Acasa Top SecretServicii secrete Al Qaida: 10 cămile pentru Barack Obama

Al Qaida: 10 cămile pentru Barack Obama

scris de Laurentiu Banches
20 afisari

După ce a fost pusă o recompensă de 33 de milioane de dolari pe capul liderilor reţelei Al Qaida, un membru al acestora a anunţat că gruparea Al Qaida va oferi recompensă 10 cămile pentru  capturarea lui Barack Obama şi 20 de păsări pentru Hillary Clinton.

Al Qaida ofera 10 camile pentru capturarea presedintelui american Barack Obama (foto: camelphotos.com)

Unul dintre comandanţii Al Shabaab, Fuad Mohamed Khalaf a afirmat, potrivit ABC News, că „Oricine îi ajută pe mujahedini să-i găsească pe Obama şi pe Hillary Clinton va fi recompensat cu 10 cămile pentru informaţii care duc la capturarea lui Barack Obama şi 10 găini şi 10 cocoşi pentru Hillary„. Declaraţia acestuia ia în derâdere informaţia apărută la începutul săptămânii, când conform Agerpres, SUA a anunţat că oferă o recompensă în valoare de 33 de milioane de dolari, prin intermediul programului Recompense pentru Justiţie din cadrul Departamentului de Stat, în schimbul unor informaţii care să ducă la capturarea a şapte lideri ai Al Shabaab, printre care se numără şi Khalaf.

Capul lui Fuad Mohamed Khalaf valoareză 5 milioane de dolari, cei mai mulţi bani urmând să fie oferiţi pentru fondatorul şi comandantul grupării, Ahmed Abdi Aw-Mohamed. Khalaf a declarat, făcând referire la un pasaj din Coran, în care se oferea o recompensă de 100 de cămile pentru profetul Mohamed, că „Nu-i nicio noutate în faptul că necredincioşii plătesc pentru uciderea unor lideri musulmani. Ei au făcut deja acest lucru, oferind cămile în schimbul capului profetului Mohamed, iar dolarul este cămila zilelor noastre”. Gruparea rebelă somaleză Al Shabaab s-a alăturat grupării Al Qaida în acest an, la începutul lunii februarie când liderul Ahmed Abide Aw-Mohamed i-a jurat credinţă liderului Al Qaida Ayman al-Zawahiri.

2 comentarii

ciufulici 10-06-2012 - 14:37

Jurnalul unui taliban
Luni : Ma bligdizezg.
Marti : A venid baiadu vecinului la mine in gurde, mi-a vurad o vaga ji mi-a omorad gadzelu.
Miercuri : Am omorad eu baiadu.
Joi : A venid dadal baiadului la mine gu doada vamilia ji gu doade rudele za ma omoare.
Vineri : I-am omorad eu be dodzi.
Sambata : S-a adunad dod zadul in vadza gazei mele za ma izgoneazga din zad.
Duminica : Am omorad eu dod zadul.
Luni : Iar ma bligdizezg.

briel 10-06-2012 - 23:27

Este un pret corect.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult