Acasa Top SecretArmata Vot la două cartele. PDL a adoptat fraudulos OUG nr. 1/2011 VIDEO

Vot la două cartele. PDL a adoptat fraudulos OUG nr. 1/2011 VIDEO

scris de M.A.
0 afisari

Ordonanţa privind recalcularea pensiilor militarilor (OUG nr. 1/2011) a fost adoptată marţi de plenul Camerei într-un mod fraudulos, cel puţin cinci deputaţi ai PDL votând la două cartele, scrie Impactnews.ro.

Vot la doua cartele

Oficial, legea de adoptare a ordonanţei a obţinut 168 de voturi, cu unul peste minimul necesar pentru trecerea unei legi organice. În realitate, Puterea a avut în sala de plen maximum 163 de parlamentari.

Trei dintre aceşti deputaţi au fost filmaţi în timp ce votau la două cartele. Şi în condiţiile în care numai aceştia ar fi votat în mod fraudulos, legea de aprobare a ordonanţei ar fi obţinut, în mod real, cu trei voturi mai puţin, insuficient ca să treacă de Camera Deputaţilor.

În prima înregistrare apar ca votând la două cartele deputaţii Dănuţ Liga (în cămaşă albă- ţine mâna stângă pe aparatul de vot şi votează, iar cu mâna dreaptă votează la celălalt aparat de vot) şi Marius Dugulescu (în spatele lui Dănuţ Liga), scrie Impactnews.

1 comentariu

urbos 21-06-2011 - 17:52

Lasa ca ………… Roland e fericit.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult