Acasa Top SecretServicii secrete Atac terorist cu ace de cusut la bordul avioanelor Delta Air Lines

Atac terorist cu ace de cusut la bordul avioanelor Delta Air Lines

scris de D.S.S.
234 Afisari

Autorităţile olandeze şi americane au deschis o anchetă referitoare la ace găsite, duminică, în sandwichurile servite la bordul a patru zboruri ale companiei americane Delta Air Lines cu plecare de la Amsterdam-Schipol, a anunţat marţi poliţia olandeză, citată de AFP.

FBI a anunţat că a început o investigaţie, după ce mai multe ace de cusut au fost descoperite în sandvişuri, la bordul unor avioane aparţinând companiei aeriene americane, Delta Air Lines, anunţă CNN.

Ace de cusut au fost găsite, duminică, în şase sandwichuri cu brânză şi curcan servite la bordul a patru zboruri cu plecare de la Amsterdam-Schipol şi având ca destinaţie SUA, şi anume două către Atlanta, unul către Seattle şi unul către Minneapolis, operate de Delta Air Lines, potrivit purtătorului de cuvânt.

Sandwichurile fuseseră preparate la Amsterdam de către societatea Gate Gourmet, filială a companiei elveţiene Gate Group. Gate Gourmet a deschis o anchetă internă şi a dat asigurări, într-un comunicat, că ia ‘foarte în serios’ incidentul, pe care îl consideră un ‘act criminal’.  Un pasager de la bordul zborului care se îndrepta spre Minneapolis a fost uşor rănit de un ac, însă a refuzat să primească îngrijiri medicale, au raportat mass-media din Olanda şi Statele Unite.

Delta ia cazul foarte în serios şi cooperează cu autorităţile locale şi federale care efectuează ancheta‘, a indicat într-un comunicat Delta Air Lines, care a precizat că a luat ‘măsuri imediate’ privind Gate Gourmet, pentru a se asigura că mesele servite în avion sunt sigure.

2 comentarii

George W Bush 17-07-2012 - 20:25

bre dds-ule.daca gasesc un fir de par in ciorba la restaurant,aia-i tot act terorist?

Balas Cluj 18-07-2012 - 12:10

Bravo Doamna !!!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult