Acasa Top SecretArmata Vas japonez scufundat de US Coast Guard VIDEO

Vas japonez scufundat de US Coast Guard VIDEO

scris de Stefan Galai
6 afisari

Un vas japonez abandonat, care plutea in derivă în apropierea coastelor peninsulei Alaska după ce a fost purtat de apele Oceanului Pacific în urma tsunami-ul de anul trecut până în apropiere de coastele SUA, a fost scufundat de Garda de Coastă americană.

Vas japonez scufundat de US Coast Guard

Vas japonez scufundat de US Coast Guard

US Coast Guard a scufundat vasul abandonat în Oceanul Pacific cu focuri de artilerie, transmite BBC, preluat de Radio România Actualităţi.

Vasul, cu o lungime de circa 50 de metri, plutea în derivă şi prezenta un pericol real pentru traficul maritim din zonă, mai ales pe timpul nopţii, pentru că nu era iluminat.

Autorităţile consideră că riscul de poluare este minim, pentru că vaporul ar putea avea la bord numai o cantitate mică de motorină.

Potrivit cercetătorilor americani, multe obiecte ajunse în apele Pacificului după tsunami-ul de pe 11 martie 2011 ar putea fi văzute la începutul anului viitor pe coasta americană, fiind conduse aici de curenţii marini.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult