venit din România? SRI despre teroristul de la Burgas | Ziua Veche
Acasa Top SecretServicii secrete A venit din România? SRI nu vorbeşte despre teroristul de la Burgas

A venit din România? SRI nu vorbeşte despre teroristul de la Burgas

scris de M.A.
0 afisari

SRI nu comentează informaţiile apărute în cotidianul bulgar Monitor, potrivit căruia teroristul sinucigaş de la Burgas ar fi intrat în Bulgaria dinspre România.

SRI

A venit din România? SRI nu vorbeşte despre teroristul de la Burgas

Potrivit Monitor.bg, acesta este scenariul de bază investigat de autorităţile bulgare, care presupun că teroristul a petrecut la Ruse între 4 şi 7 zile înainte de a se îndrepta spre Burgas.

Serviciul Român de Informaţii a luat toate măsurile specifice pentru cunoaşterea posibilelor situaţii generatoare de riscuri teroriste şi monitorizează permanent evoluţia ameninţărilor teroriste, a declarat, vineri, pentru Agerpres, purtătorul de cuvânt al SRI, Sorin Sava.

”În momentul de faţă SRI a adoptat măsurile specifice pentru cunoaşterea posibilelor situaţii generatoare de riscuri teroriste. De asemenea, SRI monitorizează permanent evoluţia ameninţărilor teroriste la adresa României împreună cu partenerii externi ai serviciului, pentru realizarea măsurilor de prevenire a oricărui potenţial risc pentru securitatea naţională”, a declarat Sorin Sava.

Joi, Consiliul Suprem de Apărare a Ţării a decis menţinerea actualului nivel de alertă teroristă (albastru precaut) şi continuarea măsurilor operative, care vor fi adaptate permanent la evoluţia situaţiei operative şi, numai în cazul unor evoluţii care vor viza ţara noastră explicit, se poate propune modificarea nivelului e alertă.

17 comentarii

digital 20-07-2012 - 12:28

a luat un kkt măsuri!
se ocupă de forumiști, găinării,ascultat telefoane,fabricat dosare!
dă-i dreq de terorr,că ei nu e importanți,ce să terorrizeze p-aici,pe băse care e bine mersi,la sediul de campanie,cu telefoane și rețele securizate,cu spp-ul la dispoziție!
apropos,ați observat că băse e tot timpul în opoziție?!
chiar și atunci când este în funcție?!el tot timpu e în contradicție de păreri,decizii și strategii!azi e albă,mâine se contrazice!
reevaluează peste noapte și azi nu e ca mâine!
hahaha!

geekă-contra,vezi că te bate băse la nick!

BULA 20-07-2012 - 14:02

Cred ca era Tomi si venise in vizita la Parpanghel, sa se joace pe calculator de-a „evreii care impusca arabeti”.

digital 20-07-2012 - 14:05

maxima zilei!
bine mă bulane!
oi fi tu retardat,da asta e bună!
bună de tot!
mi-a plăcut!
ai o bilă albă de la turcescu pe schema asta!

BULA 20-07-2012 - 14:15

Pleaca dracu de aci, broscoiule. Du-te si fa-ti si closet la vila, aia facuta din coceni.

digital 20-07-2012 - 14:17

băi prostule,te-am apreciat pe bune!

digital 20-07-2012 - 14:08

tare prost mai ești,da de data asta ai fost simpatic 100%!
mă crăcănez de râs!trebuie să recunosc!

BULA 20-07-2012 - 14:16

Hai sictir, spurcaciune !

digital 20-07-2012 - 14:18

ui ce prost și îngâmfat e!
omul îl apreciază și el e nesimțit!

digital 20-07-2012 - 14:19

de ce ești nesimțit,mă?!

BULA 20-07-2012 - 14:22

Hai ca ma umplu de praf, daca stau de vorba cu tine. Trebuie sa ma cobor la nivelul tau, scarnavie.

Ciu Huhu 20-07-2012 - 17:42

Bula-i oltean, zi oltean si trage apa, oltean, cind aud cuvintul oltean imi vine sa o iau la fuga, olteni, PTIU!!!!!!

BULA 20-07-2012 - 18:01

Huhule, am evitat sa ma mai iau de tine, de ceva vreme, desi esti etalonul prostiei. Stai in banca ta si nu ma agasa, ca poate imi scapa vreo copita in botul tau. Ia dracu niste vitamine sa-ti revii la cap, sa ajungi macar la nivelul de gradinita.

Ciu Huhu 22-07-2012 - 03:28

Scuza-ma Bulica, te rog, nici io nu ma iau di matale, ca nu am nimic piersonal cu matale, am doar boala pe ca catii da olteni cu unele exceptii, matale si noua primarita a Craiovei.

tomi 22-07-2012 - 01:37

Serviciul Român de Informaţii sustine clar ca populatia romana nu cunoaste sentimente proarabe,cetatenii romani sint exclusi de a avea porniri anti-semite si anti-evreiesti din motive logice, ca lipsa populatiei evre-iesti pe teritoriul roman de cam jumatate de secol, si legaturile bilaterale deosebit de bune si largi in folosul ambelor tari.

Ereticu1 22-07-2012 - 03:06

Ereticul este fostul meu nick-name; din motive tehnice n-am mai accesat contul si l-am inlocuit cu varianta ereticu1; multumim pentru avertizare, insa la fel de urmariti (ascultati, interceptati, eventual inregistrati sau fotografiati) sunt si toti functionarii publici, oamenii politici, ziaristii, oamenii de afaceri cu venituri mari, ofiterii din politie, armata, SRI, etc. O sa mai stam de vorba cand o sa reusiti sa faceti distinctia intre monitorizare si dreptul la exprimare si opinii personale. sunt curios „pe unde o sa scoateti camasa” in luna septembrie, atunci cand mult laudata dvs. vizita se va fi consumat dar toti forumistii o sa posteze linistiti in continuare. Sper ca din bun simt o sa incetati macar atunci cu amenintarile.

Ciu Huhu 22-07-2012 - 03:22

Multumim pentru explicatie, noi forumistii am banuit ca asa e.

tomi 23-07-2012 - 20:41

Ereticul,esti ori naiv ori faci pe prostul.Deoarece nu vreau sa te jignesc iau de buna prima varianta.Tu nu ma cunosti nu sti cine sint si ce lucrez, desi am spus mai multe decit asi fi avut voie. NU minimaliza si nu te juca cu jignirile antisemite ,ele nu sint libertate de exprimare. Arata-mi un text in care asi fi folosit vreun cuvint jignitor la adresa natiunii romane, a romanilor, te asigur ca nu vei gasi.Derbedeii de pe forum joaca demult in terenul penalului si nu al libertatii de opinie. Opinia nu inseamna sa doresti nimicirea unei intregi natiuni, minimalizarea si batjocura Holocaustului, instigare la ura nationala.
Nu vin cu amenintari si nu este nevoie de prezenta mea ca sa putem aresta spre a verifica in ce masura anumite persoane sint legate de organizatii arabe teroriste, si ca sa te linistesc sint, si se stie cine. Datorita funtiilor mele in serviciul in care lucrez nici nu sint convins ca voi avea permisiunea sa plec in tari cu risc terorist ridicat.
Si inca o data, nu consider amenintare limbajul ce l-am folosit pina acum ci dimpotriva linistirea spiritelor si evitarea unor lucruri neplacute. Puteam sa arestam anumite persoane care deja s-a dovedit ca sint bine finantati de islamisti, dupa noile atentate gluma se ingroasa si veti vedea numeroase arestari, valul de terorism trebuie extirpat cu orice pret, nimeni din Europa cit si din USA nu are interes sa-i mai moara cetateni din cauza unor deraiati mintal, fundamerntalistii islamici. Loviturile in bazele terorismului cit si in cei ce-i servesc vor fi dure,nu va mai mirati atit de spijinul dat de CIA, FBI,si Interpol catre Mossad .Nu rideti de autorii articolului ca nu sint “smecheri” cum zice BULA,stiu sa scrie doar corect.Tradus din ivrit in engleza devine intr-adevar Mossad nu de la ss desigur. Revin spre binele vostru, incetati sa va jucati cu focul, nu aveti habar de libertatea de opinie si confundati notiuni,din cauza culturii reduse ce o detineti.Va folositi de acest termen in scopuri de crime umanitare,instigare la ura nationala,sovinism,minimalizarea Holocaustului. Tot ce v-am scris este spre binele vostru,insa nu garantez totusi ca vom putea evita arestarea spre interogatorii ale celor ce s-au dovedit a fi finantati de anumite filiale arabe,turcesti,cu profil terorist si antiisraelian.
cu stima toma

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult