Acasa Top SecretArmata Valeriu Nicuţ – noul şef al Departamentului pentru Politica de Apărare şi Planificare din MApN

Valeriu Nicuţ – noul şef al Departamentului pentru Politica de Apărare şi Planificare din MApN

scris de D.S.S.
43 afisari

General-locotenent Valeriu Nicuţ va deţine funcţia de şef al Departamentului pentru Politica de Apărare şi Planificare din cadrul Ministerului Apărării Naţionale.

Valeriu Nicuţ - noul şef al Departamentului pentru Politica de Apărare şi Planificare din MApN (foto agerpres.ro)

Premierul a semnat luni decizia prin care acesta se numeşte în funcţia de secretar de stat şi şef al Departamentului pentru Politica de Apărare şi Planificare din cadrul MApN.
Acesta a deţinut funcţia de locţiitor pentru operaţii şi instrucţie al şefului Statului Major General.
Valeriu Nicuţ îl înlocuieşte pe Sebastian Huluban, care a fost eliberat, la cerere, din această calitate, săptămâna trecută.
Totodată, Florea Oprea, care a deţinut funcţia de secretar de stat în Ministerul Afacerilor Interne, va fi subsecretar de stat la MAI. Premierul a semnat luni decizia de eliberare a acestuia din funcţia de secretar de stat în Ministerul Afacerilor Interne şi pe cea de numire ca subsecretar de stat la acelaşi minister.
Potrivit unei alte decizii publicate în Monitorul Oficial, Nicolae Gheorghe a fost numit subsecretar de stat la Departamentul de Informaţii şi Protecţie Internă din cadrul MAI.

1 comentariu

tata piatra 11-03-2014 - 19:14

Asta chiar are o figura „luminata”.Feri Doamne!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult