Acasa Top SecretServicii secrete A murit deţinătorul secretelor asasinării lui Kennedy

A murit deţinătorul secretelor asasinării lui Kennedy

scris de D.S.S.
9 afisari

Nicholas Katzenbach, figură politică proeminentă, fost consilier al preşedinţilor americani John Kennedy şi Lyndon Johnson, s-a stins din viaţă, la vârsta de 90 de ani, din cauze naturale, în casa sa din New Jersey, relatează Bloomberg.

Nicholas Katzenbach

Katzenbach a jucat un rol misterios în investigarea asasinării lui Kennedy. La trei zile după uciderea preşedintelui american la Dallas (1963), anticipând ancheta oficială, Nicholas Katzenbach, care în acel moment deţinea funcţia de procuror general al SUA, a trimis un bileţel la Casa Albă adresată consilierului şefului statului defunct Bill Moyers.
‘Populaţia trebuie să fie convisă că asasinul este Oswald şi că el nu a avut complici, care ar fi rămas în libertate şi că dovezile existente sunt suficiente ca el să fie condamnat. Speculaţiile cu privire la motivele care l-au determinat pe Oswald la acest act trebuie prevenite. Din pacate, faptele despre Oswald sunt prea evidente (marxist, Cuba, soţia rusoaică etc). Avem nevoie de ceva care să împiedice speculaţiile publice sau „greşite” la audierile în Congres‘, scria el.

Aproximativ acelaşi lucru l-a declarat şi directorul FBI, J. Edgar Hoover, potrivit căruia el şi Katzenbach aveau nevoie de ceva pentru a-i convinge pe americani că preşedintele Kennedy a fost ucis chiar de Lee Harvey Oswald şi nu de altcineva.

Moartea lui John Fitzgerald Kennedy este în continuare învăluită în mister şi din cauză că nu toate documentele incluzând informaţii esenţiale au fost declasificate.

57 comentarii

digital 10-05-2012 - 14:13

o dovadă,cât se poate de concretă că JFK,nu a fost ucis de LHO!
toată crima a fost bine pusă la punct de magnați și politicieni!
Așa să vă ajute Dumnezeu,criminalilor!

ValVerde 10-05-2012 - 19:21

Te-ai prins…shhh!!!…nu mai spune la nimeni ca se asociaza astia cu masonii, evreii si puterile occidentale si va fura tara ca retributie ca i-ai demascat.
Atenti si la unguri !!!

Mache 10-05-2012 - 20:33

ValVerde, ValVerde,

Arzi de atata vreme gazul pe forumul asta si tot nu ai inteles inca ca evreii, masonii, guvernul mondial, si cu voia dumeavoastra, ultimul pe lista, Traian Basescu, sunt by default vinocati de tot ce se intampla, asa incat mentionarea lor e superflua 😉 😉 🙂

Morkova Vesela 10-05-2012 - 14:18

Nici nu-i adevarat ca a murit, la ora asta joaca table cu Elvis pe undeva prin Montana

ValVerde 10-05-2012 - 19:18

Ihi…si Osama Bin Laden chibiteaza ca nu-l lasa sa joace ca are noroc la zar.

florin 11-05-2012 - 10:26

In timp ce 2Pac le canta la ureche :p

Tache 11-05-2012 - 02:17

Abraham Lincoln was elected to Congress in 1846. John F. Kennedy was elected to Congress in 1946. Abraham Lincoln was elected President in 1860. John F. Kennedy was elected President in 1960. Both were particularly concerned with civil rights. Both wives lost a child while living in the White House. Both Presidents were shot on a Friday. Both Presidents were shot in the head.

Now it gets really weird.

Lincoln’s secretary was named Kennedy. Kennedy’s Secretary was named Lincoln. Both were assassinated by Southerners. Both were succeeded by Southerners named Johnson. Andrew Johnson, who succeeded Lincoln, was born in 1808. Lyndon Johnson, who succeeded Kennedy, was born in 1908.
John Wilkes Booth, who assassinated Lincoln, was born in 1839. Lee Harvey Oswald, who assassinated Kennedy, was born in 1939. Both assassins were known by their three names. Both names are composed of fifteen letters.

Now hang on to your seat.

Lincoln was shot at the theater named „Ford.” Kennedy was shot in a car called „Lincoln” made by „Ford.” Booth and Oswald were assassinated before their trials.
And here’s the „kicker”!
A week before Lincoln was shot, he was in Monroe, Maryland. A week before Kennedy was shot, he was with Marilyn Monroe.

AND

Lincoln was shot in a theater and the assassin ran to a warehouse, Kennedy was shot from a warehouse and the assassin ran to a theater.

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 11-05-2012 - 05:43

He deserved to stay as pastor in the USA, you learn how to do copy, and you become looked-WANTED EUFROSIN (tache).

Ciu Huhu 11-05-2012 - 07:33

Aceste coincidente incredibile DOVEDESC CA EXISTA DUMNEZEU SI NIMIC NU ESTE INTIMPLATOR!!!!!!!!

MULTUMESC DUMNEZEULE, din toata inima mea, cu tot sufletul meu, cu toata mintea mea, cu toata puterea mea, MULTUMESC VESNIC, PENTRU CA EXISTI VESNIC, AI MILA DE NOI OAMENII SI TOATE FIINTELE VII!!!!!

Dorin C. 11-05-2012 - 07:44

Din pacate sint multi ateo-satanisti care neaga totul si gasesc explicatii „stiintifice” pentru absolut tot ce se petrece in Univers si pe planeta noastra. Daca-i intrebi de ce Pamintul se roteste in jurul propriei axe cu aceeasi viteza constanta si ce anume il propulseaza de mii si mii de ani din timpuri necunoscute oamenilor, ei iti raspund in mare stil „Stefan Gheorghiu”, ca doar asa trebuie sa fie, asa este normal. Au creierele spalate cu „dero” bolsevic.

urbos 11-05-2012 - 08:58

Nu se roteste cu aceeasi viteza, viteza scade treptat. Spui cretinisme care dau apa la moara ateilor de care vorbesti. Nici Nicolschi nu putea sa emita tembelismul despre dovada inexistentei lui Dumnezeu, fiindca au plecat cosmonautii in spatiu si nu l-au vazut, daca nu ar exista si niste handicapati care interpretand mot a mot pasaje biblice, sa spuna ca Dumnezeu sta undeva pe nori sa vada ce faci matale.

Dorin C. 11-05-2012 - 19:57

Ce vorbesti? „Viteza scade treptat”? Daca ce spui ar fi adevarat, atunci zilele si noptile ar fi din ce in ce mai lungi. Si unde vrei sa ajungi cu asta? Vrei sa spui ca va veni un moment cind nu se va mai roti deloc? Asta nu-i cretinism? Daca tot te implici, spune ce anume propulseaza rotatia planetei? Care e „motorul” si care e energia utilizata pentru chestia asta? Si cum de fenomenul asta nu e atit de „haotic” cum le place ateo-satanistilor sa afirme?

urbos 11-05-2012 - 22:39

Ce dracu esti prost asa? Da, zilele sint din ce in ce mai lungi, dar e vorba de nu stiu cate zecimi de secunda/zi. Deci nu se simte.
Uite a si aparut un alt prost, care nu sa-ti dea cu cretinismele in cap, ca nici el nu simte atractia Lunii, si atunci cica nu e.

Dorin C. 11-05-2012 - 23:00

Mi se pare ca tu nu poti iesi din cele citite si invatate prin nu stiu ce scoli in timpul tineretii tale. Si asta coincide de minune cu „Epoca de Aluminiu sau Fonta” dintre ’45 si ’89. Sti la ce ma refer. Tu nu poti gindi liber asa cum ai fost creat. Esti puternic influentat de tot felul de teorii care nu au absolut nici un fundament. Praf in ochi. Bolsevismul e bazat pe ateism si satanism. Probabil ca nu-ti vei elibera gindirea niciodata.

Pribeagul 11-05-2012 - 23:04

Comunistule! 🙂

Ciu Huhu 11-05-2012 - 23:41

Dorine C. ADEVARUL E DE PARTEA TA, TIMPUL O VA DOVEDII !!!!!!!!!!

ValVerde 11-05-2012 - 22:17

Dorine, nu prea ai dat pe la scoala. Scoala e cu deranj…trebuie sa citesti, sa intelegi…
Mult mai usor cu cadelnita.

Intrebarile tale denota o ignoranta atit de monumentala ca nici nu stiu de unde sa incep…cel mai bine adu-mi aminte cum am sa mor in iad si nu mai imi pierd vremea cu tine.

(PS ce crede popa al tau de la biserica din sat. Se opreste Pamintu din rotatie sau nu?
Mai asteapta si tu pina luna urmatoare sa vezi daca zilele si noptile devin mai lungi, ce te grabesti asa?)

Iti vind un pont: o sa se opreasca !!!!
Si inca unul: Soarele se va raci, initial densiatea lui va scadea, crescindu-i mult raza, dupa care se va transforma intr-o stea pitica. Ai grije sa-ti tii posturile !

Dorin C. 11-05-2012 - 22:34

Tu ce sti, sti ca ai citit, nu? Si cine a scris ceea ce tu ai citit? Intrebarea asta ti-ai pus-o? Si eu stiu chestiile astea „oficiale”, care insa pentru mine nu au prea mare credibilitate. Oamenii astia de stiinta sint prin excelenta, atei sau (si) satanisti, si au un singur scop, sa deruteze si sa dezinformeze oamenii pentru a-si atinge scopurile lor ascunse si sarcinile care le-au fost incredintate de altii mai mari. Din cite vad, tu nu esti capabil sa vezi logica, inteligenta si precizia multor fenomene si creatii care ne inconjoara si de care viata noastra depinde in totalitate. Toate contrazic clar ideea de haos si pura intimplare.

Dorin C. 11-05-2012 - 22:45

Omenirea nu stie cind a inceput sa se roteasca si desigur nu va asista nimeni la oprirea lui.
Si cu Soarele, steaua aia e un imens reactor nuclear. Acolo nu vezi tu reactii nucleare in lant necontrolate ca la noi pe pamint. Totul functioneaza perfect si precis. Oare ce ar insemna o stea care functioneaza haotic si ar face o greseala de doar 100 grade Celsius in PLUS sau in MINUS. Ce ar insemna pentru viata noastra aici? Si totusi greseala asta nu o face spre „linistea” noastra.

urbos 11-05-2012 - 22:54

Bai panariciule, lasa dreacu tampeniile. Sint in galaxia asta o gramada de stele care „functioneaza” aiurea, nu doar cu 100 de grade in „plus” sau in „minus”, si care fac imposibila viata in forma cunoscuta pe planetele care gravieaza in jurul lor.
Nu cu astfel de cretinisme demonstrezi ce vrei sa demonstrezi.

Dorin C. 11-05-2012 - 23:12

Urbos, aici vorbim doar de steaua care ne sustine noua viata. Ai inteles? Nu vorbim despre miliardele de stele din Univers. Steaua asta nu comite erori. Ai inteles? Tu-ti imaginezi ce forte enorme se „macina” acolo in fiecare secunda? Si noi sintem la cheremul acelor forte. Nu te ia frica omule? Dormi linistit ca nu se va intimpla nimic.

Ciu Huhu 11-05-2012 - 23:42

Dorine C. AI DREPTATE!

Ciu Huhu 11-05-2012 - 23:44

Dorine, ValVerde e un retardat ca toti materialistii care nu cred in Dumnezeu!!!

ValVerde 11-05-2012 - 23:48

Haha, Dorine, le-am citit in carti, am citi pe ce se bazeaza concluziile lor si am inteles.

Tu ti-ai format opiniile citind o singura carte, cu aceeasi credibilitate ca 1001 de Nopti.

Ciu Huhu 12-05-2012 - 01:14

Dorine C. STI FOARTE BINE CA AI DREPTATE, NU LUA IN SEAMA GUNOAIELE UMANE GEN Valverde, Mache si alti retardati MATERIALISTI!

Dorin C. 12-05-2012 - 01:41

ValVerde, deci ai citit in carti, ai inteles, si mai mult chiar crezi tot ce spun aia. Poate tot asa ai citit si cartea care expune bolsevismul din punct de vedere teoretic. Si multi au crezut ce spune cartea aia, iar in definitiv ce a fost? O mare minciuna prin care indemna pe toti prapaditii sa lupte, sa-i distruga pe bogati, astfel vor avea o viata mult mai buna si imbelsugata, iar toate bogatiile vor apartine tuturor in mod egal. In realitate si in practica ce a fost? O diversiune. S-au folosit de marea masa de fraieri sa-si impuna sistemul, au confiscat totul si un numar foarte mic de mafioti au devenit cei mai mari proprietari din istorie. Si cu ajutorul dictaturii instaurate de ei, nimeni n-a mai putut misca un deget si mai bine de 99 % au devenit sclavi.
ValVerde, asta e stilul in care crezi tu in carti? Esti atit de sigur ca ceea ce ai citit e si adevarat? Nu ai dubii cumva? Si eu stiu ceea ce sti tu, sa nu crezi ca n-am trecut prin scoala, dar refuz sa mai cred pentru ca vad realitatea cu alti ochi ca atunci cind eram in tinerete.

urbos 12-05-2012 - 04:01

Dorin C bate campii. Spune cretinisme. La asemenea stupizenii e pe de-o parte usor ca cineva sa-l contrazica, pe de alta parte sa i se raspunda cu contraargumente la fel de cretine, specifice ateilor infuriati.

tomi 12-05-2012 - 04:41

Tataie Dorin C. dar inteligent mai este domnul.Unde ai învatat atâta documentatie? Mă refer la documentatie știintifico- fantastică.Daca elanul tău în domeniul știintelor neexacte nu aducea cu propaganda legionară a marelui mișel Corneliu Z C, nu mă luam de tine însă în cazul în care văd ca pute a verde vin si eu cu părerea.
tomi

ValVerde 12-05-2012 - 05:42

@Dorin

Intortochiate-ti sint caile, Doamne.
Sau mai pa scurt, ce are sula cu prefectura?

Cum ai ajuns de la rotatia Pamintului la ideologia comunista e un tur de forta !!

Inteleg bine? Imi spui ca cu cit inaintezi in virsta crezi din ce in ce mai putin in ceea ce ai invatat la scoala?
Ai fi economisit timp si efort daca nu te-ai fi dus la scoala, ca tot acolo ai ajuns.

Dorin C. 12-05-2012 - 05:47

Care e problema Tomi? Eu nu am treaba cu nici o culoare. Ce vrei sa insinuezi? Vrei sa deviezi subiectul discutiei in directia dorita de tine? Hai fii mai precis si la obiect.

ValVerde 12-05-2012 - 05:51

Urbos, lighioana prafuita, ce cauti aci unde discutiile se poarta in propozitii intregi, cu subiect si predicat ?
Hai fugi pe unde se vorbeste de Basescu ca injura Ciuciu fara tine.
Doua legume furioase !….Sau ati evoluat la regnul animal, organisme unicelulare?..

Dorin C. 12-05-2012 - 05:52

ValVerde, am dat si eu un exemplu, ca sa vezi ce inseamna a te baza pe ceea ce se scrie.

tomi 12-05-2012 - 06:58

Dorin EU NU INSINUEZ NIMIC,AM IMPRESIA CA EXPLICATIILE CE LE DAI LUI VAL VERDE,PE CARE-L CUNOSC SI STIMEZ,SINT PREA LUNGI SI NU CRED CA AJUNGI CU ELE UNDE TREBUIE, SI NU SCIMB FIRUL DIALOGULUI IN SCOPURI PERSONALE,AM TRECUT DE PERIOADA TRUCURILOR IEFTINE.

ValVerde 12-05-2012 - 07:36

@Dorin
Straniu ca ceea ce imi spui se traduce prin „nu inghitii pe nemestecate tot ce citesti” dar in acelasi timp oferi Biblia si pe doamne-doamne ca solutie universala. Sesizezi ironia?

Eu imi bazez opiniile pe ceea ce am inatat la scoala, pe cercetarea stiintifica, atit cit o cunosc, si citesc critic ceea ce spun altii. Le analizez argumentele in conformitate cu cunostiintele acumulate si le cumpar sau le resping concluzia. In nici un caz nu pretind ca detin adevarul absolut. Vino tu miine cu o dovada irefutabila ca exista doamne-doamne si imi revizuiesc convingerile.

E de fapt pozitia analizei stiintifice. Nu se spune „asta e asa, si punct!” Se spune: „in conformitate cu datele obiective pe care le cunoastem si cu bagajul de cunostiinte acumulat, asta e cea mai plauzibila solutie sau teorema” Daca miine datele problemei se schimba in urma acumularii de noi evidente, teoria stiintifica se ajusteaza corespunzator.

briel 12-05-2012 - 08:37

Hai ma Vale ! Lasa omul in pace, ce-l tot hingheresti ca vrei dovezi. N-o sa primesti nici o „dovada stiintifica”, nici de la el, nici de la altcineva.

Vreau sa-ti faci singur o proba.
Daca ar exista dovezi ale stiintelor ca Dumnezeu exista, noi oamenii am mai fi liberi sa credem ca El nu exista ? Am mai avea de ales intre a-L accepta sau a nu-L accepta sau dovezile ne-ar obliga sa credem?

Daca ai sa raspunzi ca nu am mai fi liberi sa credem ce vrem, atunci asta este raspunsul pentru tine: tu vrei de fapt sa fi fortat sa crezi.

Iar asta nu este vrerea Lui, pe libertate se bazeaza toata credinta noastra.

digital 12-05-2012 - 14:23

băi vale da de unde știi tu cum se spune,sau nu se spune?!
iar dacă ești tu așa de atotînvățat,când nu știi cum se spune,cum spui?!

ValVerde 12-05-2012 - 18:00

@ briel

Daca tot vorbim ce credem, de ce crezi tu ca doamne-doamne ne lasa libertatea de a crede sau a nu crede in existenta lui?
Sta el acolo calare pe nor cu plaivazu’n mina si se uita jos si spune:
ValVerde= copil rau, nu crede in Mine.
briel= ii dau un premiu ca uite ce bine isi exercita libertatea de a crede in Mine
mahomedanii= i-am ras pe toti, astia cred in competitia Mea.

Zii tu acum mai briele, e asta comportament de fiinta suprema???
Aste e comportament de psihopat egocentric, nu crezi?

ValVerde 12-05-2012 - 18:02

@ digital

„iar dacă ești tu așa de atotînvățat,când nu știi cum se spune,cum spui?!”

==================

Spun: „Nu stiu”

tomi 12-05-2012 - 04:48

SI CIU CIU NEBUNU ZISE:
== Ciu Huhu
11-05-2012 at 07:33

Aceste coincidente incredibile DOVEDESC CA EXISTA DUMNEZEU SI NIMIC NU ESTE INTIMPLATOR!!!!!!!! ==

AMIN SI DOMNUL ZISE –CIU CIU MARS IN IAD, BLESTEMATUL DREACULUI CA AI LOVIT IN POPORUL MEU ALES SI URITE CUVINTE AI ARUNCAT ASUPRA LOR SI MULTE MINCIUNI VENINOASE AI SPURCAT PE GURA. BLESTEMAT SA FII TU SI FAMILIA TA CREATURA DIAVOLULUI, AMIN !!!!!!!!!!!!

Ciu Huhu 12-05-2012 - 09:28

DUMNEZEU EXISTA, nimic NU E INTIMPLATOR, exista si Reincarnare si Karma, PRIN ELE LUCREAZA IMPLACABILA JUSTITIE DIVINA, Tomi si evreii lui, in rincarnarile lor viitoare vor fi oameni extrem de saraci, vor fi victime ale evreimii lacome din viitor!

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 13-05-2012 - 15:26

Like”S.

Leo 11-05-2012 - 09:26

Mai fratilor,mari filosofi sunteti,cand o sa va fete mintea aia,sa dati si la alti cate un pui.

jan dinu 12-05-2012 - 07:39

Iata un – adevar – de la locul crimei :
O romanca de origine germna ,ortodoxa …destul de asimilata
in natiunea romana ce a fost in plimbare in — URSS– multi ani pentru ca
avea nume german a fost „culeasa ” de pe strada la doar virsta
de 19 ani impinsa s-a lucreze in minele de carbuni shi plumb .
Acolo pierzind un plamin .Dupa ieshire nu i-a dat voie s-a revina in tzara
la mama shi tata …parashutind-o in Austria .Dupa un timp a ajuns in
America (Dallas – Texas ) cu un copil mic nascut in Austria .
Lucrind la o tipografie locata pe colt,ce da in strafa unde trecea presedintele cu – suita – .Colegele ei au plecat pe strada ea raminind
inauntru la etajul 2 unde trebuia in caz de nevoie s-a supravegheze
diferite masini de tiparit .Cladirea avind geamuri multe ce se deschideau
avind vizibilitate perfecta.Harmalaia stradala cu ocazia sosirii masinii
a auzit bubuituri de pusca ….shi nu stia ce ar fi fost …dar a devenit
pe loc shi mai curioasa .Dupa circa 40 – 60 secunde a vazut clar un barbat
(Oswald ) care a ieshi de pe usha depozitului de carti ce a urcat intr-o
masina decapotabila condusa de-o femeie .Mentionez ca strada unde
coloana oficiala pe traseu era nord – sud ,shi straduta unde sta
– D-na Luci – era (este shi azi ) pozitionata spre vest = nord – vest .
De frica n-a declarat nimic in anii ce-au urmat …despre …vedera ei .
Acum fiind decedata imi amintesc cu placere de aceasta fiinta nobila
care a avut ca viatza un mare roman…nescris
JD-USA

ValVerde 12-05-2012 - 07:57

Jeane, daca nu o pui in versuri, nu te cred.

(si nici nu inteleg….rusii au dus-o la mina de plumb, pe urma nu au lasat-o sa se intoarca in Romania comunista, dar au trimis-o in Austria??)

Hai, pune povestea asta pe acelasi raft pe care tii Biblia

jan dinu 12-05-2012 - 08:10

INca n=ai auzit de – cazaciocurile anului 1945 ???!!!!….

Shi a trecut prin vremi s-a stie ….
Cum chinul multa vreme l-a’ndurat
Ca tzara care i-a fost sa-i fie
Un vis ,minune spulberat !
JD-USA

ValVerde 12-05-2012 - 17:50

Dar tu ai auzit cine a inventat cazaciocul ??

Cazaciocul a fost inventat de Ivan Ivanovici care avea 11 copii si un singur WC.

Dorin C. 13-05-2012 - 04:31

Omule, dar eu nu-mi aduc aminte sa-ti fii vorbit de Biblie. Tu chiar consideri ca eu cred ca Forta Divina arunca cu carti sfinte din cer? Si nu stiu de ce-mi pomenesti de cadelnita? Tu chiar crezi ca nu stiu ce e religia pe planeta asta? Eu demult am tras o linie clara intre ceea ce este omenesc si ceea ce inseamna Forta Divina. Iti spun ceea ce consider eu. Sintem creati si ni s-a dat libertate. Sintem liberi sa alegem intre bine si rau. Ateii asteapta sa fie trasi de urechi sau de perciuni de catre Forta Divina, ca ei sa creada ca exista. Daca intr-adevar ar face-o, absolut nimeni pe pamintul asta nu ar mai alege raul, de frica. Si-atunci ar fi imposibil sa mai separe „oile” negre de cele albe. Fiecare e lasat complet liber sa se manifeste in viata asta fizica pe pamint. Tu chiar crezi ca viata noastra aici nu are absolut nici un scop? Traim doar sa mincam si sa mergem la buda? Asta-i tot? Mie nu-mi vine sa cred.

urbos 13-05-2012 - 05:45

Alta treaba n-are forta ta divina, se ocupa cu trasul de urechi? E pe maidan si se joaca cu viata altora mai mici decat ea?

Dorin C. 13-05-2012 - 07:20

Rizi tu Urbos, rizi. Faci misto de Forta Divina. Degeaba tot astepti dupa argumente palpabile, ca n-o sa ai parte de-asa ceva. Te lasa sa te manifesti in viata exact cum gindesti tu liber.

urbos 13-05-2012 - 07:26

Eu ti-am mai zis ca vorbeste gura fara creier la tine. Ti-am mai spus si spui cretinisme, ca argumentele tale sint imbecile, ca ce vrei sa demonstrezi nu se demonstreaza asa. Altfel spus, compromiti concluzia printr-o demonstratie tampa.
Avocatul prost pierde procesul chiar daca are adevarul de partea lui.

Nu inseamna ca daca gandesti in halul asta concluzia nu e si ea contaminata. Adica exista forta divina dar nu e nici pe departe asa cum crezi.

Dorin C. 13-05-2012 - 07:34

Parca te-ai mai imblinzit dupa replicile de ieri. Parca tinzi tot mai mult sa intorci foaia. Eu stiu care-i problema la tine. Tu judeci totul prin prisma religiei si a clerului care o deserveste. Vazind si auzind tot felul de chestii despre ei, ti-ai facut o imagine falsa despre tot. Greseala ta e ca nu sti unde se termina ceea ce este omenesc si incepe zona divina.

BULA 13-05-2012 - 07:40

ValVerde, se pare ca tu nu ai inteles ce e mai impotant in viata (ce ramane viu dupa tine, biologicul). Un singur WC si 11 copii, fac mult mai mult decat un copil si 11 WC-uri.

urbos 13-05-2012 - 07:43

Acelasi lucru iti ziceam si ieri.
Nici ce citesti nu pricepi.

Nu judec deloc prin prisma religiei, daca as vorbi despre cler, toti habotnicii m-ar face ateu, daca as discuta despre cum se demonstreaza exista lui Dumnezeu, taram pur filozofic, o sa ma injure ateii.
Cu prostul de valverde de la asta a si inceput acu ceva vreme „prietenia” noastra, incerca sa arate de ce nu exista Dumnezeu, iar argumentele lui erau cretine. Problema e ca erau la fel de cretine ca si ale tale cand incerci sa demonstrezi contrariul.

Faci ce vrei pana la urma. De fapt, ca sa zic asa, sarisem in ajutorul tau…

Dorin C. 13-05-2012 - 07:59

Dar eu n-am nevoie de ajutorul nimanui. Tu crezi ca ma fac praf sa te conving pe tine de ceva anume? Imi place sa discut obiectiv chestiile astea. Nu ma aflu aici pentru „convertiri”. In cazul tau se vad puternic urmele scolilor prin care ai trecut inainte de ’89, iar astea erau exclusiv aservite materialismului stiintific, dialectic si istoric. Crezi ca nu ti-au aranjat creierul pe veci?

urbos 13-05-2012 - 08:21

Asta am zis si io, vorba vine. Ideea e ca ori te prinzi greu, ori deloc.

Tache 12-05-2012 - 10:48

Germania isi cere scuze, in genunchi…. Ca nu a mai putut sa tina in carca 300 de milioane de TZ arani Idioti. Prostia pana la urma si-a croit destinul…..

Cercul 13-05-2012 - 11:17

@Dorin C. Tu gresesti folosind metode ale stiintelor exacte sa operezi schimbari in creierul oamenilor in domeniul stiintelor umane(religie, filosofie).
Si umanisticile si realele sunt cai ce duc la adevar, insa a le amesteca te duce la paralogie.
Sa folosesti experimentul in stiintele umane e ca si cum ai concepe o problema de fizica cu date de pornire gresite. Viceversa, impacarea logicii(disciplina umanista) cu matematica, a dat multe batai de cap matematicienilor.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult