Acasa Top SecretServicii secrete Alertă pe Aeroportul Otopeni. Ameninţare teroristă la Wizz Air

Alertă pe Aeroportul Otopeni. Ameninţare teroristă la Wizz Air

scris de M.A.
11 afisari

Alertă pe Aeroportul Otopeni. Ameninţare teroristă la Wizz Air. Un avion care a venit de la Napoli, Italia, este controlat pe Aeroportul Otopeni.

Alertă pe Aeroportul Otopeni. Ameninţare teroristă la Wizz Air

Alertă pe Aeroportul Otopeni. Ameninţare teroristă la Wizz Air (foto: SRI)

Controlul antiterorist al SRI a început duminică dimineaţă, după ce pilotul ar fi fost informat despre o posibilă ameninţare teroristă. Au existat informaţii că la bordul aeronavei ar exista bagaje suspecte.

Ameninţarea cu bombă a fost adresată biroului companiei aeriene din Italia, iar procedura standard este ca toate aeronavele care au ca punct de plecare locul unde a venit ameninţarea să fie controlate. Cursa Wizz Air a aterizat la Bucureşti în jurul orei 11.30, iar pilotul a cerut încă din aer, turnului de control, această procedură standard de control antiterorist, a declarat pentru Gândul.info Valentin Iordache, purtătorul de cuvânt al Aeroportului Otopeni.

Toţi pasagerii acestui avion, 161 la număr, au fost debarcaţi şi bagajele sunt controlate. Solicitarea ar fi venit chiar din partea pilotului aeronavei, care a decolat în jurul orei 11.30. Între timp, două două curse low cost au fost anulate. Zborurile urmau să vină în Bucureşti de la Roma şi Milano. Avioanele sunt reţinute acolo la sol, până când situaţia de la Bucureşti se va clarifica.

„E vorba de o ameninţare primită de o companie aeriană italialow cost. Avioanele care au aterizat în România au intrat în procedura standard antitero. Este o situaţie absolut normală pentru asemenea cazuri”, a spus Sorin Sava, purtător de cuvânt SRI.

1 comentariu

digital 23-12-2012 - 20:01

și?!
ceva bombe,C-4,torpile,F-16…?!
dreq de kkți cu terorismul vostru…auzi la tâmpiți….

Solicitarea ar fi venit chiar din partea pilotului aeronavei, care a decolat în jurul orei 11.30.

l-o fi așteptat și pe împuțitul ăla vreo matracucă să-i ia pielea de Sărbători,și-și zise:știu cum să mă scot-TERORISM,frate!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult