Acasa Top SecretArmata Ziua NATO, sărbătorită de Ministerul Apărării Naţionale

Ziua NATO, sărbătorită de Ministerul Apărării Naţionale

scris de D.S.S.
63 afisari

Ziua NATO a fost celebrată duminică, 3 aprilie, la sediul MApN, în prezenţa ministrului apărării naţionale Gabriel Oprea. În cadrul ceremoniei militare, dedicată împlinirii a 62 de ani de la crearea Organizaţiei Tratatului Atlanticului de Nord şi a şapte ani de la aderarea ţării noastre la Alianţă, au fost înălţate pe catarg drapelele României şi NATO, în acordurile Imnului Naţional al României şi ale Imnului Alianţei.

Ziua NATO sarbatorita la sediul MApN

Ziua NATO sarbatorita la sediul MApN

La eveniment a participat personal militar şi civil din structurile centrale ale ministerului şi din categoriile de forţe ale armatei.

Ceremonii similare şi manifestări de evocare a semnificaţiei acestui eveniment, organizate de Ministerul Apărării Naţionale în colaborare cu autorităţile publice locale, au avut loc în marile garnizoane din ţară.

Ziua NATO în România” a fost instituită în baza prevederilor Legii nr. 390, adoptată de Parlamentul României la 28 septembrie 2004. Acest eveniment, care se celebrează în prima duminică a lunii aprilie, este o sărbătoare destinată “democraţiei şi spiritului european şi euroatlantic”.

3 comentarii

tanase marian 04-04-2011 - 10:42

excelentele voastre, cu prilejul ,,zilei nato,, ami permit cu respect

tanase marian 04-04-2011 - 10:54

sac salut aceasta uriasa reuniune ,,. eu desi am lucrat la s. t. s. am facut armata la arma marina,, desi au fost doi ani de serviciu militar a fost o perioada benefica si plina de exercitiu util,,……………….an optica occidentului cand vezi un grup de militariai numesti pur si simplu soldati,,. atag atentia la aceasta grava boala de care sufera romania postrevolutionara si ma antreb ,,oare ce se va antampla peste anicu acesti bravi eroi daca actualmente un fost militar este batjocorit si acuzat deprimul ministru ca ,,sta cu mana antinsa,,……………… scuze pentru scrisul dificil,,nu agramat,, am o disfunctie grava neuronala datorata unui a. v. c. si la care am fost refuzat a fi ajutat de cadre sanitare si militare de la sptalul m. i. iar un colonel gasit beat an spital mi a spus ,,ala daca are creierul inflamat vine alta data,,……………recent la clinica fundeni un derbedeu medic neurolog subordonat al doamnei prof. dr. virginia ion de la eteajul trei m a dat afara din clkinica desi nu puteam merge ursiv ca si acum,cand i am spus drama de la spitalul m. i. rusine domnule prim ministru mie mi se fura lunar din pensia militara de 2070 roni ,suma de 70 de roni deci 700 mii lei la c. a. s. si alte impozitari,,. nu mi se acorda absolut nici o medicatie nu pot merge rusine demnitari romani,. de fapt ,,fiti blestemati eu nu pot merge de patru luni nu am iesit an strada,,……..m. m. an rezerva tanase marian,.

tanase marian 04-04-2011 - 10:58

excelentele voastre eu ancerc sa ma prezint demn an fata voastra aducand aceste acuzatii ,,tanasemarian251146@yahoo.com,,……. multumesc sa traiti,,.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult