Acasa Top SecretArmata Ziua Porților Deschise și mitingul aerian BOBOC AIR SHOW – BOBAS 2024

Ziua Porților Deschise și mitingul aerian BOBOC AIR SHOW – BOBAS 2024

scris de D.S.S.
180 Afisari

Baza Aeriană de Instruire şi Formare a Personalului Aeronautic „AUREL VLAICU” organizează sâmbătă, 15 iunie (în funcție de starea vremii, duminică, 16 iunie), începând cu ora 11.00, Ziua Porților Deschise și mitingul aerian „BOBOC AIR SHOW-BOBAS 2024”.

Aeronave din dotarea Forțelor Aeriene Române, Ministerului Afacerilor Interne, Forțelor Navale Române, ale partenerilor NATO și operatorilor civili, vor evolua solo sau în formație, iar militari ai Forțelor pentru Operații Speciale vor executa un exercițiu tactic. De asemenea, publicul va putea vizita o expoziție statică cu tehnică a structurilor din sistemul de apărare națională și standuri educaționale ale instituțiilor de învățământ militar.

În deschidere, se va desfășura prima ediție a BOBOC AIR BASE RUN – o competiţie de cros pentru amatori organizată în incinta Bazei Aeriene de Instruire şi Formare a Personalului Aeronautic „Aurel Vlaicu”, pe un traseu de 13 kilometri.

Intrarea este liberă, iar publicul va avea acces începând cu ora 08.00.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS