Acasa Top SecretArmata Vezi unde are Băsescu tricolorul

Vezi unde are Băsescu tricolorul

scris de Z.V.
1 afisari

Preşedintele Traian Băsescu a declarat duminică la ceremonia organizată cu prilejul Zilei Drapelului Naţional că oamenii au uitat să aibă în viaţa de zi cu zi ca referinţă valorile naţionale şi trec pe lângă tricolor „ca pe lângă un stâlp de iluminat”.

ziua_drapelului

foto:Agerpres

„Adesea, dacă priveşti pe stradă, vezi oameni care trec pe lângă tricolor ca pe lângă un stâlp de iluminat, este proba faptului că am uitat să avem în viaţa de zi cu zi ca referinţă valorile noastre. Tricolorul trebuie purtat în suflet. Eu acolo îl am, este parte a sufletului meu, fie că îmi aduc aminte de perioada când, timp de 12 ani, la răsăritul soarelui, la catarg, pupa avea adesea arborat tricolorul, fie că astăzi, ori de câte ori ajung la o întâlnire internaţională, primul lucru pe care-l fac este să caut în linia de drapele de stat drapelul tricolor al ţării mele. Este simbolul care, deasupra oricărui gând, îmi însoţeşte şi trebuie să-mi însoţească faptele. Nu întotdeauna faptele pe care le avem de săvârşit sunt plăcute, dar dacă ele sunt necesare, resursa de a merge înainte o găseşti în simbolul naţional„, a afirmat şeful statului, citat de Agerpres.

El a subliniat că tricolorul reprezintă definiţia poporului nostru, pentru că în el regăsim „pământul ţării”, trecutul şi viitorul nostru.

„Suntem într-un moment în care nu părem a înţelege că avem nevoie de solidaritate mai mult decât oricând. Istoria modernă a României consemnează momente sublime de solidaritate, iar astăzi este din nou un astfel de moment, un moment în care lumea se îndreaptă către o perioadă în care nu ştie exact ce se va întâmpla şi cum vor evolua lucrurile. Suntem într-un moment de cumpănă, în care solidaritatea este singura soluţie pentru ca o ţară să treacă de momentele dificile ce ni le rezervă viitorul, iar singurul simbol care ne poate aşeza pe toţi la un loc este tricolorul„, a mai spus Băsescu.

La finalul discursului, şeful statului a dorit să le ureze românilor „La mulţi ani!” de Ziua Drapelului şi să „salute” Armata şi Biserica, dorindu-i fiecărui român să-şi iubească simbolul naţional.

Ministerul Apărării Naţionale, Comandamentul Garnizoanei Bucureşti, Instituţia Prefectului Municipiului Bucureşti şi Primăria Municipiului Bucureşti au organizat duminică în Piaţa Tricolorului o ceremonie publică prilejuită de Ziua Drapelului Naţional.

4 comentarii

TOM Cc 26-06-2011 - 14:10

Noi cei din popor iubim TRICOLORUL !! Dumneavoastra domnule presedinte iubiti Tricolorul si poporul ???

Aolica 26-06-2011 - 15:08

omu asa zice asa „Tricolorul trebuie purtat în suflet. Eu acolo îl am, este parte a sufletului meu”
cine esti tu pui de cuc?

Ciu Huhu 27-06-2011 - 15:38

Asta-i gargara populista, neadevarata.

Alexandru Trifan 27-06-2011 - 15:06

UN BUN ROMAN ,in viata lui,ARE GRIJE de 3 CASE :

1.PRIMA CASA este a lui,sa o faca dupa sufletul sau.
2,A DOUA CASA este LOCALITATEA DE DOMICILIU.
3.A TREIA CASA este ……..TARA LUI DE BASTINA .cu
TRICOLORUL EI-ROSU-GALBEN-ALBASTRU.

INTREBARE: -DE CITE CASE AI GRIJE,ROMANE ?

DE acest raspuns DEPINDE CONSTATAREA felului CUM TRAIM
AZI ,singuri va ve-ti cataloga in functie de cite case au grije,dupa
parerea mea personala,90 % au gije de prima casa,5 % au grije de
proma si a doua casa si 5 % au grije de toate trei,INTREBARE ?
-RESTUL CUI LE LASI ?

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult