Acasa Top SecretServicii secrete Atentatele de la Bruxelles, posibil război hibrid rusesc

Atentatele de la Bruxelles, posibil război hibrid rusesc

scris de Doru Dragomir
13 afisari

Șeful Serviciului de Securitate al Ucrainei (SBU) Vasili Hrițac nu exclude „urme rusești” în exploziile de la aeroportul și metroul din Bruxelles, scrie Interfax Ucraina.

atentate bruxelles„Probabil știți deja că azi, în Bruxelles, au fost două explozii și nu aș fi surprins, din datele preliminare, […] dacă este vorba de un element al războiului hibrid rusesc”, a declarat V. Hrițac, marți, în timpul unui discurs ținut la o universitate din Kiev.

Medvedev i-a răspuns șefului SBU cu o jignire, adăugând că „ce s-a întâmplat reiterează nevoia coordonării eforturilor în comunitatea internațională pentru combaterea amenințării teroriste”, cu alte cuvinte, o colaborare între occident și Rusia, ceea ce presupune și renunțarea la sancțiunile impuse Rusiei după invazia Ucrainei. În noiembrie 2015, Medvedev declara că atentatele teroriste din UE și din restul lumii există din cauza refuzului occidentului de a colabora cu Rusia.

Citeste continuarea pe ILD

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult