrată aniversării a 20 de ani de la proclamarea independenţei Republicii Moldova.

Uniforme noi pentru Armata Nationala (Timpul.md)

Uniforme noi pentru Armata Nationala (Timpul.md)

Noile modele de ţinută, aprobate prin decret prezidenţial, au fost prezentate joi, la sediul Ministerul Apărării. În noua uniformă de paradă vor fi echipaţi 378 de militari din cadrul Ministerului Apărăii şi Marelui Stat Major, precum şi comandanţii unităţilor militare, iar, în uniformă de instrucţie, vor fi îmbrăcaţi 640 de militari.

Modelul echipamentelor individuale a fost elaborat în scopul ridicării eficienţei, funcţionalităţii în condiţii dificile, confortului şi îngrijirii, precum şi reducerii cheltuielilor nejustificate ce ţin de confecţionarea acestora, a declarat ministrul Vitalie Marinuţa.

La parada militară, din cadrul Armatei Naţionale, vor participa 1528 de militari. Ministerul Apărării va fi reprezentat la paradă de 1018 militari (inclusiv 91 participanţii la conflictul armat din anul 1992), Ministerul Afacerilor Interne, de 389 de militari, iar Serviciul Grăniceri, de 121 de militari. Totodată, la parada militară vor fi implicate 86 de unităţi de tehnică auto şi blindată.

La 27 august 2011, în cadrul celei de a XX-a aniversări de la proclamarea independenţei Republicii Moldova, în municipiul Chişinău, în Piaţa Marii Adunări Naţionale, începând cu ora 10:00, va avea loc o parada militară cu participarea unităţilor militare ale Armatei Naţionale, subdiviziunilor Ministerului Afacerilor Interne şi ale Serviciului Grăniceri, cu tehnica şi armamentul din dotare.

Uniforme noi pentru Armata Nationala (army.md) 01

Uniforme noi pentru Armata Nationala (army.md) 01

Uniforme noi pentru Armata Nationala (army.md) 02

Uniforme noi pentru Armata Nationala (army.md) 02

Uniforme noi pentru Armata Nationala (army.md) 04

Uniforme noi pentru Armata Nationala (army.md) 04

Uniforme noi pentru Armata Nationala (army.md) 05

Uniforme noi pentru Armata Nationala (army.md) 05

5 comentarii

descultul 23-06-2011 - 21:14

ba, lavoi nu e criza. Ca la noi , vai si-amar

Liviu 24-06-2011 - 12:30

Lasa-i sa mai schimbe aliura de rusi … Au renuntat si la pasul ala de defilare imposibil (dar – trebuie sa recunoastem – spectaculos !) ceea ce inseamna ca se merge in directia buna. Si apoi cred ca era necesar dupa cat timp nu or fi mai primit uniforme noi !?

YAAKOV 24-06-2011 - 08:36

Astia nu renunta la sepcile sovietice. Sunt antiglont ?

Cercul 24-06-2011 - 17:06

Ai prefera ibrice americane? Nu se cheama sepci, ci caschete, sepci sunt alea ce le poarta cantaretii de rap. Caschetele astea model rusesc se incadreaza in filosofia sovietica, totul la scara mare.

Cercul 24-06-2011 - 17:15

Rusia are ceva ce ar trebui sa aiba si Romania, Forte spatiale.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult