Alertă teoristă - Şeicul Omar Bakri a vrut să vină în România | Ziua Veche
Acasa Top SecretServicii secrete Alertă teoristă – Şeicul Omar Bakri a vrut să vină în România

Alertă teoristă – Şeicul Omar Bakri a vrut să vină în România

scris de D.S.S.
17 afisari

Şeicul Omar Bakri, unul dintre cei mai radicali lideri islamişti, a vrut să vină în România El fost în analiza SRI în trecut, când acesta a vrut să intre în România, a declarat directorul Serviciului Român de Informaţii, George Maior.

Omar Bakri a vrut sa vina in Romania

Suntem pe harta unor organizaţii importante din domeniul terorismului ca o posibilă ţintă datorită unor dezvoltări legate de prezenţa noastră în Afganistan, a trupelor româneşti în Afganistan, de evoluţiile legate de scutul antirachetă. Şi suntem foarte atenţi. Chiar Omar Bakri a fost în analiza Serviciului în trecut, a încercat să vină în România. Are conexiuni cu România. Deci nu este doar un mesaj sau discurs pur retoric, este unul la care ne uităm cu atenţie, dar este doar suprafaţa lucrurilor, pentru că, repet, suntem şi noi la fel ca alte state europene – şi vedeţi ce s-a întâmplat în ultimii ani, atentate în Bulgaria, în Franţa, în Norvegia, cu tipologii de acţiune diferite, cu motivaţii diferite – deci nici noi nu suntem scutiţi de acest lucru, încercăm să identificăm ce vulnerabilităţi avem’, a afirmat Maior, duminică seară, la Realitatea tv.

El a punctat că respectivele subiecte au fost discutate ‘profund’ şi în ultima şedinţă a Consiliului Suprem de Apărare a Ţării. Întrebat dacă s-a discutat şi în prezenţa premierului Victor Ponta sau după ce acesta părăsise şedinţa CSAT, Maior a răspuns: ‘Da, şi în prezenţa domnului Ponta şi le cunoaşte foarte bine şi chiar Guvernul s-a angajat să ne ajute cu anumite elemente pentru a trata aceste vulnerabilităţi’.

Recent, şeicul Omar Bakri, unul dintre cei mai radicali lideri islamişti, susţinea, într-un interviu publicat de cotidianul sofiot 24 Ceasa, că România, Bulgaria, dar şi alte ţări din estul Europei sunt pământuri islamice şi ţinte legitime pentru terorişti.

9 comentarii

Mariana Cristescu 08-10-2012 - 11:54

Nu mai speriati oamenii degeaba! Astia sunt obraznici, fiindca au cu cine. Eu l-as fi lasat sa intre frumusel in tara, il legam si si il trimeteam la racoare, sa mediteze. Ba, mai si negociam pentru eliberarea lui, cum au facut si ei cu jurnalistii nostri, pe care i-au terorizat psihic si putin a lipsit sa nu-i omoare.

BULA 08-10-2012 - 11:57

Bag mana in foc ca damblagiul asta a fost racolat de spionajul englez si american. Amenintarile lui vor fi puse in practica prin intermediul agentilor CIA infiltrati in randul islamistilor, pe care ii ajuta cu bani si arme, respectiv carora le indica tintele. Americanii vor sa intretina paranoia cu terorismul, ca sa justifice razboiele pe care le duc pentru acapararea de resurse (hidrocarburi, minereuri, etc), respectiv pentru zone strategice.

BULA 08-10-2012 - 11:59

Guvernul marioneta PSD, sa faca bine si sa desfiinteze inchisorile CIA de pe teritoriul Romaniei. Ne expune la pericolul islamist fara sa avem ceva de castigat.

Huhu Ciu 08-10-2012 - 14:44

Damblagiul asta are mutra de rabin evreu!

tomi 08-10-2012 - 23:21

DEMENTULE ! Desigur ca m-am adresat lui ciu ciu nebunu!!

tomi 08-10-2012 - 23:28

Vizita Şeicului Omar Bakri urma sa aibe loc ca raspuns la invitatia speciala al subalternilor sai din Romania SI Chisinau, bestiile legionaro- arabe digital, urbos, ereticul si ciuciu nebunu. Invitatia s-a facut de acesti dementi pentru primirea de fonduri speciale marite in scopul racolorii de noi timpiti in unitatea lor de teroristi islamici.
tomi

US 08-10-2012 - 23:30

Are mecla de basist, porcul precis e de fapt un ji dan gata sa puna bombe ca sa ramana porcul Kior la putere dupa alegeri.

tomi 09-10-2012 - 00:12

Ce faci bestie inca nu dormi? Am eu ceva bun pentru tine, se ia o singura data si gata nu mai ai probleme cu dormitul.

ŞŞŞŞŞŞ... 09-10-2012 - 02:50

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult