Acasa Top SecretArmata Vom avea paradă militară de 1 Decembrie

Vom avea paradă militară de 1 Decembrie

scris de D.S.S.
7 afisari

Guvernul a alocat 400.000 lei în vederea asigurării participării Ministerului Apărării Naţionale, cu tehnică şi efective, la parada militară naţională din 1 decembrie 2012.

Parada militară de 1 Decembrie, sub semnul întrebării. Ce spune ministrul Dobriţoiu

Parada militară de 1 Decembrie, sub semnul întrebării. Ce spune ministrul Dobriţoiu

Banii au fost alocaţi din Fondul de rezervă bugetară aflat la dispoziţia Guvernului. Decizia a fost luată în şedinţa de marţi a Executivului. Ministrul Apărării Naţionale, Corneliu Dobriţoiu, declara, luna trecută, că parada militară de 1 Decembrie este pusă sub semnul întrebării, din cauza constrângerilor bugetare. Ministrul Apărării afirma că paradele “costă în jur de un milion de euro” şi că, din punctul său de vedere, pentru parada militară de 1 Decembrie de anul acesta nu ar fi dispus să cheltuiască “nici un leu”.

Potrivit unor surse militare, la parada mlitară din acest an de la Arcul de Triumf vor participa militari din cadrul MApN, MAI, SRI si SPP. In privinta tehnicii militare, bucurestenii nu vor vedea insa tancuri, ci doar tehnică militară cu gabarit redus. Pregătirile pentru paradă au început de cîteva zile în poligonul de pe Şoseaua Antiaeriană iar în următoarele zile vor avea loc şi două repetiţii generale care vor afecta ciculaţia rutieră în zona de nord a Bucureştiului.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult