Acasa Top SecretServicii secrete Agenţii Secret Service, beţi la Casa Albă

Agenţii Secret Service, beţi la Casa Albă

scris de D.S.S.
20 afisari

Doi agenţi ai Serviciului prezidenţial de protecţie Secret Service probabil erau în stare de ebrietate când au sosit cu un vehicul, în martie, în faţa Casei Albe, unde autorităţile examinau un colet suspect, afirmă inspectorul Departamentului SUA pentru Securitate Internă.
agent secret serviceMarc Connolly, agent special al Diviziei pentru protecţia preşedintelui, şi George Ogilvie, agent special pentru zona Washington, petrecuseră într-un bar din Georgetown, de ziua unui coleg, înainte de a fi solicitaţi la incidentul de la Casa Albă.

Cei doi agenţi Secret Service probabil erau în stare de ebrietate în momentul sosirii la Casa Albă, cu o maşină de serviciu, pentru examinarea unui colet suspect, potrivit concluziilor investigaţiei interne coordonate de John Roth, inspectorul general al Departamentului pentru Securitatea Internă. „Este mai probabil decât improbabil ca raţiunea celor doi agenţi să fi fost afectată de alcool”, a declarat Roth, explicând că angajaţii serviciului prezidenţial de protecţie petrecuseră cinci ore la bar şi consumaseră băuturi alcoolice.

„Sunt dezamăgit şi perturbat de aparenta lipsă de discernământ descrisă în raport. Comportamentele de genul celor atribuite agenţilor sunt inacceptabile şi nu vor fi tolerate”, a declarat Joseph Clancy, directorul Secret Service.

Serviciul de integritate al Secret Service va dispune sancţiuni în acest caz.

Agentul special Marc Connolly a anunţat că se va retrage din Secret Service. Cei doi agenţi susţin că nu erau beţi când au fost chemaţi la sediul Preşedinţiei SUA.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult