Acasa Top SecretArmata Ziua Franţei. Militari români vor defila pe Champs-Elysées

Ziua Franţei. Militari români vor defila pe Champs-Elysées

scris de D.S.S.
34 afisari

Un detaşament de militari români va participa la parada tradiţională organizată cu ocazia Zilei Naţionale a Republicii Franceze, ce va avea loc luni, 14 iulie, pe bulevardul Champs-Elysées din Paris.

Ziua Franţei. Militari români vor defila pe Champs-Elysées

Ziua Franţei. Militari români vor defila pe Champs-Elysées

Detaşamentul Armatei României este format din militari ai Regimentului 30 Gardă „Mihai Viteazul” şi studenţi ai Academiei Forţelor Terestre “Nicolae Bălcescu”, Academiei Forţelor Aeriene “Henri Coandă” şi Academiei Navale “Mircea cel Bătrân”. Subunitatea românească, comandată de maiorul Marius Diniţă, a efectuat deja două antrenamente pe bulevardul parizian alături de ceilalţi participanţi la paradă.

În anul 2007, a fost pentru prima dată când România a participat cu trupe în cadrul paradei tradiţionale, organizată cu ocazia Zilei Naţionale a Republicii FrancezeUn detaşament de militari francezi a participat, pe 1 decembrie 2013, la Bucureşti, la defilarea organizată cu prilejul Zilei Naţionale a României.

2 comentarii

pathfinder 09-07-2014 - 14:34

Vor defila si militari germani pe Champs-Elysées? 😉

salut 09-07-2014 - 14:46

Americanii organizeaza reteaua de trsnsmisiuni a nemtilor…si a francezilor, ca si aia sunt (aproape) aliati.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult