Acasa Top SecretArmata Ziua Drapelului Național

Ziua Drapelului Național

scris de Ziua Veche
9 afisari

Ziua Drapelului Național va fi celebrată de Ministerul Apărării Naționale, Prefectura București și Primăria Capitalei prin manifestări ce încep miercuri, la ora 19,00, când va avea loc o scurtă ceremonie de coborâre a drapelului, care va fi depus la biserica Regimentului 30 Gardă ”Mihai Viteazul” din bd. G-ral. Vasile Milea.

Ziua Drapelului National - 26 iunie

Ziua Drapelului National - 26 iunie

Joi, începând cu ora 10,00, drapelul va fi adus în Piața Tricolorului, va fi binecuvântat de un preot militar și va fi ridicat pe catarg în acordurile Imnului național al României, informează un comunicat al Ministerului Apărării Naționale (MApN) .

La acest eveniment au fost invitați reprezentanți ai unor instituții civile, militare și religioase, atașați militari străini acreditați la București, veterani de război, cadre militare în rezervă și în retragere. Militari din celelalte garnizoane din țară vor participa la ceremoniile publice de înălțare a Drapelului Național organizate de autoritățile publice locale. Ziua Drapelului Național a fost proclamată prin Legea nr. 96/1998 și se sărbătorește în fiecare an la data de 26 iunie.

Ziua Drapelului Naţional. Semnificaţii istorice şi legăturile cu Masoneria

1 comentariu

Titircă Inimăbună 26-06-2014 - 19:44

da, se sarbatoreste pe 26, dar Putin are cap de musca

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult