Acasa Top SecretArmata Vasile Costea – eliberat, la cerere, din funcţia de secretar de stat la MApN

Vasile Costea – eliberat, la cerere, din funcţia de secretar de stat la MApN

scris de D.S.S.
79 afisari

Vasile Costea nu va mai deţine, începând cu 1 septembrie, funcţia de secretar de stat pentru relaţia cu Parlamentul, informare publică şi creşterea calităţii vieţii personalului la Ministerul Apărării Naţionale, potrivit unei decizii a premierului publicate în Monitorul Oficial.

Vasile Costea

Acesta se eliberează din funcţie la cerere, se arată în actul normativ semnat de primul ministru. Vasile Costea a fost numit în ianuarie secretar de stat pentru relaţia cu Parlamentul, informare publică şi creşterea calităţii vieţii personalului la Ministerul Apărării Naţionale.

4 comentarii

Dumitru 24-08-2013 - 07:40

O fi având legatură cu valul de decizii pe care onor Casa de pensii a MApN le trimite într-o veselie catre beneficiarii ajutoarelor sociale, foști militari? Dacă-i așa cinste lui. Poate ne dă și nouă o explicație, cei care conduc ministerul, (dacă îl mai conduc), tot mareșalul Oprea i-a hotărârile? Că numai el pute să trimită decizii pensionare în august după vechile legi, ca în sept să trimită altele în contextul aplicării legii reparațiilor. Reparații care să restabilească situația din 2010. Mă întreb acum: cui a servit circul și bătatia de joc față de această categorie? Cine a patronat această situație? Mai avem comandant suprem? Mai ține cu Țara sau doar cu unele minorități care votează la comandă și nu pentru interesul național? Doamne de-o trece odată căldura, că le-a luat mințile la toți!

mircea 24-08-2013 - 09:08

pensia este un venit privat,efectul contributiei pentru un timp bine delimitat,contributie,limita de varstasi vechime in munca.Tot felul de priceputi din autoritatile de forta ale statului si-au dat legi speciale ,in urma carera primesc niste sume incredibile,fara sa indeplineasca nici conditiile minimale:contributie,vechime,varsta,mai fac si artificii in care se tripleza venitul din care se calculeza ajutorul social.

Antibasistul 24-08-2013 - 09:20

Hotii au condus intotdeauna. n-asa?
Cine imparte parte mare isi face!

UnUL 24-08-2013 - 09:43

N-am crezut niciodată că voi fi cândva de acord cu dumneata, Mircea, fie chiar și într-o chestiune punctuală. Dar acum ai dreptate.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult