Acasa Top SecretServicii secrete Amanta şefului CIA a făcut vizite şi pe la Casa Albă

Amanta şefului CIA a făcut vizite şi pe la Casa Albă

scris de D.S.S.
11 afisari

Cele două protagoniste ale scandalului care l-au costat pe David Petraeus postul de şef al CIA au efectuat mai multe vizite la Casa Albă de când preşedintele Barack Obama şi-a preluat mandatul în 2009, a făcut vineri cunoscut un responsabil american, citat de AFP.

Paula Broadwell, amanta sefului CIA, a fost si pe la Casa Alba

Paula Broadwell, biografa şi amanta generalului în retragere, a participat la reuniuni pe tema situaţiei din Afganistan şi Pakistan, organizate în complexul de la Casa Albă, mai exact în clădirea Eisenhower, învecinată cu reşedinţa preşedintelui american, a precizat acest responsabil sub protecţia anonimatului.
Prima reuniune a avut loc în iunie 2009 cu un membru al echipei guvernamentale însărcinat cu dosarele afgan şi pakistanez, iar a doua în iunie 2011 în cadrul unui grup de aproximativ 20 de persoane, potrivit sursei amintite.
Generalul Petraeus, figură foarte respectată în Statele Unite, a demisionat la 9 noiembrie din fruntea centralei americane de informaţii externe după dezvăluirea legăturii sale extraconjugale cu Paula Broadwell.

Un alt general cu patru stele, John Allen, comandantul forţelor NATO în Afganistan, este şi el citat în afacerea legată de generalul Petraeus. Pentagonul a lansat o anchetă privind corespondenţa ‘deplasată’ apropiată de ‘flirt’ pe care el ar fi întreţinut-o cu Jill Kelley, femeia care a condus din întâmplare la descoperirea relaţiei extraconjugale a lui Petraeus.

Or, Jill Kelley a fost şi ea la Casa Albă în ultimele luni, a precizat responsabilul american. ‘O dată cu familia şi copii într-o vizită turistică, iar a doua oară pentru a lua masa la cantina personalului preşedinţiei împreună cu sora sa şi un angajat al executivului întâlnit de familia Kelley în cursul unei vizite la baza aeriană McDill’, din apropiere de Tampa, oraşul din Florida unde locuieşte Jill Kelley, a menţionat sursa citată.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult